Hva er reisestilen vår?

Hva er reisestilen vår?

Vi regnet med at vi skulle skissere metoden vi liker å reise, nivået av komfort vi trenger når vi er på veien, så vel som de tingene vi liker å se, så vel som. Den metoden vil du ha et konsept om budsjettplanen vår, så vel som nøyaktig hvor mye smell vi får for pengene våre! Metoden vi gjør vår budsjettplan er å sette hverdagsbeløpet i lommeboken, så vel som det er alt vi trenger å bruke. Hvis vi går over det beløpet i tillegg til å ta penger fra reservelommen i lommeboken, vel, vi er over budsjettplan for dagen. Ideelt sett åpner vi lommeboken på slutten av dagen, så vel som det fortsatt er noen penger der inne.

** Geit Merk: Disse tallene er for to personer **

Vår reiselommebok

På vår aller første tur (2008/2009) med SE Asia, India samt Sri Lanka, var vi på et samlet budsjett. Vi scrimped så vel som skrapt hvor som helst mulig. Vi tok en tur som bare skulle til de siste 10 månedene, de siste 13. Vi ville sove i ekstremt grunnleggende innkvartering, og alltid ta en fanplass over et luftkondisjoneringsplass i tillegg til å alltid gå for det minst kostbare rommet.

Vi spiste på regionale spisesteder (som ikke er en dårlig ting), og bare sprudlet etter vestlig mat når du er i en stund og hadde et strengt matbudsjett. Vi vil sørge for å spare tilstrekkelige penger gjennom dagen, så vi kan ha noen øl om natten! Vi ville reise i den laveste togklassen, ta den billigste regionale bussen som mulig, og alltid finne ut den billigste metoden for å komme fra punktet ‘A’ til punkt ‘B’.

Når vi så severdighetene, ville vi ikke bli med på en tur, vi vil leie en sykkel i tillegg til å gå av på egen hånd for å se alle de samme tingene turen ville ta inn.

Vi gikk glipp av noen få utflukter siden utgiftene så vel som siden vår stolthet. Vi ønsket ikke at virksomheten skulle tro at de kunne avgjøre hva de ønsket for en tur, så vel som alle bare ville betale det. Vi tok et standpunkt! I tillegg til at du derfor savnet noen få ting. Ikke misforstå oss, vi så fortsatt så godt som gode tilbud så vel som hadde utrolige opplevelser.

Vi vandret vulkaner, vandret med jungelen, dro på en kamelsafari, leide motorsykler når det var mulig for å gå så vel som å se severdighetene, dro til Angkor Wat, gikk husopptak og gokart, syklet på gondoler i tillegg til å bruke dager på å snorkell .

Vår samlede budsjettplan for 13 måneder med å reise i denne stilen var en typisk på $ 55,00 / dag.

Denne kostnaden ekskluderer visumkostnader, reiseforsikring, dykking og flyreiser som effektivt bringer dette typisk så mye som $ 75 / dag.

For denne nåværende turen (2011/2012) har vår metode for å reise endret seg sammen med det daglige budsjettet. Å reise med deler av Vest-Europa, Øst-Europa, Midt-Østen, har subkontinentet, Asia og Afrika vært en helt annen tur enn den som er oppført ovenfor. Ja, vi er fortsatt på en budsjettplan, så vel som fortsatt tenker på oss selv ‘budsjettbackpackere’.

Imidlertid muliggjør vi oss nå mer bekvemmeligheter. Kanskje dette er en indikasjon på at vi blir eldre? Uansett, for denne turen, sørger vi for at vi har et fint rom, vi går fortsatt på en fan -plass med mindre det er uutholdelig varmt, så vil vi gå for luftkondisjonering. Hvis et rom er billigere enn en til, men det er muggen, fuktig eller mørkt, vil vi ikke gå for det.

En hyggelig atmosfære er viktig for oss, vi liker å være på et sted med karakter, andre reisende, samt en stor stemning. Vi vil spise ute hvor som helst vi føler, men prøver fortsatt å spise på det billigste stedet som mulig. Vi har en liten matbudsjettplan, men vi spiser ikke bare regionalt kjøkken, vi blander det også med vestlig mat.

Vi kjøper flasker vin i butikken (det er billigere enn restauranter) i tillegg til at øl har. Vi turer i finere busser i tillegg til å ta andre klasse på togene. Hvis en type transport bare koster noen få dollar mer, men får oss til vår destinasjon mye raskere så vel som med mindre hodepine, vil vi bruke litt ekstra. Når det gjelder turer, vil vi fortsatt prøve å gå i tillegg til å se ting separat med mindre en guide er nødvendig, eller med mindre det er billigere metode å gå som en gruppe. Hvis vi krever å bruke noen flere dollar for å ha guiden til oss selv, så vel som å glede oss over en mer autentisk regional opplevelse, vil vi definitivt spytte.

Cheetahs på Safari i Masai Mara, Kenya

Pyramidene i Giza, Egypt
Vi har dratt på en afrikansk safari, snorkled med hvalhaier, tilbrakt tid i et indisk ashram, vandret med Himalaya, seilte med Archipelagos, leid et kjøretøy 4 ganger i tillegg til å ha sett 3 underverker i verden … og mye, mye mer !

For en reisestil som denne, over en 18 måneders periode, havner viE brukt på typisk $ 95,00 / dag.

Denne budsjettplanen inkluderer mat, transport, overnatting, underholdning, visumkostnader, dykkedykking samt alle flytekostnader.

(Unntatt reiseforsikring)

Nøyaktig hvordan du kan spare penger på reise

Hvor skal jeg reise til?

Oppgaveoppføring før du reiser

Velge en ryggsekk

Hva du skal pakke

Førstehjelpssett sjekkliste

Reiser som et par

Planlegger du en tur nå?

Geiter på veien gir noen enkle verktøy for å spare deg for tid så vel som penger!

Få visum med Visahq!
Den mest pålitelige leverandøren av visumtjenester på nettet! [widget id = ”tekst-17 ″]

Søk om den aller beste reiseforsikringsdekningen for backpackere!
World Nomads er enkelt, billig og tilbudt på farten! [widget id = ”Text-55 ″]

Bestill din plass med Hostel World og spar penger!
Ikke bare herberger, det er personlige rom og hoteller også! [widget id = ”Text-21 ″]

Budsjetthjelper for spesifikke byer
Skriv inn byen du planlegger å gå til, samt få et konsept på nøyaktig hvor mye det vil koste. [widget id = ”Text-7 ″]

Ansvarsfraskrivelse: Enhver form for bestillinger, bestillinger eller tjenester som er betalt med geiter på veien, vil absolutt ingen ekstra kostnad til leserne våre. Du kjøper hjelper deg med å holde geitene på veien med tilknyttet salg, så vi sier takk til deg for det!

Liker det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner i tillegg til at en tilknytning til noen andre forhandlere på samme måte. Dette betyr at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår i tillegg til å kjøpe fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *