Seks måter å reise mye mer bærekraftig

Seks måter å reise mye mer bærekraftig

eventyrlig Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Følgende innholdsinnhold av topp kvalitet blir brakt til deg av AIG Travel Guard. Da jeg ble bedt om å være vertskap for AIGs solo og bærekraftige Twitter-chat og skrive om bærekraftig reise hit, var jeg altfor glad for å delta. Jeg håper å se deg på chatten på fredag!

Vi kunne alle stå til å gjøre det bedre når det gjelder å reise bærekraftig. Det er mye mer enn å velge et grønt hotell og slå av vannet når du rengjør tennene.

Bærekraft, i kjernen, handler om å gjøre så positiv innvirkning på dine reiser som mulig. Det innebærer å ta medfølende beslutninger om hvor du kan bruke pengene dine, hvordan du kan ivareta miljøet og hvordan du kan samhandle med lokalbefolkningen i kjøp for å forlate destinasjonen like god eller bedre stand enn hvordan vi fant det.

Hvordan kan vi gjøre den mest positive innvirkningen som reisende? Her er noen tips.

Støtt små selskaper når du kan.

Ved praktisk talt enhver anledning kan du unngå kjeder til fordel for å velge en liten lokal virksomhet. Når du gjør dette, følger du at pengene går i lommene til lokale gründere, ikke administrerende direktører som virkelig ikke trenger et femte getaway -hjem.

I tillegg kan du ta deg tid til å støtte så mange små selskaper som mulig, spesielt når det gjelder servering og shopping. Du kan finne den mest fantastiske tekstilbutikken på dine reiser og vil kjøpe noe for alle i familien din – og selv om det er fantastisk for menneskene som jobber i tekstilbutikken, er det mindre enn optimalt når du kan kjøpe ting fra flere forskjellige butikker .

Utdann deg til lokale bærekraftsproblemer før turen.

Hvis du forsker deg før turen, ikke bare slå opp de fantastiske restaurantene og hipster -samfunnene – les også om lokale problemer og hvordan de kan påvirke turen.

Du er kanskje ikke klar over at det for eksempel er en tørke i destinasjonen din, og at vann må bevares enda mye nærmere enn vanlig. Hvis det er betydelig arbeidsledighet, kan det øke en forbedret mengde hjemløshet.

Et av de viktigste eksemplene på dette er elefantridning i forskjellige asiatiske land. Elefant ritt, uansett hvor de er ferdige eller hva slags sted det er, er en form for dyremishandling. Det er ingen måte å trene en elefant for å gi turer uten å misbruke dem, og ingen steder som gir elefanturer burde støttes økonomisk.

Noe av det beste reisebloggerne noensinne har gjort er å skape massebevissthet om grusomheten i elefantturer. På grunn av deres innsats har hundrevis om ikke utallige reisende unngått elefantturer siden.

Reise bærekraftig når det er mulig.

I en optimal verden ville ingen fly noen gang. Men hvis det var tilfelle, ville få mennesker reise, noen gang. Mens flyging vanligvis er uunngåelig, er det måter å redusere miljøpåvirkningen på.

Vurder å ta direktefly i stedet for indirekte flyvninger når du kan. Vurder å bidra til et karbonbalanseprogram, hvorav nye ser ut til å dukke opp regelmessig.

Og når du kommer til destinasjonen, hold deg til offentlig transport, leie en sykkel, ta delte drosjer eller gå når du kan. Hvis du kjører, velger du en hybridbil hvis mulig.

Spis lokalt og i årstidene.

Det er morsomt hvordan ting endrer seg over tid. Å ha den fineste tunfisken fløyet inn fra Japan pleide å være kjennetegnet for god mat – i dag er folk mye mer interessert i basilikum som vokser i restaurantens takhage.

Lokal og sesongbasert servering pleide å være den eneste måten å spise – og det er bra at mange restauranter i år tar sesongmessighet på alvor, selv når du kan få mat når som helst på året. Fokuser på å spise ting som asparges om våren, tomater om sommeren, squash om høsten og rotgrønnsaker om vinteren.

Nok en fantastisk måte? Sjekk ut et bondemarked! På denne måten vil du spise lokalt, bo i årstidene og støtte lokale bønder.

Planlegg å donere et fast beløp til en lokal veldedighet.

Før du ankommer, kan du vurdere å gi en donasjon til en lokal veldedighet. Det kan være lurt å donere til en lokal matbank, skole, dyrehjem eller en lokal NGO. Sjansen er stor for at du kommer over en på reisene dine eller hører om en fra noen du møter.

Hvis du ikke finner noe under turen, er lokale veldedige organisasjoner enkle å finne på nettet etterpå.

Å donere et beløp du har råd til er en snill måte å garantere at utsjekkingen din har en positiv innvirkning på lokalsamfunnet.

Snakk med folk – men også lytt.

Den enkleste måten å skape tverrkulturell forståelse er å snakke med lokalbefolkningen når du kan. Ikke bruk dem som vindusdressing eller Instagram rekvisitter – gjør samtale.

Lær noen få ord fra den lokale LEnguage – “Hei,” “Takk” og “Delicious” er tre gode ord til å begynne med. Og hvis det ikke er noen språkbarriere og det blir til en lengre samtale, fortsett utvekslingen – snakk om ditt eget liv også. Ikke prøv å avhøre; søker å bytte og forstå.

Bli med meg i en solo og bærekraftig Twitter -chat fredag 16. juni kl. 14.00 EDT!

Jeg vil være vertskap for en Twitter-chat på solo og bærekraftig reise med AIG Travel Guard og Cassie de Pecol, som nylig brøt Guinness Book of World Records for den raskeste personen og den raskeste kvinnelige til å reise til alle 196 suverene nasjoner.

Bli med for morsom reisesamtale – og sjansen til å vinne premier, inkludert et gavekort på $ 100 og en kurv med reiseutstyr kuratert av Cassie.

Dato: Fredag 16. juni

Tid: 2: 00-3: 00 pm EDT

Hashtag: #wherenext på Twitter

Priser: $ 100 gavekort (tre vinnere) eller kurv med reiseutstyr kuratert av Cassie (Grand Prize)

RSVP: Vennligst RSVP her i kjøp for å være kvalifisert til å vinne.

Du kan se hele listen over retningslinjer her.

Merk: Du bør RSVP til chatten i kjøp for å kunne vinne! RSVP her.

Vi sees der fredag 16. juni, klokken 14-3: 00 ET!

Hvilke skritt tar du for å være bærekraftig mens du reiser?

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *