Gjestepost: Topp 5 familiens bilturer

Gjestepost: Topp 5 familiens bilturer

Leter du etter et ferieplass som ikke vil bryte banken? Vi ba Dan Weisman fra Flipkey.com, et ledende hjemmeside, om å gi oss noen forslag til destinasjoner som er biltur som er verdig, flott for familier og moro å besøke. Her er anbefalingene hans:

Jeg har tydelige minner fra en familietur fra Boston til Washington D.C. Jeg var omtrent seks år, og den ti timers kjøreturen var nær uutholdelig. Det beste var å nå tantens komfortable hus der vi strakk oss ut, hvilte og avviklet etter den lange turen uten alle retningslinjer og begrensninger på et hotell. Neste morgen hadde søsknene mine og jeg allerede glemt kjøreturen og var klare til å se dinosaurbenene på Smithsonian.

Bileturer med familien er enklere og mye morsommere når overnattingsstedene på slutten er like komfortable som hjemme. Du trenger ikke en gang å besøke en tante ti timer unna for å få en endring av natur – utleie av getaway er ofte lokalisert i ideelle familiedestinasjoner der du kan finne en aktivitet som gjør alle glade. Enten din toleranse for å kjøre med barna varer 30 minutter eller tre dager, her er noen ideer til turer som alle vil huske lenge etter at de har glemt “er-vi-der-ennå.”

Beach veranda

Fornøyelsespark

Orlando og byene rundt er alltid favorittdestinasjoner på familiens reisemål på grunn av nærheten til Disney World. Glem parkenes all-inclusive Family Getaway-pakker og spar penger ved å kjøre og bo i en utleie. Ikke bare vil du kunne velge hvilke parker du besøker (Disney Park -pakker inkluderer ikke billetter til Universal Studios), men også vil du kunne velge hvor og når du spiser, og om du vil ta en dag eller to av for bare å slappe av. For de som ikke bor hvor som helst i nærheten av Orlando, vurderer en annen park, som Dollywood i Pigeon Forge, Hershey Park i Pennsylvania, eller Cedar Point i Ohio.

Nasjonalparker

National Park -systemet gir en av USAs største eiendeler, og gir tilgang til Nord -Amerikas mange fantastiske naturlige funksjoner. Uansett hvor du bor i USA, kan du se på en komfortabel hytte og ha det store utendørs i hagen din. Og ingen biltur er mye mer kjent enn et besøk i en nasjonalpark. Hvis du søker etter noe annet enn den velprøvde Grand Canyon Road Trip, kan du ta turen til Estes Park, CO, der Rocky Mountain National Park har imponerende utsikt og mange muligheter for eventyr. Du kan finne ut mye mer om nasjonalparkene i nærheten av deg ved å dra til NPS -nettstedet her.

Wrigley Field View

Dude Ranch

Hva er enda bedre enn å nå et hjem i nærheten av destinasjonen din? når et hjem som er din destinasjon. Når du blir på en fyr -ranch, kan hele familien fylle dagene med aktiviteter som ridning, fluefiske og fotturer, eller du kan sparke tilbake på terrassen og lese en bok. Imidlertid velger du å passere tiden, du kan ikke gå galt med komfortable overnattingssteder og tilgang til robust amerikansk skjønnhet. Ta en titt på disse Dude Ranches i California, Wyoming og Montana.

Ballparker

Ikke i ferd med å bygge ditt eget felt av drømmer i hagen din? Det er i orden – de store ballparks er allerede bygget og venter på at du skal sjekke dem ut. Som en innfødt Bostonian anbefaler jeg en pilegrimsreise til Fenway Park, men hvis teamet ditt påtar deg og beliggenhet en tur til Beantown umulig, kan du prøve Wrigley Field i Chicago. For de som bare vil ta et spill med barna, vurderer også mindre liga -stadioner i nærheten av hjemmet ditt, som ofte har rimelige billetter og morsomme aktiviteter for familien. Gjør det til en familietradisjon, og prøv å reise til hver ballpark i landet, eller finne en morsom måte å velge hvilken park du besøker i sommer.

Stranda
Det er sommer, så sand og surfe (og for foodies, surf og torv) er på alles sinn. Den beste måten å glede seg over på stranden? Fra et strandhus, selvfølgelig! Det er så mange flotte strender og strandhjem at jeg trenger å gjøre minst en topp 100-liste bare for å klø på overflaten. I stedet er her et forslag om å leie et strandhus: se etter en eiendom med en utendørs dusj; Barn elsker nyheten med å dusje ute, og du vil elske den når de får sanden før de kommer inn.

Neste gang du planlegger en biltur med familien, kan du tenke på å sette opp leir i en utleie som er best i hjertet av handlingen. Når du kommer hjem, spør barna ikke: “Er vi der ennå?” De vil spørre: “Når kan vi gå tilbake!”

Dude Ranch

I slekt

Topp 5 komfortable brukte biler du kan få for en familieveier du skulle dra på langrennstur, hvilken bil vil du ta med deg? Hvis du spør oss, tar vi en Toyota Camry. Hvorfor? For å si det enkelt, er ingen sedan på markedet en bedre kombinasjon av komfort, pålitelighet, drivstofføkonomi og passende priser enn dette …
24. februar 2021in “Gjestepost”

Sov i forskjellige hjem: Hvordan planlegge den kuleste og sprøeste familien Rnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *