Thailand utenfor allfarvei med verdensomspennende Basecamps

Thailand utenfor allfarvei med verdensomspennende Basecamps

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Overholdelsen med materialutforlag av topp kvalitet er gitt deg av verdensomspennende basecamps. Etter å ha oppdaget om verdensomspennende basecamps så vel som deres mål å gjøre en positiv effekt på nabolagene de besøker, forsto jeg at de ville være en utmerket partner.

Jeg dukket først opp i Thailand i oktober 2010 – en måned etter å ha avsluttet oppgaven min for å reise verden rundt. Etter mange års reise i Europa føltes det som om Thailand var en stor vanskelighetsgrad-ekstremt annerledes, så vel som langt mindre utviklet, men enkelt tilstrekkelig for en førstetimer i Asia.

Det gikk bra. Åtte år senere er Thailand et av mine foretrukne land, et sted som jeg alltid er i ekstase til å komme tilbake til. Timelange fotmassasjer for $ 7, Pad Gra Prow Gai på gaten, morsom så vel som rimelig mote, kokosnøttis toppet med peanøtter, snille og velkommen til mennesker. Thailand er like flott for meg som en erfaren reisende som det var for meg som en nybegynner tilbake i 2010.

Ting har endret seg gjennom årene. Thailand som jeg aller første fant i 2010, eksisterer ikke lenger-så mange områder har gått fra å være fredelig så vel som lavmælt til å ende opp med å være turisme-juggernauts. Thailand ble sett på som et reisemål for opplevelser som ønsker en utfordring; I disse dager blir mange turer tilpasset nyere, mindre erfarne reisende.

Det er flott i noen metoder – som for thailandske gründere som tjener penger i tillegg til å kunne ta vare på familiene sine. Men på nøyaktig samme tid ender det opp med å være vanskelig å oppdage de lommene i fredelig thailandske liv, bortsett fra turistene, innenfor fremtredende reisedestinasjoner.

Gå inn i verdensomspennende basecamps

Global Basecamps er en reisevirksomhet som søker å gjøre en positiv effekt på destinasjonene. De arrangerer turer tilpasset din personlige smak, i regionale etablissementer så vel som med regionale guider.

De jobber personlig med lokalbefolkningen for å sikre at pengene dine går mot lokalbefolkningen – ikke administrerende direktør i en verdensomspennende kjede som skummer penger på å betale for sitt tredje feriehus.

Å jobbe med dette regionale nivået gjør at de kan komme deg til steder du vanligvis ikke vil se med større reiseselskaper. Gjestehus som ikke dominerer på TripAdvisor. Restauranter som ikke har blitt søkelyset av Lonely Planet. Utflukter så vel som bedrifter som dine reisende kompiser aldri har hørt om.

Hver tur kan tilpasses. Vil du heller kutte ut strandtiden og tilbringe flere dager på fjellet? gå for det. Vil du dra til først og fremst offbeat steder, men inkluderer en eller to store turismeplasser? Det er bra også. Ikke misliker du byer i tillegg til at du vil tilbringe hele tiden på landsbygda? De vil gjerne jobbe med deg om det.

Mens de leder utflukter rundt om i verden, søker de spesielt å promotere sine turer i Thailand.

På et personlig nivå gledet jeg meg over å gå av allfarvei i Thailand – som da jeg var den ensomme turisten på overnattingstoget til Ubon Ratchathani, og svarte på spørsmålet, “Hvorfor har du ikke kjæreste?” over så vel som over i tillegg til å forstå lokalbefolkningen – men det var vanskelig. Språkbarrieren var ekte; Fasilitetene var ikke så omfattende. Imidlertid var det mye moro.

Å reise utenfor allfarvei i Thailand er noe jeg ville være spent på å gjøre igjen hvis jeg hadde støtte fra en regional guide bak meg. Han eller hun kan hjelpe meg med de vanskelige delene, så jeg kan bruke tiden min på å kose meg.

Thailand for det våkne

Det siste tiåret har folk endret seg enormt nøyaktig hvordan de reiser. Først først prioriterte de å få det aller beste tilbudet (takket være prisbesparende nettsteder), og neste gang prioriterte å ha en regional opplevelse (lokale homestays samt gatemat-turer).

Men i 2018 har folk prioritert sosial bevissthet mer enn noen gang før. Det er ikke tilstrekkelig å ha en fin tur; Det er viktig å ha en tur som gir en positiv effekt på lokalbefolkningen. Det handler om koster pengene dine der det får innvirkning på det regionale samfunnet. Det handler om å beskytte miljøet.

Og ærlig talt, hvis du gjør dette for skryterettighetene på Instagram, kan du gå for det. Dette er noe verdt å skryte av.

Hvis du vil dra til Thailand, så vel som du vil ha det veldig bra, men du også vil sørge for at pengene dine skal til steder som kan bruke dem, er verdensomspennende Basecamps et utmerket alternativ for deg. Deres bekymring er å gjøre nabolagene deres bedre.

Også verdt å diskutere er at verdensomspennende basecamps ikke fremmer elefanturer, som er skadelige for dyrene. I stedet ser noen av utfluktene deres dyrehelligdommer som Kanta Elephant Sanctuary utenfor Chiang mai.

Kule Thailand reiseplanideer

Jeg føler at Thailand henvender seg godt til alle typer reisende. Hvis du prøver å finne storby- eller landlige, strand eller fjell, fremtredende eller utenfor slått vei, har du mange alternativer. Akkurat her er noen av reiserutene du kan ta med verdensomspennende basecamps:

Hvis det er din aller første tur til Thailand, så godt du vil dekke de mest fremtredende stedene: Traditional Thailand Heritage Explorer. I løpet av to uker ser du Bangkok, Chiang Mai, Koh Phangan samt Koh Samui, med en utmerket blanding av by, templer, landskap, samt strender.

Hvis du vil gå til triksstrendene, er det ingen andre som forstår: Kulturelle eventyr til tratregion og uberørte strender. Mange strandreisende ser Krabi eller de sørlige Gulf -øyene – i stedet tar denne turen deg til trat, inkludert den fredelige øya Koh Kood, hvor du har perfekt fjerning av farvann så vel som langt færre turister.

Hvis du vil se så mye som mulig på tre uker: Total Authentic Thailand Explorer. Denne turen inkluderer gode tilbud på fremtredende steder, som Bangkok, Chiang Mai, samt Krabi, men den legger også til mange skatter som mange reisende savner, som Sukhothai, Phitsanulok, samt Lampang.

Hvis du planlegger bryllupsreisen for livet: Thailand jubileumsflukten. Denne turen inkluderer de fremtredende destinasjonene i Bangkok, Chiang Mai samt Phuket, men med en mer avslappende, sjarmerende vri. Jeg har en rekke kompiser som valgte Thailand til bryllupsreisen, så vel som dette er en flott metode for å gjøre det.

Men disse turene trenger ikke å følges som det er – du kan tilpasse dem etter din personlige smak.

Se flere Thailand reiseplankonsepter her.

Takeaway

Hvis du vil sjekke ut Thailand, men gjør det på en ansvarlig måte, en metode som tar deg til offbeat -destinasjoner, verdensomspennende Basecamps er et utmerket alternativ. Hvis du til slutt er forberedt på å ta steget i tillegg til å bestille en tur til Thailand, hvorfor ikke planlegge noe i løpet av det neste året? Uansett hva du leter etter, venter Thailand på deg.

Vil du se Thailand utenfor allfarvei?

Få e -postoppdateringer fra KateNever Miss et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *