Geocaching på ferie

Geocaching på ferie

Takket være fremskritt innen satellitteknologi, sosiale medier, samt Groundspeak Geocaching iPhone -applikasjonen, er geocaching som husholdningsfordriv veldig voksende i popularitet. Ja, du kan glede deg over å oppdage alle hurtigbuffer i samfunnet ditt, så vel som jevn skattesøk på en dagstur eller to. Men hva med geocaching som en grunn til å ta en husholdningsferie? Ved bilturer for familier, ringer vi det på Vacachen ™.

Pendleton, Oregon

Over 200 geocacher som er oppført i 97801 postnummer er bare en grunn til at Pendleton, Oregon gjør en utmerket husholdningstur. Bare 209 miles fra Portland, 206 miles fra Spokane, 284 miles fra Seattle samt 221 miles fra Boise, er Pendleton alle typer enkel kjøretur for alle typer familie. Nyt mange herlige steder i tillegg til geocaching -eventyr langs metoden med et historisk rikt kostnadseffektivt nabolag på slutten av løypa. Mange av geocachene i området tilbyr historisk betydelige severdigheter, inkludert Oregon så vel som Lewis samt Clark Trails.

Black Hills, South Dakota

Black Hills of South Dakota har geocacher spredt rundt den million mål store lekeplassen. På Geocaching.com kan over 995 geocacher bestemmes innen 100 miles fra Fast City, så vel som mange er tilgjengelige for husholdninger med små barn (400 av disse er innen 20 mil fra Fast City). Mens du er geocaching i South Dakota, kan du sjekke ut gamle gullminer, steinete outcroppings samt turstier med villmarken. Hvis du vil gjøre noe hardcore fotturer, kan du oppdage noen “ekstreme” geocacher høyt i åsene.

Lincoln City, Oregon

Lincoln City, Oregon handler ikke bare om stranden! Lincoln City har blitt inkludert i geocaching i over tre år, samt har sjanser for at folk oppdager mer om området med veiledning av GPS -enhetene. Geocaching -arrangementer i Lincoln City skjer gjennom året, så vel som hver begivenhet er noe annerledes (for å holde det vanskelig og morsomt). Å samle svar fra butikker eller indikasjoner kan være ett valg, så vel som en spin off av “The Outstanding Race” TV -programmet i regionale butikker, så vel som Parks er en annen. Geocoins som fremhever forskjellige funksjoner i Lincoln City produseres hvert halvår, så vel som kan opptjenes på et kick-off-arrangement eller senere, ettersom forsyningene varer. Den siste hendelsen i februar trakk 215 personer for muligheten på en av 300 mynter.

Charlotte, North Carolina

Flere forskjellige valg tilbys for geocaching i Charlotte, North Carolina. På over 307 dekar med naturskjønn land har U.S. National Whitewater Center et geocaching -program kalt “Eco Trekking. ”Et GPS -system så vel som pass leveres etter etter å ha kjøpt en Eco Trekking -pass. Charlotte Museum of History er også huset til en geocache, så vel som et utmerket stopp på opplevelsen din når du har oppdaget det. En hurtigbuffer som heter “Checkered Flag Treasures” er i tilfelle NASCAR Hall of Fame i området til Charlotte Motor Speedway. Charlotte har også en geocaching -klubb; Se klubbens nettsted for mer info om arrangementer så vel som programmer.

Highland Forest Park, Syracuse, New York

Den 2800 mål store Highland Forest Park nær Syracuse, New York, er et fremtredende område for både lokalbefolkningen så vel som turister. Parken er viden kjent for sin uberørte langrenn og truger om vinteren; Men når snøen smelter, fotturer, ridning, samt geocaching er fremtredende hendelser. Outsiders går inn i parken i tillegg til å sette opp geocaching -stedene; Veipunkter er merket med kurver så vel som du vil kreve en GPS for å oppdage poengene så vel som hurtigbufferen.

I slekt

Å gå på vaklende det siste mønsteret i husholdningsferier er geocaching på veien. Gå på vaklende med bilturer for husholdninger i landets største høyteknologiske skattejakt.
11. juni 2010in “Geocaching”

Geocaching på ferie Det siste mønsteret i husholdningsferier er geocaching på veien. Bileturer for husholdninger er fremdeles på vakrater i tillegg til å spille i landets største høyteknologiske skattejakt.
18. august 2010in “Geocaching”

Veireisen til den originale Geocacheif du er en geocacher, du forstår å oppdage den originale aksjehyllingsbufferen (GCGV0P) er som den hellige gral av geocaching. Her er et utdrag fra hurtigbeskrivelsen: 3. mai 2000 ble en fem-gallon-beholder satt rett på dette ekstremt området av Dave Ulmer som inneholder en Delorme Topo USA, …
30. mai 2015in “Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *