7 Fantastiske ting å gjøre i Hong Kong [med foreslåtte turer]

7 Fantastiske ting å gjøre i Hong Kong [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Hong Kong snart? Les tipsene våre nedenfor om tingene du kan gjøre i Hong Kong med foreslåtte turer!

Foto av Rikki Chan på Unsplash
Offisielt kjent som Hong Kong Special Administrative regionen i Folkerepublikken Kina, er Hong Kong et autonomt territorium og pleide å være en britisk koloni.

Andre artikler du kan lese:

Beste strender i Hong Kong – Topp 10 Hong Kong -strender

Er Hong Kong Visa gratis for filippinere? [Tips for visumforlengelse i Hong Kong]

4 dager i Hong Kong & Macau – reiserute, reisekostnader og tips

10 romantiske aktiviteter for par i Hong Kong

Foodie Guide: 10 må prøve mat og drikke i Hong Kong

Med en by skyline, er det like majestetisk når det sees på dagtid og om natten. Med et veldig effektivt togsystem og forskjellige turistattraksjoner, er Hong Kong et veldig vennlig reisemål for både lokalbefolkningen og utenlandske turister.

Innholdsfortegnelse

Liste over beste ting å gjøre i Hong Kong

1. Handle til du slipper
2. Ride Ngong Ping 360’s Crystal Cabin
3. Sjekk ut stilthusene i Tai O
4. Test dine prute ferdigheter i Temple Street Night Market
5. Prøv Hair Raiser i Ocean Park
6. Se fyrverkeri i HK Disneyland
7. Vær fascinert av Hong Kong -skyline fra toppen
8. Finn overnatting i Hong Kong
Hvor du kan bo på Hong Kongbudget Hotel
Luksus hotell

Hvordan dra til Hong Kong fra Manila

Liste over beste ting å gjøre i Hong Kong

1. Handle til du slipper

Foto av Jacqueline Cltewayn på Unsplash
Velsignet med kjøpesentre, utsalgsbutikker og skyskrapere over hele byen, er Hong Kong et Shopaholic’s paradis. Kom deg ned på Central MTR -stasjon og bli forferdet av antall butikker som venter på å bli sjekket ut. Harbor City Mall alene i Tsim Sha Tsui huser over 700 butikker av alle slag, tre-stjerners hotell og fem kinoer. Elements Mall i Austin Road er mer enn en million kvadratmeter bredt og er delt inn i fem soner som er inspirert av elementene i tradisjonell kinesisk kultur.

2. Ride Ngong Ping 360’s Crystal Cabin

Ngong Ping 360 ligger på Lantau Island, og regnes som en av de må-se-destinasjonene i Hong Kong. Når du når Tung Chung MTR -stasjonen, kan du gå mot kabel -bilterminalen hvor du vil bli tilbudt alternativer for hvordan du kan glede deg over besøket. Kjør taubanen, og etter 25 minutter kommer du til Ngong Ping Village, en landsby med kulturelt tema hvor du kan spise og ha en fantastisk tid. En kort spasertur fra landsbyen tar deg til Tian Tan Buddha -statuen, Po Lin -klosteret, så vel som visdomsstien.

Foreslått tur: Ngong Ping 360 Tai O Pass (inkluderer buss, båttur og snackkupong)

3. Sjekk ut stilthusene i Tai O

Foto av Keith Hardy på Unsplash
Det er to måter å komme til Tai O, den eldste fiskeværet i Hong Kong.

Fra Tung Chung Town, i nærheten av kabel -bilterminalen, ta buss 11. Reisetid er rundt 50 minutter.

Fra Ngong Ping Village, ta buss 21. Reisetid er rundt 20 minutter.

Når du ankommer landsbyen, vil lokalbefolkningen tilby deg båtturer for HKD $ 25 per person. De tar deg med på en tur i landsbyen for å sjekke ut stylshusene, og inn i det åpne havet for en sjanse til å fange de rosa delfinene. Når du er tilbake på land, kan du streife rundt fritt for å sjekke boder som selger tørket sjømat.

Foreslått tur: Ngong Ping 360 + Tai O IG Tour eller Lantau Cultural Heritage Insight Tour

4. Test dine prute ferdigheter i Temple Street Night Market

Foto av Florian Wehde på Unsplash
Sett dine prute ferdigheter på prøve i det berømte Temple Street Night Market. Det ligger i Jordan og Yau Ma Tei -områdene. Det er en one-stop-shop for alle dine suvenirbehov, fra telefontilbehør og dingser til vesker og nøkkelring. Hvis du er en ekspert, kan du forhandle opp til mer enn halvparten av den opprinnelige prisen. Etter shopping kan du fylle på dine trette selv med nudler og andre deilige godbiter som blir solgt over hele gaten.

Foreslått tur: Hong Kong Market Hopping Tour

Slik kommer du dit: Hvis du kommer fra Yau Ma Tei MTR -stasjon, avkjørsel ved avkjørsel C, vend deg til Temple Street via Man Ming Lane. Hvis du kommer fra Jordan MTR -stasjon, avkjørsel ved avkjørsel A, ta til høyre på Jordan Road, og en annen til høyre på Temple Street.

5. Prøv Hair Raiser i Ocean Park

Foto av AcircleBlue Studio på Unsplash
Hong Kongs Ocean Park tilbyr mange turer for besøkende i alle aldre. For adrenalin -junkiene, prøv håret raiser. Ligger i Thrill Mountain, er syklistene i en enestående opplevelse når de surrer, stuper og sløyfe rundt med beina i luften på 4G. Denne attraksjonen vil bokstavelig talt heve håret ditt mens du kjefter og holder fast i det kjære livet. Bare sørg for at du er klar til å stille opp i minst en time, da linjene kan være ekstremt lange. Ikke bekymre deg, det vil være verdt det!

Foreslått tur: Privat Hong Kong -attraksjonsoverføringer

6. Se fyrverkeri i HK Disneyland

Foto av Kon Karampelas på Unsplash
Cap av hk Disneyland Check oUT ved å se den fremragende ‘Disney in the Stars’ fyrverkeri -visning over Sleeping Beauty Castle. Fantastiske lys og farger danser til melodien til klassiske Disney -sanger i omtrent 12 minutter. Bare vær klar til å modige den intense mengden rett etter showet når du tar deg mot avkjørselen.

Foreslått tur: Hong Kong Disneyland Tickets + Pacific Coffee tilbud

7. Vær fascinert av Hong Kong -skyline fra toppen

Foto av Carl Nenzen Loven på Unsplash
Hong Kong er kjent for å ha en av de mest fantastiske skylinene i verden. og det kan bevises ved å besøke toppen. Ta topptrikken fra den nedre terminalen som ligger langs Garden Road i Central, så blir du ønsket velkommen av topptårnet øverst. På innsiden finner du et bredt utvalg av butikker og restauranter, så vel som det verdensberømte Madame Tussauds Wax Museum. Ta deg selv til Sky Terrace 428, betraktet som landets høyeste visningsplattform som tilbyr en fantastisk 360-graders panoramautsikt.

Foreslått tur: Peak Tram and Sky Terrace 428 Tour Combo Package (med turguide)

Enten på en solotur eller med venner og familie, vil du definitivt glede deg over sjekken til Hong Kong. Det er tegn overalt, så sjansene for å gå seg vill er veldig slanke. Men hvis du går deg vill, kan du betrakte det som en sjanse til å utforske byen og se dens skjulte perler.

8. Finn overnatting i Hong Kong

Hvor du kan bo i Hong Kong

Budsjetthotell

Taj Super Deluxe

Taj Super Deluxe ligger godt beliggende i Yau Tsim Mong District District of Hong Kong, og ligger 600 m fra Victoria Harbor. Med en restaurant har det 1-stjerners pensjonatet luftkondisjonerte rom med gratis wifi, hver med et privat bad. På pensjonatet er hvert rom utstyrt med en flatskjerm-TV med satellittkanaler. Gjestene kan også glede seg over en à la carte -frokost.

Pris: Starter på $ 13 per natt for et Deluxe-dobbeltrom, legg til $ 2 for skatter og gebyrer, $ 8 for frokost, men det kan ikke refunderes.

Luksus hotell

Grand Hyatt Hong Kong

Grand Hyatt Hong Kong ligger mindre enn 1 km fra Pacific Place kjøpesenter, Times Square, Lan Kwai Fong og Soho. Gratis wifi er gitt over hele eiendommen. Moderne rom er utstyrt med en 42-tommers flatskjermkabel/satellitt-TV, en minibar og te/kaffefasiliteter. Marmorbad tilbyr et eget badekar for en avslappende suge. En havnvei har kantonesisk mat mens Grissini serverer italienske retter. Internasjonale og japanske retter serveres på hotellets andre restauranter.

Pris: Starter på $ 248 per natt for et Grand Deluxe Twin Room, legger til $ 28 for skatter og gebyrer, $ 48 for frokost, og det tilbyr en gratis kansellering.

Dette er de mulige tingene du kan gjøre i Hong Kong. Så hvis du er klar til å ha en morsom og spennende tur, vet du hva du skal gjøre og hvor du skal dra! Så pakk tingene dine nå og forbered deg på et fantastisk eventyr i Hong Kong.

Hvordan dra til Hong Kong fra Manila

Via Cathay Pacific: (en vei)

*Fra Manila – Hong Kong

Billettpris: PHP 2.815

*Prisene kan endres. Du kan sjekke ut Skyscanner for mer informasjon om billettprisene.

Om forfatteren

Hei der! Jeg er Fatima. Min første store reise var i 2016 i den fantastiske byen Cebu. Etter det ble jeg interessert i å reise. Nå liker jeg å lære språk og andre lands kulturer. Målet mitt er å sjekke ut minst ett land hvert år og dele mine erfaringer med andre mennesker gjennom skriving eller blogging. Vitne reisen min ved å følge meg på Instagram.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *