Hvordan komme seg til Punta Bulata så vel som Danjugan Island, Negros Occidental, Filippinene

Hvordan komme seg til Punta Bulata så vel som Danjugan Island, Negros Occidental, Filippinene

Det var en beruset fyr som snakket mandarin som satt foran oss mens vi ventet på Ceres Liner South Terminal så vel som han snakket til oss, Spesielt til min gode venn Celine. Fyren så ikke kinesisk ut i det hele tatt, men han fortsatte å ytre mandarinfraser.

Tilsynelatende trodde den berusede fyren Celine var kinesisk så godt som han må ha blitt begeistret av den feminine appellen ved siden av meg om at han følte kravet til å imponere. Dessverre for den berusede mannen var Celine ikke kinesisk så godt som hun ikke forsto et eneste ord han hadde sagt. Dessverre for oss fortsatte han å overholde oss selv i bussen.

Men vi sa: “Nah, denne berusede vil ikke ødelegge dagen vår! Vi skal til Punta Bulata! ”

Cauayan, Negros Occidental
Punta Bulata er et tilbaketrukket feriested i Cauayan, Negros Occidental. Cauayan kommune ligger fire til fem timer unna Bacolod City (avhengig av nøyaktig hvor lenge bussen holder seg på de mange mellomlandinger underveis). Vi husker knapt nøyaktig hvordan dette ganske avsidesliggende feriestedet gjorde det til reiseruten vår. Det vi tydelig husker var at vi lette etter en hvit strand.

Cauayan så vel som sin naboby Sipalay er viden kjent for sin strekning av hvite strender. Det var en av de aller første tingene vi oppdaget da vi lette etter bemerkelsesverdige steder å reise til i Negros Occidental. Vi så noen bilder så godt som vi ble solgt. Husk at en samlet sett på 8 timer av livene våre ville bli brukt i en buss på å gå til så vel som fra Cauayan.

Til tross for timer på internettforskningen, var den eneste metoden for å komme til Cauayan vi oppdaget via Ceres Liner. I tillegg til det er nettopp grunnen til at vi valgte å bo på Circle Inn, var det nær terminalen til Ceres -busser som passerte med Cauayan.

Hva er dekket i denne guiden?

1. Gå til Ceres Liner South Terminal
2. Ta bussen til Hinoba-an, Negros Occidental
4. Kos deg med utsikten.
5. Gå av på Barangay Cartagena.
6. Ta en HABAL-HABAL (motorsykkeltur) til feriestedet
7. Velkommen til Punta Bulata!
Flere tips på YouTube ⬇ relaterte innlegg:

1. Gå til Ceres Liner South Terminal

Legg merke til at det er to Ceres -foreterminaler i Bacolod – sørgående og nordgående. Gå til den sørgående terminalen siden Cauayan er, vel, sør for Bacolod. Det var her vi tilfredsstilte den berusede fyren som fortsatte å snakke mandarin.

Buss til Cauayan
2. Ta bussen til Hinoba-an, Negros Occidental

Hinoba-an er på sørspissen av Negros-øya, så vel som busser som er bundet til Hinoba-An, vil passere med Cauayan. Da vi ringte Ceres Liner -kontoret to dager før, fortalte de oss at den aller første turen var på 2:45 i tillegg til at det er en buss som forlater hvert 45. minutt. Vi ønsket å bekrefte dette, men den berusede fyren distraherte oss.

Uansett viste vi oss på terminalen rundt 04:30, samt bussen som var igjen 30 minutter senere. I tillegg til antakelse hva, tok den berusede fyren nøyaktig samme buss.

Forresten, busser som tar denne veien er hovedsakelig ikke-luftkondisjonert, noe som var helt bra med oss ​​siden det betydde liming med vinden så vel som vinduet.

FARE: Rundt P155 per person

3. Be dirigenten om å redusere deg på Barangay Cartagena som skal til Punta Bulata.

Tilsynelatende er Punta Bulata virkelig kjent. Lederen forsto det nøyaktige området så vel som selv de andre passasjerene vi hadde glede av å dele samtaler med forstått nøyaktig nøyaktig hvordan vi skulle komme dit.

På metoden til Cauayan
På dette tidspunktet gikk en inspektør ombord på bussen og inspiserte billettene våre. Han la merke til den berusede fyren som hadde overholdt oss i tillegg til at han spurte ham hvor han skulle dra. Drunkard ga ham et svar, men inspektøren sa: “Du er i feil buss”, eller det var i det minste det vi trodde han sa. De snakket i Hiligaynon. Etter noen minutters overtalelse var den berusede fyren som hadde hots for min gode venn Celine til slutt ute av livene våre! Bussen stoppet så vel som han tente. Hurra !!!

4. Kos deg med utsikten.

Det var en ekstremt lang tur fra Bacolod til Cauayan. Imidlertid var det ekstremt behagelig – veiene var asfaltert så vel som glatte, så vel som utsikten var nydelig. I denne turen vil du oppdage fascinerende biter om provinsen Negros Occidental. Du begynner å telle byene bussen din går gjennom. Du vil bli overrasket over hvor mange byer denne provinsen har! I tillegg til deg, dette er ikke dine normale forurensede, trafikkrammede byer. De er ekstremt avslappet.

Negros landsbygda
Turen vil også gi deg bemerkelsesverdig utsikt over sukkerrørfelt, elver så vel som til og med historiske strukturer som kirker.

Det vil også være en rekke mellomlandinger. Matleverandører vil prøve å få din interesse og overtale deg til å kjøpe fra dem. Interessant nok tilbyr de ikke peanøtter så vel som C2 miljøvennlig te, hehe. I stedet tilbyr de puto, hardkokt egg samt andre regionale munchies.You’ll notice these things if you’re like me or my good friend Celine who selected to stay awake the entire trip.

If you’re like my other good friend Ronnie, you’ll notice nothing ‘coz you’ll be asleep the whole damn time.

5. Gå av på Barangay Cartagena.

Alight at the corner of the road going to Punta Bulata.

You understand you’re at the right location when you see a lot of motorcycles parked along the highway as well as there’s a Punta Bulata indication at the corner. If you get confused, don’t hesitate to ask.

Watch out for this sign. Habal-habal drivers are waiting around the corner.
6. Ta en HABAL-HABAL (motorsykkeltur) til feriestedet

This is the long as well as rocky part. From where the bus will decrease you off, take a motorcycle trip to Punta Bulata.

It will be a bumpy ride. stol på meg. BuUuUuMPY. envision riding a motorcycle on 4.5 kilometers of unpaved, rocky, up-down, oh-shit-what-am-I-doing-here, I’M-GONNA-DDDIIEEEEEE type of road. It was an adrenaline pumping ride. just hold on tight as well as make sure your backpack hugs your back perfectly.

But honestly, I enjoyed it! IT WAS SO FUN!!! just that it’s not the type of fun you want to do again.

Fare: P100 per person.

7. Velkommen til Punta Bulata!

“Hello, Punta Bulata! after that death-defying motorcycle exhibition ride, there had much better be a welcome drink waiting on me!”

And assumption what, there really were welcome drinks waiting on us! KUL! We were welcomed by one of the staff, who had been waiting on us outside. He apologized for the bumpy trip as well as the unpaved road however we told him it was okay as well as we enjoyed it in a weird type of method (like exactly how we enjoy Kesha’s music).

Hurray! Punta Bulata! expect some welcome drinks!
He, then, led us to the reception where one more personnel member handed us wet towels. as well as with that, we understood our stay at the resort would be more than memorable. We just hope not to encounter one more drunk man.

If you desire to get to Danjugan Island, Punta Bulata offers day tours! more info about it here: Danjugan Island travel Guide

More about Punta Bulata resort here: Punta Bulata evaluation as well as Rates

More tips on YouTube ⬇️⬇️⬇️

Relaterte innlegg:

PUNTA BULATA resort in Cauayan, Negros Occidental (Splurge Option)

The Circle Inn: Where to stay in Bacolod City, Philippines

San Sebastian Cathedral from outside the Gates: Bacolod City, Philippines

Capital Park as well as Lagoon, Bacolod: A Late night walk

5 Heritage sites to see in SILAY CITY, Negros Occidental

Preparing a Bacolod itinerary – Negros Occidental, Philippines

THE RUINS in Talisay City (Near Bacolod)

MANOKAN COUNTRY: Where to eat poultry Inasal in Bacolod City, Philippines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *