10 dager reiserute i Bohol og Cebu, Filippinene – daglig reiserute, ting å gjøre

10 dager reiserute i Bohol og Cebu, Filippinene – daglig reiserute, ting å gjøre

Filippinene er et øyland med uendelige muligheter for fantastiske eventyr. Du kan lett bruke måneder på slutten der og fremdeles ikke ha nok tid til å se alt det har å tilby. Dessverre har de fleste av oss bare råd til å ta korte ferier, så det er ikke noe annet valg enn å prioritere. Hvis du er den typen som liker å se og gjøre så mye som mulig, kan Visayas være det riktige valget for deg.

Visayas -regionen er en av de viktigste og største regionene på Filippinene. Det omfatter tusenvis av øyer, med den mest bemerkelsesverdige og sentrale som er Cebu. Cebu er ikke bare et stort bærehub og turistattraksjon, men ligger også i nærheten av mange andre spektakulære øyer, og den beste av disse er Bohol. En annen fantastisk ting med å bygge din egen reiserute rundt Cebu er at du kan fly direkte dit og hoppe over Manila helt.

Andre artikler du kan lese:

Topp 10 ting å gjøre i Cebu, Filippinene [med bilder]

Filippinene turistvisum – Hvordan få turistvisum for å sjekke ut Filippinene

7 fantastiske kirker i Bohol, Filippinene- 7 dagers besøka iglesia reiserute

Topp 10 fantastiske strender i Cebu, Filippinene @SermansDeams

Rediscover Cebu, Filippinene med et behagelig opphold på Crimson Resort & Spa i Mactan

Vi valgte vilkårlig 10 dager, da det er tilstrekkelig tid til å utforske området, så vel som ikke for lenge, slik at de fleste turister har råd til det. Når det er sagt, kan du definitivt bruke nærmere en måned i Visayas og ha en fantastisk tid. Vårt fokus i dette innlegget ville være på Cebu og Bohol, ettersom de er de to mest fremtredende og enkle å nå steder. Men det betyr ikke at du ikke kan innlemme andre fantastiske øyer i nærheten som Siquijor, Camiguin, Negros og Camotes. Hvis du velger å gjøre det, uten å utvide ferien, kan det være lurt å bruke hjelp fra en lokal reisespesialist som vil hjelpe deg med å planlegge ferien på Filippinene.

Hvis du prøver å gjøre dette selv, kan du ende opp med å kaste bort halvparten av tiden din på overføringer mellom øyene, så det anbefales sterkt å ha en ekspert å ta seg av logistikk. Cebu og Bohol er begge perfekte for familier eller par som søker trøst og luksus i en velutviklet tropisk øy omgivelser. Den største fordelen med å velge disse stedene over Palawan, for eksempel, er at alt blir så mye lettere. Du trenger ikke å bekymre deg for dårlig infrastruktur eller et begrenset utvalg av tjenester, da begge øyene er fullt utviklet og godt utstyrt for å imøtekomme det store antallet turister som ankommer hele året.

Syv dager reiserute for Cebu

Å bruke tid i Cebu kan gjøres på to forskjellige måter. Du kan enten sette basen din i selve byen, eller du kan bestille et hotell på en av de mindre byene og fokusere på attraksjoner der. Cebu City er en mindre versjon av Manila – den er ganske travel, men også full av fantastiske ting å gjøre og spisesteder på. De fleste turister velger å bo på Mactan Island like ved Cebu City, siden du der borte kan du finne badebyer i stedet for hotell i urban stil.

Når det er sagt, er strendene i Mactan overveldende, for å si det mildt. Det er mye finere strender spredt rundt i Cebu Island, så hvis det er din prioritet, vil du gjøre det bra å faktisk sove på et av stedene som er nevnt nedenfor. Den store fordelen med å bo i Mactan er imidlertid det generelle nivået på innkvartering du kan finne. Hvis du ender opp med å gå til et av de mindre stedene, vil du være heldig som finner noe over 3 stjerner, mens det i Mactan er nok av 4 og til og med 5 stjerner.

Den første dagen blir best brukt på å bli kjent med Cebu City selv, og du vil mest sannsynlig komme deg fra en lang internasjonal flytur uansett. En fin måte å fortsatt benytte seg av denne dagen er ved å ta Cebu City Walking Tour. Det er mange turbyråer som tilbyr det, og med litt forskning kan du enkelt gjøre det selv. Cebu er full av fascinerende historiske monumenter, og denne turen kan virkelig berike hele turen din ved å lære litt mer om lokal historie og kultur. Turen tar vanligvis en halv dag.

Den andre dagen er når det virkelige eventyret begynner, og hvilken bedre måte å sparke ting på enn å dra til Kawasan Falls – Cebus mest spennende eventyr? Fallene ligger 2 timers kjøretur fra byen, ikke langt fra Badian. Kawasan Falls er ikke bare spektakulær, men også massevis av moro, og du kan enkelt tilbringe et par timer der. Hvis du føler deg opp til det, kan du også nå fossen ved å gjøre den canyoneering -turen i stedet. Turen kan bestilles i enten Moalboal eller Badian, og de fleste operatører vil til og med ta seg av transport fra Mactan for deg.

Når du er ferdig ved fossen, kan du ta turen til Moalboal, siden det er mye bedre å tilbringe natten der. Det er en veldig fin og avslappet backpacker-strandby, med utmerket natteliv og et anstendig utvalg av alpinanlegg. Dagen etter skal du hopping her – hvor Mainullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *