12+ Best Day Trips fra Boston

12+ Best Day Trips fra Boston

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Hva er de beste dagsturene fra Boston? Har jeg fått et innlegg for deg! Boston er en strålende beliggende by, omgitt av byene ved sjøen, kule strender og naturlige underverker. Enten du bor i Boston sentrum eller ute i forstedene, enten du reiser med barn eller på egen hånd, er det så mye å se i hele Massachusetts og utover.

Og hvis det er noe jeg kjenner som baksiden av hånden min, er det Boston Day Trips – de som er verdt det (Newburyport! Providence! Portland!), Og de som er dårlige ideer (ikke engang tenk på å trippe på dagen til Martha’s Vineyard).

Jeg vokste opp 20 minutter utenfor Boston – og leste spesifikt – og tilbrakte flere år i Boston som voksen. I dag tilbringer jeg mye av året i Boston -området med familien. Jeg føler meg veldig heldig som er fra New England, som er fylt med fantastiske steder å besøke, fra mine elskede Portsmouth, New Hampshire, til Provincetown, den funky ideen om Cape Cod.

Mens mange av disse Boston -dagsturene krever en bil, kan flere av dem lages med offentlig transport. Les videre for å se hvilke dagsturer fra Boston er best for deg.

Jeg vil anerkjenne og hedre Massa-Adchu-Es-ET (Massachusett), Pawtucket, Pokanoket, Wôpanâak (Wampanoag), Nauset, Pentucket, Abenaki/Abénaquis, Wabanaki og Mohican People, The Indigenous Stewards og Standard-eierne av de ukjente de ukjente de ukjente. Land nå kjent som Greater Boston -området.

Dette innlegget ble sist oppdatert i mars 2022.

Innholdsfortegnelse

Beste dagsturer fra Boston
Newburyport, Massachusetts
Provincetown, Massachusetts
Portsmouth, New Hampshire
Sørkysten av Maine
Lexington og Concord, Massachusetts
Rockport, Massachusetts
Newport, Rhode Island
White Mountains, New Hampshire
Portland, Maine
Salem, Massachusetts
Providence, Rhode Island
Cape Cod, Massachusetts*
Beach Day Trips fra Bostonbest -strendene nord for Boston
Beste strender sør for Boston

Museumsdagsturer fra Boston
Shoppingdagsturer fra Boston
Boston Day Trips for å unngå

Beste dagsturer fra Boston

Det er mange dagsturer fra Boston – men hvilke som er best? Det hele avhenger av hva du prøver å finne som reisende.

Hva er de beste dagsturene fra Boston? Mine tre beste Boston -dagsturer er kystbyen Newburyport; Provincetown, den funky ideen om Cape Cod; og en av mine favoritt små byer, Portsmouth, New Hampshire.
Hva er de beste strendene i nærheten av Boston? Nord for Boston anbefaler jeg Cranes strand i Ipswich. Sør for Boston anbefaler jeg Duxbury Beach i Duxbury.
Hvilke Boston Day Trips kan du gjøre uten bil? Hvis du vil gjøre en dagstur fra Boston på offentlig transport, anbefaler jeg kystbyen Newburyport med tog, Foodie City of Portland, Maine, med tog og den morsomme Cape Cod -byen Provincetown med Ferry.
Hva er de beste Boston -dagsturene med barn? Sjekk ut Decordova Sculpture Park i Lincoln, tilbring dagen i York, Maine, eller ha en morsom stranddag i Duxbury.
Hva er de beste Boston -dagsturene om vinteren? Om vinteren er mange mindre byer i New England i hovedsak lagt ned. Jeg ville pakke sammen og besøke en annen travel, aktiv by som Portland, Maine eller Providence, Rhode Island.

Det er mye å vurdere, så her er de fire store tipsene mine:

Tips nr. 1: Ikke gå over bord med historieorienterte dagsturer hvis du ikke er i historien.

Jepp, vi har mange fantastiske historiske steder i New England, og mange reiseforfattere har en tendens til å uforholdsmessig spille dem opp, men ikke alle er oppe for å gjøre historisk dagstur etter historisk dagstur. Jeg vet at jeg ikke er det.

Tips nr. 2: Ikke bare besøk andre byer.

Portland, Portsmouth og Providence er flotte, men hvis du er i Boston, er du allerede i en by, og du bør ikke gå glipp av på den andre siden av New England: småbyer og områder med naturlig skjønnhet.

Tips nr. 3: Hold destinasjonene innen en to-timers kjøretur.

Hvis ikke, vil du bruke en enorm del av dagen din. Hver destinasjon jeg leverer her ligger innen en to timers kjøretur av Boston, med en og annen unntak notert.

Tips 4: Forsikre deg om at du har den ideelle jernbanestasjonen.

Boston har to hovedtogstasjoner: North Station og South Station. Tog til nordlige destinasjoner går fra North Station; Tog til sørlige destinasjoner går fra South Station. Det er også Back Bay Station, som er første stopp etter South Station, så hvis du bor rundt Back Bay, kan du bare hoppe på toget der. Busser går fra South Station Busnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *