Strandburgere, vanvittige melboller samt en uheldig karri

Strandburgere, vanvittige melboller samt en uheldig karri

Det er en morsom følelse når galskapen i julen så vel som begynnelsen av et nytt år begynner å falme i bakgrunnen.

Hvert år er det samme.

Det er som når du begynner å oppdage å reise en sykkel; Du får det foreløpige dyttet inn i ryggen som zoomer deg sammen, men etter en stund må du fortsette under din egen damp.

Og etter vår nylige enestående tur til Adelaide for å henge med kompiser der i tillegg til å inspisere avsluttende omstendighet blant vingårdene, var vi i fare for å synke ned i litt av en nedgang.

Heldigvis var kompisene våre her i Sydney rundt for å holde momentumet i gang, så vi høstet ikke av syklene våre så å si!

I denne utgaven har vi forslag til nye spiseområder – i tillegg til noen gamle favoritter – pluss et par sommerviner vi tror du også vil like.

Håper du gleder deg over denne vanlige utgaven.

Skål – Jim & Christina xx

I dag våget Christinas all metoden til Sydneys østlige forsteder for å innhente kameraten Rohan. Coogee Beach ser ganske bra ut i dag – så vel som av utseendet til det, er det gode tilbud av mennesker som er enige.

Jeg tipper at alles rutine for arbeid etter ferien er like avviklet som vår!

Christina ser Rohan på egen hånd i dag. Jeg beskylder Adelaide for mitt fravær. Hvis vi ikke hadde hatt det så bra der, ville jeg ikke ha så mye å gjøre. Hvis du ikke har sett det ennå, er historien vår på vår tid i Sør -Australia ganske episk.

Så mens Christina er her og gleder meg over visningen, er jeg på datamaskinen min å skrive i tillegg til å redigere bilder som en gal!

For å gni det inn, har Christina så vel som Rohan kommet til Barzura på toppen av Coogee for en matbit, så vel som et frekt øl.

Det har gått lenge fordi jeg sist var her, så Christina nyter en velsmakende fiskeburger mens jeg tok utsikten over surfe.

For å gjøre vondt verre (for meg så vel som mitt fravær, ikke for Christina!) En annen av våre vakre kompiser har Sharon kommet.

Hun flyttet nylig tilbake til Tasmania så vel som i Sydney på besøk. Ideelt sett får jeg se henne litt senere.

I mellomtiden ser det ut som om det er øl -klokke for disse gutta.

Jeg er også i hemmelighet ekstremt misunnelig på Rohans enestående skjegg.

Jeg slaver fortsatt bort av middagstid, så Christina så vel som Sharon har forlatt øst og dratt tilbake til Balmain. De nyter et måltid på mest sannsynlig min foretrukne thailandske restaurant – Chon Thai.

Maten her er utmerket, så de alltid har noe fascinerende på menyen. situasjon i poeng …

Dette kunstverket er i sannhet en dumpling!

De er håndskårne sommerfugl erter blomsterboller-fargen er fra de blå blomstene så vel som fremtredende i Thailands nord.

Jeg har ikke noe konsept nøyaktig hvordan kjøkkenområdet her får dette dumpling til å se så mye ut som en sommerfugl erteblomst (du kan se et bilde av en i historien vår om Chiang Mai her), men for å gjøre Dumpling velsmakende så vel som full av fjærkre er utenfor meg.

Jeg er på samme måte ekstremt takknemlig for å se Christina så vel som Sharon har kjøpt betelbladet med røkt ørret i bakgrunnen her. Det er en av mine absolutte favoritter. I tillegg til når du kommer hit, må du huske å kjøpe Lamb Shank Massaman. Det vil endre livet ditt.

Nå som sommeren er godt i gang, er vi på utkikk etter at nye rødvinsmaker kan velge de varme dagene så vel som milde netter.

New Zealand forstås for sine Sauvignon Blancs, men på samme måte for pinottene sine – så vel som en NZ Pinot Noir er en fantastisk ting. spesielt om sommeren.

Vi gleder oss over Kim Crawford Pinot Noir fra NZ Sauv Blanc Heartland – Marlborough – som gir rødvinen en saftig plomme så vel som svart kirsebærsmak mens vi bevarer de fine tanninene en flott Pinot Noir er forstått for.

Vanligvis liker jeg ganske sterke røde viner, men i varmt vær er en Pinot Noir perfekt. Det reagerer til og med godt på å være litt avkjølt – i sannhet drikker vi mest sannsynlig vinene våre på feil temperatur. Inspiser historien vår på passende varme for viner her.

Også fra Kim Crawford Estate er Chardonnay vi nipper til over sommeren lettere enn de typiske chardies vi liker. Spare på eik, denne rødvinen er frisk så vel som sitrusaktig, men har fortsatt den robustheten til en chardonnay.

Knekk det åpent når du nyter litt av Camembert eller Brie, pan-seared ørret eller grillede fjærkre retter.

Hent Kim Crawford Chardonnay fra Liquorland for RRP $ 22 samt Pinot Noir for RRP $ 19 fra Dan Murphy’s.

Vanligvis kan jeg ikke vente på en karri natt med kameratene mine. Vi går ut for en indianer hver eneste så ofte – vanligvis hver side av en fotballsesong. I tillegg til å være et hovedsakelig britisk publikum, er vi alle sammen med en god rubin.

I kveld er en av disse nettene, så vel som vi alle er på vår rutinemessige hjemsøker Maya da Dhaba på Surry Hills/Redfern -grensen. Dette stedet er som CLose til et britisk karrihjem som vi kan oppdage så vel som det er flott.

Det er et skjær av ulykkelighet rundt kveldens godt krydret festligheter. Vår store kompis så vel som lagkamerat Danny er på vei tilbake til Skottland snart, så vel som i kveld er mest sannsynlig den siste karri -natten vi har med ham.

Vi får mest mulig ut av det, så vel som min Vindaloos ekstra varme – som om det forstår at dette måltidet er et spesielt!

Lykke til, Danny. Håper å se deg tilbake her ned igjen snart – eller muligens i de store gatene i Glasgow. Du vet aldri.

I dag er vi velsignet med virksomheten til en av våre kjæreste venner, Tori, som er over fra Storbritannia. Hun så vel som Christina dro til institusjon sammen, så vel som det alltid er flott å ta igjen.

Tori så vel som jeg alltid har hatt det bra, så vel som de dumme samtalene, så vel som Banter går tilbake og videre gjennom morgenen.

Vi sjekker ut Balmain litt i dag i tillegg til at de har stoppet på et nytt sted på Darling Street – Shila Persian Kitchen Area Teahouse – for en matbit.

Selv om serveren vår uttalte at hun ville være fornøyd med å diskutere menyen for oss, har vi gått den alene i tillegg til et poeng. Vi er egentlig ganske fornøyd med det som kommer ut.

Disse konvensjonelle persiske rettene er så velsmakende og fargerike. I tillegg til at det er mange av flatbrødene de serverer også, som vi er overrasket over.

Det er ikke noe verre enn å bestille en dukkert i tillegg til at du ikke har tilstrekkelig ‘kjøretøy’ til å overføre det til gob!

Vi har kjøpt to forskjellige aubergine -fall – den ene er frisk og velsmakende den andre røykfylte så vel som uklar. De inkluderer biter av løk syltet i balsamicoeddik. Utrolig mer.

Vi kjøper også Dolmeh, en type dumpling; Det er en kålbladkonvopol av aromatisk ris, korn så vel som urter i en rik tomatbuljong. Det er intet mindre enn utmerket.

Men mesteren på bordet er kjøttbollen vi har bestilt.

Det er et monster – omtrent på størrelse med en tennisfære, så vel som ikke hva vi i det hele tatt ventet. Imidlertid kuttet vi det tilgjengelig for å oppdage at det er en utstoppet kjøttboller, full av halvtørkede aprikoser, plommer, så vel som mye mer av risen vi oppdaget i Dolmeh.

Den rike tomatbasen kjøttbollen er tilgjengelig i er platelikkende flott i seg selv, så vel som vi er glade for at vi har mye mer flatbrød for å mopre den.

Kompisen vår Lorraine Elliott fra ikke heller Nigella -berømmelse var her bare noen dager tilbake, i tillegg til at denne mye mer omfattende evalueringen av Shila.

Etter lunsj mose vi med forstaden litt mye mer i tillegg til å stoppe for å slake tørsten vår i et par av de utrolig gamle skolepubene i Balmain samt Rozelle.

Men alt sammen snart, det er på tide at Tori går av og hun er tilbake ombord på en ferge til byen. Kan du område henne? 10 poeng hvis du kan!

Det har vært en utrolig sosial uke, så vel som vi trengte for å få oss tilbake så mye som hastighet for resten av januar.

Vi håper året ditt startet bare også så godt som at du har gledet deg over denne vanlige utgaven.

Skål – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *