Gjestepost: Topp 5 måter familien min hadde godt av en sommer med utendørs lek

Gjestepost: Topp 5 måter familien min hadde godt av en sommer med utendørs lek

i fjor sommer, barna mine og jeg deltok i Kaboom! ‘S andre årlige park-a-day challenge (nå sommeren lekeplassutfordring). Målet med utfordringen var å hjelpe Kaboom! Lag et nasjonalt “kart over lek.” Vi dro til over 50 parker i San Francisco Bay Area, og vi gledet oss virkelig over variasjonen og mangfoldet i de nye parkene vi oppdaget.

Å besøke over 50 parker har absolutt fordeler – jeg har valgt de fem beste for å dele med deg:

Først av alt fikk vi god trening – sykler, klatregarn, svingte høyt, spilte tag, fart nedover lysbilder og henger fra apestengene. Jeg visste at barna mine ville være stille på vei hjem hvis ansiktene deres var røde og håret deres holdt seg til pannen.

For det andre fikk vi mange nye venner. Når barna mine fant andre på sin egen alder, ville de presentere seg og slå en samtale. Ganske snart spilte de sammen, akkurat som de hadde kjent hverandre i årevis. På de dagene hadde vi det vanskelig for å forlate fordi barna mine hadde det så gøy med sine nye venner.

For det tredje utforsket vi naturen på så mange måter. Vi ville ligge på et teppe og bestemme hvordan dyrene skyene så ut. Vi fant mange feil og omdirigerte flere maurlinjer. I parkene med bekker laget vi demninger av pinner og gjørme. En gang hadde barnet mitt en ganske morsom kampkamp med en ambisiøs vaskebjørn til lunsj. Og å, hvordan vi elsket å ta oss tid til å se ekornene.

For det fjerde praktiserte vi vitenskap uten å vite det! Hver gang datteren min prøvde å svinge høyere, praktiserte hun fysikk. Barnet mitt elsket å finne den beste blandingen av vann og sand for å lage et holdbart sandslott – Viola! – Kjemi. På en park møtte vi til og med en sverm av bier, noe som førte til en flott diskusjon om biologi!

Til slutt tilbrakte vi tid sammen som familie helt fri fra datamaskin- og TV -skjermer. Vi fikk hverandre til å le, vi praktiserte samarbeid og tok svinger, og barna mine innså at det å ha en bror og/eller søster faktisk var ganske kul … spesielt når du trengte noen til å presse deg på svingene!

Brenda Roberts vurderer nabolagsparker, fornøyelsesparker og vann- og skateparker på nettstedet hennes ,.

I slekt

5 bilspill som inkluderer vitenskap i sommerveien for bilspill som holder barna opptatt og lærer samtidig? Her er fem ideer som inkluderer vitenskap mens ingen ser.
4. juni 2012in “Gjestepost”

Gjestepost: Topp 5 familiens vegturer for et flukt sted som ikke vil bryte banken? Vi ba Dan Weisman fra Flipkey.com, et ledende hjemmeside, om å gi oss noen forslag til destinasjoner som er biltur som er verdig, flott for familier og moro å besøke.
13. juli 2011in “Overnattingssteder”

Hvordan utforske amerikanske nasjonalparker: Solid veiledning fra erfarne bloggere for familiens reise. S) er på listen. Skrevet av noen av de mest erfarne bloggene og journalistene fra familie fra …
3. juli 2015in “Nasjonalparker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *