Wildwood Entertainment Site, Welches, Oregon

Wildwood Entertainment Site, Welches, Oregon

Bare tjue mil fra Oregons ikoniske Timberline Lodge (hvis du reiser på U.S. 26 i retning av regjeringsleiren), er Wildwood Entertainment Site et utmerket stopping av punktet på metoden din til toppen av Mt. Hood.

Et hvilestopp på steroider, besøkende på Wildwood Entertainment Site kan gjenskape på overholdelsen med måter: fotturer, sykling, svømming, fiske, piknik, geocaching, samt naturopptak. ADA tilgjengelig, Wildwood er fantastisk for husholdninger med barnevogner, turgåere eller rullestoler.

Vi besøkte Wildwood Entertainment Site i Spring Break, i det korte skiftvinduet like etter at snøen smelter imidlertid før pollen fyller luften.

Hvor du skal bo

Finn familievennlige overnattingssteder i Welches, Oregon fra tradisjonelle hoteller til personlig ferieutleie med Stay22.com:

Cascade Streamwatch -banen klemmer sørsiden av Salmon River, og er en asfaltert natursti på 3/4 mil med tolkende markører som fremhever historie, økologi, samt miljøeffekt av forskjellige markeder på elvebassenget. Et høydepunkt i Cascade Streamwatch-banen er undersjøisk visningsområdet som fører besøkende inn i et glassutsiktsområde på lavere nivå av en liten strømnings sideelv utenfor Salmon River. Akkurat her kan du se vannnymfer samt mindre fisk som søker sikkerhet under tømmerstokker samt annet rusk.

Langs stien er en rekke markerte piknikområder med trebord samt kullgriller. Piknikområdene ser nesten ut som campesider; Vi trodde først at dette var hva de imidlertid ble publisert indikasjoner forbyr camping over natten. I nærheten av undersjøisk visningsområdet er en steinete strand, perfekt for å hoppe over steiner i tillegg til å vade i varmere vær.

Å krysse over Salmon -elven på en trebro fører til Wildwood Wetland Trail, en knust grus samt trebrettsti med bifurkasjoner inn i fjellet våtmark for viktige visningspunkter samt tolkende materiale som denne holdbare boken på Oregon Beaver. Forsto du at voksne bever evaluerer en typisk mellom 45 så vel som 50 pund? nå gjør du det.

Våtmarksveien fører til Boulder Ridge Trail, en 4,7 mil lang tur opp Huckleberry Mountain inn i lakse-huckleberry-villmarken ble imidlertid stengt under vår tur til (på grunn av nyere vinterstormskader samt erosjon).

Vedlikeholdt av Bureau of Land Management, benyttet vi oss av våre årlige nasjonalparkpass for en dag til (vi brukte omtrent en time så vel som en halv på løypene). Opptaket varierer etter størrelsen på gruppen din, med ekstra kostnader for å reservere et piknikhjem (årlige pass er tilgjengelige). Se nettstedet Wildwood Entertainment nettsted for totale detaljer, inkludert hensyn under Covid:

Glade stier!

I slekt

Fotturer på Oregon Dunes National Entertainment Area Kontinuering langs Coastal Highway 101. Mens nettstedet for skogservice bemerker rekreasjonen …
29. juni 2015in “History & Monuments”

Den sentrale Oregon-kystlinjen i 50 Milesthe 50-mils strekning av motorvei 101 mellom Firenze så vel som Newport kan bli skadet i to noe unike segmenter: (1) Firenze til yachats så vel som de mange rentepunktene på kystlinjen så godt som innenfor Suislaw National Forest så vel som (2) samt yachats til Newport, som er drysset med kystbutikker som er full …
27. juli 2017in “Episke bilturer”

Oregon’s Mt. Hood -område – Professional Reiserary the Mt. Hood -området Oregon er en av de mest nydelige bilturene i USA. Du kan sjekke ut regionen med mindre enn 100 mil med faktisk biltur, så vel som det er fantastisk for en helg eller delvis ukes tur. Naturen er i verdensklasse, men regionen er …
13. april 2010in “Overnattingssteder”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *