15 beste ting å gjøre i Houston, Texas

15 beste ting å gjøre i Houston, Texas

planlegger du å reise til Houston snart? Les tipsene våre nedenfor om tingene du kan gjøre i Houston, Texas for din neste tur til USA!

Houston er en storby i den amerikanske delstaten Texas. Det er den største metropolen som strekker seg til Galveston. Med dette er det ubestridelig at Houston er et av stedene turister har en tendens til å sjekke ut når de drar til USA. Hvis du lurer på hva du skal gjøre i Houston, listet vi ned under de tingene du kan glede deg over her.

Andre artikler du kan lese:

15 ting å gjøre i Tucson, Arizona [med foreslåtte turer]

Ultimate liste over beste lavprishoteller i Texas, USA

7 Fantastiske ting å gjøre i New York, USA

15 ting å gjøre i Lafayette, Louisiana [med prøve 3 -dagers reiserute]

25 ting å gjøre i Dallas, Texas [med bilder]

Innholdsfortegnelse

Topp ting å gjøre i Houston, Texas

1. Oppdag bemerkelsesverdige turer
2. Utforsk museer
3. Bli overrasket over Space Center Houston
4. Et sted for basketballelskere – Toyota Center
5. Se et spill eller handle på Minute Maid Park
6. Matvandring i sentrum av Houston
7. Pig ute på Railway Heights Market
8. Sjekk ut Galveston
9. Se levende graffiti -kunst
10. Gå til Chinatown
11. Ta en kort tur på ølboksen hus
12. Sjekk ut forskjellige bryggerier
13. Se alle show på Miller Outdoor Theatre
14. Sjekk ut NRG -museet
15. Nyt Houstonian mat!

Topp ting å gjøre i Houston, Texas

1. Oppdag bemerkelsesverdige turer

Det er så mye mer som skjer i Houston annet enn bare å vandre rundt i byen. Når det gjelder å utforske området, er her noen få ting som kan være av interesse:

Gerald D. Hines, Waterwall Park – ligger i en park og er meter fra Galleria. Lyden av vann som faller og sprut er veldig terapeutisk. Det skaper også et perfekt bakteppe som gir fantastiske fotomuligheter. Foreløpig koster det 88 dollar for inngangen.

Galleria-er et kjøpesenter, men er også en internasjonal attraksjon besøkt av millioner hvert år-det har en skøytebane åpen hele året. Absolutt det perfekte stedet for de med kort tid i Houston.

Smither Park – En enkel og liten park med flere mosaikk. Dette er perfekt for en rask tur. Opptak her er gratis.

Sisternen på Buffalo Bayou Park – du kan nyte en historie og utstillingstur.

Discovery Green – er en liten bypark, med en fantastisk atmosfære. Å være ved siden av konferansesenteret, er det veldig folkerikt med noen restauranter veldig i nærheten. Den har også et program med spesielle aktiviteter gjennom året, du kan sjekke ut deres offisielle nettsted og få mer informasjon. Opptak her er gratis.

One-Day Brew Pass-fra opplevelsen Houston Marketplace. Du kan prøve ølsmaking på forskjellige bryggerier med dette passet. Dette passet koster 28,95 dollar.

Seismique – Nyt fargerike kunst og fantastiske skjermer på Seismique. Opptaket starter på $ 28 for barn og $ 35 for voksne.

Houston CityPass – Inkluderer opptak til toppattraksjoner. Dette passet koster $ 64 for voksne og $ 54 for barn.

2. Utforsk museer

Houston Museum of Natural Science – er et utmerket sted å se dinosaurskjeletter og mye mer. Ikke alle brikkene er originale, men de har veldig gode reproduksjoner og animasjoner, og de lar deg reise til fortiden.

Museum of Fine Arts, Houston – er det største museet i Houston og har flest utstillinger. Du kan finne mange gamle kinesiske og japanske kunstverk, inkludert vestlige religiøse malerier som også er utstilt. Disse romslige bygningene lar deg se verk av Chagall, Monet, Picasso, Matisse, etc. på nært hold og sakte.

Children’s Museum of Houston – er et interessant og morsomt museum dedikert til de små. Det har mange interaktive aktiviteter som bruker vitenskap som base som kan hjelpe barn med å utvikle seg. Det lar deg også oppdage vitenskap; Elektrisitet, væsker, robotikk/programmering osv. Hele museet er strålende!

Alle disse museene er mulig å sjekke ut ved å bruke en Houston CityPass.

3. Bli overrasket over Space Center Houston

På Space Center Houston kan du finne mye av USAs historie for å sette en mann på månen og planene om å nå Mars i løpet av en nær fremtid. Det er en magisk og uforglemmelig opplevelse for enhver elsker av astronomi og romhistorie.

4. Et sted for basketballelskere – Toyota Center

Foto av Alexander Londoño på Unsplash
Toyota Center er hjemmet til Houston Rockets. Hvis du har muligheten til å komme for å se en basketballkamp, ikke nøl med å dra hit. Selve stadionet er veldig behagelig, og det er veldig enkelt å komme til deg.

5. Se et spill eller handle på Minute Maid ParkMed en kapasitet for mer enn 40 tusen mennesker, har den mange hytter. Det er også airconditioned som gjør det til et behagelig sted å dra til. Hvis du ikke liker å se baseballspill, ingen bekymringer, er stadion et kjøpesenter, så det er alt å gjøre!

6. Matvandring i sentrum av Houston

Hvis du er en foodie som meg, er en matvandring i sentrum av Houston et must! Mange restauranter for å prøve å glede seg over. Enten det er en saftig biff, røykfylte ribbeina, knasende kyllingvinger, deilige snacks som elendige eller til og med søte desserter! Alle dine sug finner du her! Jeg er sikker på at en matturstur er noe av det beste å gjøre i Houston.

7. Pig ute på Railway Heights Market

Denne mathallen i Houston er definitivt et sted å være! Alle foodies der ute kan nyte gorging til forskjellige typer mat. Sjømat, kjøtt, snacks og litt mat med forskjellige smaker, alt dette er tilgjengelige på jernbanehøyde markedet. allerede full fra å spise? Utforsk området! Det er så mye å se her inkludert hundeparker, en ølhage, kunstleverandører, et bondemarked og mye mer. Din dyrebare tid blir ikke bortkastet her.

8. Sjekk ut Galveston

Foto av Eddie Bugajewski på Unsplash
Galveston er en historisk strandby som bare ligger mindre enn en time unna Houston. Av denne grunn regnes det som en forlengelse av nevnte by. Ingen ville virkelig kjede seg hit, da det er mange ting å gjøre. Stranden, det historiske distriktet fylt med mye viktoriansk arkitektur, og gamle sjøfarende vertshus. Bortsett fra svømming og soling, kan du også prøve å fiske eller utforske historiske skip.

9. Se levende graffiti -kunst

I Houston vil du se en vei med vegger malt i alle fargene på fantastiske tegninger som er veldig originale og veldig kunstneriske. Disse graffitikunst er en av de beste attraksjonene i byen, da folk elsker å ta bilder her på grunn av deres fantastiske effekt som skaper et fantastisk bilde.

10. Gå til Chinatown

Houston er den andre byen i USA som har den største kinesiske befolkningen. Med det er det ikke overraskende å vite at det er en Chinatown alle kan besøke. Når du kommer hit, vil du kunne smake, se og lukte mange kinesiske retter, spesielt i Hongkong Food Market -området. Dim sum og kinesisk suppe er slike herligheter du ikke bør gå glipp av! allerede full med all maten? Tilbring ettermiddagen ved Jade Buddha -tempelet som har en hage, og et lotusdam. Et så rolig sted!

11. Ta en kort tur på ølboksen hus

En nydelig kjøretur sentrum tar deg til ølboksen. Det er en av de mest populære nettstedene i Houston Town. Når du drar hit, vil du bli overrasket over alle de 50 000 ølboksene som fungerer som aluminiumsrustningen til den pensjonerte polstereren John Milkovischs hus. Du kan komme inn på innsiden ved å betale rundt $ 5, eller du kan bare beundre skjønnheten i skapelsen utenfra.

12. Sjekk ut forskjellige bryggerier

Når du er i Houston, er det et must å utforske bryggerier. Det kan være litt vanskelig å bestemme hvor de skal drikke, spesielt at Houston er kjent for å være et håndverksøl tilfluktssted. Så for å hjelpe deg med å bestemme, her er noen av bryggeriene du ikke bør gå glipp av!

Saint Arnold Brewing Company

Like deler brygging

True Anomaly Brewing Co

Platypus Brewing

13. Se alle show på Miller Outdoor Theatre

Miller Outdoor Theatre i Hermann Park er noe å se etter når du besøker Houston. Du får sjansen til å glede deg over alt fra drama til symfonien. Hvor mye koster det å gå hit? Det er gratis! Du må bare sjekke kalenderen for arrangementet som kommer opp før besøket ditt. Så ikke glem teppet, maten og drikken din, nyt litt kvalitetstid med familien eller vennene dine!

14. Sjekk ut NRG -museet

Dette flerbruksstadion har en kapasitet på 72.220. Det regnes som et av de beste stedene å dra til hvis du vil se live underholdning rundt i byen som konserter, sportsbegivenheter, show, etc. Jeg personlig hadde en fantastisk tid da jeg besøkte stadion.

15. Nyt Houstonian mat!

Houstons mangfold når det gjelder mat er noe som gjør denne byen til et must-besøk. Noen av de ikoniske Houston -rettene du bør prøve er crawfish & nudler, biff, røkt kjøtt som kalkun, kylling og brisket, og mye mer!

Du kan lese mer her: Beste 14 restauranter jeg har besøkt i Houston, Texas

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *