Melbourne -tips, frakoblet podcasten i tillegg til å bli nyskapende med harpiks

Melbourne -tips, frakoblet podcasten i tillegg til å bli nyskapende med harpiks

hver uke vi liker å holde litt notat, praktisk talt en dagbok for oss selv, av det vi har holdt på med. Det er en metode å dele noen fantastiske nye funn, restauranter vi prøvde eller oppskrifter vi lagde, samt bare en bit -metode for oss å registrere de aller beste tingene vi ser.

Normalt blir alt dette håndteres av Jim, men ettersom vi har hatt en fredelig uke som jobbet tilbake på kontoret vårt, trodde jeg at jeg trengte å dele noen ting som jeg gikk glipp av å fortelle deg i fjor.

Jeg tok en tur ned til Melbourne i desember som ikke en gang kom videre til bloggen ennå, så jeg har fått noen fantastiske forslag å dele. Pluss et kunstverksted hvis du vil føle deg mye mer kreativ.

Hvor du kan spise i Melbourne

Noe av det aller beste med å dra ned til Melbourne er alltid matscenen der. Forrige måned tok jeg en virvelvindtur ned til Melbourne for å ta igjen noen få av selskapets besties, samt ta igjen en kompis fra Puglia også.

Selv om jeg fremdeles tror Sydney har den aller beste thailandske maten i Australia, slår Melbourne den ganske mye i alle andre kjøkken. Så her er de beste områdene jeg dro til, så vel som hvor jeg foreslår at du spiser i Melbourne.

Hochi Mama

Hochi Mom er en indre byorientalsk fusjonsrestaurant som serverer deilige blandede drinker i tillegg til en fersk meny. Jeg dro her for en lang lunsj med selskapets besties. Vi gikk med banketten så vel som det som var deilig. Det skjedde å være en av de mest populære dagene i Melbourne, så vel som deres aircon var ikke heller så mye som det, men jeg tror på noen form for annet vær, dette stedet ville være perfekt.

Hagen spesifiserer hotell

Garden Specify Hotel er litt av en overraskelsespub. Fra gaten kan du se frontstangen, så vel som du ikke vil tro på størrelsen på de andre områdene utenfor. Etter lunsj på Hochi Mama, søkte vi tilflukt i den fantastiske klimaanlegget her. Først senere skjønte jeg at det var en taksystemterrasse, så vel som en hagestang underetasjen. Uansett humør, vil du oppdage et nydelig område her.

C.H. James, Fairfield

Melbournes forsteder har en fantastisk kaféscene. C.H. James fokuserer på fersk sesongbasert skapelse og løfter den rutinemessige frokosten, som maisfritrene mine, til praktisk talt et fint spisestue. Den nydelige gårdsplassen er fremdeles virkelig avslappet med fantastisk kaffe, som du alltid forventer i Melbourne. En fantastisk overraskelse i forstedene så vel som absolutt en å inspisere.

Lune Croissanterie, Fitzroy

Når du går inn her, er den guddommelige duften av smør det drømmer er laget av. Disse croissantene så vel som kaker er dyre, men de er verdt det. I tillegg til at du virkelig vil prøve dem alle, kan du komme hit tidlig siden det er en kø gjennom dagen, så vel som de tilbyr ut. Denne plasseringen har mye hype, men den står like mye som det.

Tahina Bar, Fitzroy

Dette Fitzroy -området er bitsøsken til den større Tahina -restauranten i Northcote. Ikke la deg lure av den lille butikkfronten; Utenfor ryggen vil du oppdage en lys gårdsplass. Kjøp inne for noen få av den ferskeste israelske maten du noen gang vil ha. Jeg foreslår absolutt apesalaten, eller den røde så vel som miljøvennlig falafel-helt deilig! samt tilleggsstemmer for drinkene. Smoothiene deres er et måltid på egenhånd.

Jeg liker den sparket tilbake følelsen av dette stedet, så vel som jeg er opptatt av å komme tilbake i tillegg til å prøve Northcote -stedet også. Takk til Sharon Lapkin for at du tok meg hit. Vi var fornøyd med Puglia, så vel som det er fantastisk at vennskapet vårt fortsetter også nå er vi begge tilbake i Australia.

De fineste australske minner du vil beholde

På vår metode til Hochi Mama kom jeg over en skattekiste av gjennomtenkt Australiana. Melbournalia er full av minner som folk virkelig vil beholde. Med regionale produsenter så vel som skapere, er det en blanding av kunst, hjemmevarer samt sjarmprodukter som er utenfor klippet koalas samt souvenir-tehåndklær. Du kan til og med oppdage noe du vil beholde for deg selv. Jeg bokmerker deres på internettbutikken for når jeg krever å kjøpe en Australiana -gave.

Jeg må gi et stort rop til Kate McKibbin for å være vertinnen med mestheten i tillegg til å vise meg rundt mens jeg var i Melbourne denne turen.

Blir nyskapende med Bit Lane Workshops

Jeg har prøvd å gjøre mye mer offline så vel som det er ironisk at jeg oppdaget om denne kunstklassen på Instagram. Bit Lane Workshops er det mest fantastiske innovative området, så vel som da de kunngjorde nye Homewares -verksteder, booket jeg rett bort.

Søsken min fulgte med meg så vel som det var så vakkert å tilbringe tid sammen med å gjøre noe rent kreativt. Vi har aldri gjort noe som dette før, så vel som den vanskeligste delen var å velge farger.

Når du jobber med harpiks, kan du planlegge noen ting, men du bare bare la materialet gjøre sine ting, så vel som det er glede i LettiNG GO av resultatet i tillegg til å velge strømmen.

Tiden i klassen fløy forbi så vel som det er morsomt å ha disse brikkene nå hjemme. Vi tror på å prøve et makramé eller vevingsverksted neste gang. Du kan overholde det nydelige teamet på Bit Lane Workshop for å se mye mer av klassene deres.

Frakoblet podcasten

Jeg har hatt glede av da kompisen min Alison introduserte det nye prosjektet hennes, offline podcasten, så vel som jeg hoppet på muligheten til å støtte henne i tillegg til å høre på et online innspilling.

Jeg fornøyde noen nydelige kvinner i publikum, i tillegg til at jeg hørte på dette panelet ga meg noen sanne øyeblikk av innsikt. Hvis du ikke allerede lytter, burde du begynne best nå. Du kan også overholde på Instagram her.

Og bare for å forlate deg på en siste sprut, har Sydney hatt en enorm varm bølge. Australia var den mest populære beliggenheten i verden forrige uke med 45 graders temperaturer over hele landet, så vel som vi håper dere alle har holdt seg kule.

Vanlige vanlige utgaver vil dra tilbake til Jim neste uke, i tillegg til at jeg ideelt sett kan legge til valgene mine når de virkelig skjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *