3 enkle pakkingsforslag til din neste getaway

3 enkle pakkingsforslag til din neste getaway

Når og hvor reiser du neste?

Å gå på ferie er alltid et spennende prospekt, en vi begynner ofte å forberede oss på det øyeblikket vi tråkker tilbake i hjemmene våre året før. I år, når du gjør deg klar til å pakke for ferien, kan du tenke på problemer du hadde i fjor og deretter gjøre noe for å unngå dem denne gangen.

Før du tar en titt på noen pakketips, må du ha et høykvalitetssett med bagasje. Husk at kvalitet ikke alltid er forbeholdt navnemerker, men disse merkene kom der de er basert på kvaliteten som tilbys over tid. Hvis du er forvirret om hvilket merke og type bagasje du trenger, kan du sjekke ut bagasjementalvurderinger for å se hva andre reisende sier. Når du har bagasjen i hånden, er det på tide å begynne å pakke!

Glem hva moren din lærte deg, rull klærne dine – ikke brett!

De fleste av oss har vokst opp med mødre som brukte bokstavelig talt timer på å lære oss å brette buksene og t-skjortene våre, slik at de ikke rynker. Men uansett hvor nær du kommer til det mor kan oppnå, kommer du fremdeles i den andre enden med et rynkete mye klær. Erfarne reisende foreslår at du ruller klærne i stedet for å brette dem fordi du på denne måten ikke har noen bretter.

Lag en liste og hold deg til den!

Å plotte utfluktsangene dine tidlig innebærer mye mer tid til reiseplanlegging.
Husker du i fjor da du kom hjem med 7 par shorts du aldri hadde på deg, men med 5 nye T-skjorter du trengte mens du var på stranden? Tenk på hva du hadde for mange av og for få av i fjor og flyttes ut derfra. Lag listen din basert på hvor du skal og hva du har tenkt å gjøre mens du er der. Trenger du en kveldsantrekk? Hva med spesielle aktiviteter som stranden hvor du trenger strandklær, et badehåndkle, solbriller og solkrem. Sørg for å lage listen din basert på hva du ikke vil gjøre på hva du vil ha på deg!

Hvis du er en kvinnelig reisende, kan du lese våre kvinnelige pakkingsforslag her.

Bagasjepolitikk med flyselskapene

Flying Economy Class .. Tid til å jevne opp!
Når du pakker, må du sørge for at du forstår hvor mye du har lov til å ta med deg basert på bagasjepolitikken deres. Noen flyselskaper lader per pose, andre tillater en pose som er sjekket inn til bagasje og en fortsetter. Hvis det du har tenkt å ta med, ikke passer i vesken du har lov til å sjekke, finn ut hvor mye ekstra avgift er før du pakker den vesken. Kan du ikke ta med en større pose slik at du bare trenger en? Det vil absolutt gi litt mye mer penger å bruke på ferie. Hver dollar legger opp, og du vet aldri hva du kanskje vil se, gjøre eller spise mens du er på ferie i år.

Ta deg tid til å pakke slik at du ikke kommer uten noe du virkelig trengte. Det er ingenting som å kle seg for dagen bare for å finne ut at du har lagt igjen sokkene eller undertøyet hjemme i tørketrommelen! Ved å lage en liste tidlig og sjekke av ting mens du pakker dem, vil du være klar til å ha det gøy i år uten den ekstra bekymringen for å handle noe du har glemt. Vil det ikke være fint?

Du kan se her på hvordan jeg pakker tingene mine!

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *