Hvordan få et arbeidsvisum i Australia

Hvordan få et arbeidsvisum i Australia

Dette er en gjestutgivelse fra den godt reiste Anna fra Worldwide Gallivanting. Hun reiser verden rundt på et budsjett, samt oppdaget en spesiell metode for å tjene penger på reise ved å jobbe i Australia! Sjekket ut for å oppdage nøyaktig hvordan du også kan få et arbeidsvisum i Australia, nøyaktig hvor mye du kan tjene, samt hvor du kan oppdage reisejobber.

Australia hadde alltid vært mitt drømmedestinasjon, i mange år drømte jeg om et avslappet liv i solen med kenguruer som hoppet rundt meg. Det eneste problemet var penger – Australia er ikke et billig sted å reise.

Heldigvis var jeg kvalifisert for et arbeidsvisum i Australia, så vel som dette gjorde meg i stand til å ha tiden for å sjekke ut landet. Jeg bodde i tillegg til at jeg jobbet i en avsidesliggende landpub i Queensland, så vel som i tillegg til å ende opp med å bli fordypet i nabolaget med oppgaven min, sparte jeg på samme måte gode penger for mye mer reiser!

Hva er et arbeidsvisum?

Et årelangt arbeidsvisum i Australia kan være den beste metoden for å sjekke ut Oz, mens du på samme måte tjener penger for å finansiere dine reiser. I tillegg, når du begynner å tjene australske lønn, føles dette kostbare landet mye mer overkommelig!

Offisielt spesifiserer Australia -regjeringen at “arbeidsvisumet er et øyeblikkelig visum for unge mennesker som ønsker å feriere og jobbe i Australia i så mye som et år. Det er et øyeblikkelig visum som oppmuntrer til kulturell utveksling så vel som bedre bånd mellom Australia så vel som kvalifiserte land. ”

Henger i Yarra Valley.
☞ Se også: hvor du kan bo i Sydney – en guide til den aller beste overnattingsstedet så vel som nabolag

Så hva kan du gjøre på en arbeidsferie?

Et arbeidsvisum gjør at du kan bo i Australia i så mye som 12 måneder, så vel som du kan forlate, samt komme inn igjen i alle typer antall ganger mens visumet er gyldig. Du kan jobbe i hvilken som helst type type oppgave i Australia (i maksimalt seks måneder med hver arbeidsgiver), så vel som du også kan undersøke studier i så mye som fire måneder. Du kan også søke om et 2. års arbeidsvisum hvis du gjør 3 måneder regionalt arbeid. (Underklasse 417 Visuminnehavere bare)

Vi har mange andre bemerkelsesverdige reiseoppgaver så vel som på internettoppgavene for deg å inspisere! Ikke gå glipp av artiklene nedenfor:

Få betalt for å reise med disse fantastiske jobbene

Hvordan tjene penger hjemmefra: den avgjørende guiden

Hvordan tjene penger på nettet: den avgjørende guiden

Få betalt for å komponere online: 99 publikasjoner som betaler forfattere så mye som $ 5000 / artikkel

Den fineste betalte på internettundersøkelsesvirksomheten du kan stole på

Hvem kan søke om et arbeidsvisum?

Det er en gjensidig plan, slik at du krever å være fra et kvalifisert land, i tillegg til at minst 18 Type avhengige barn som reiser med deg til Australia.

Det er to strømmer til det australske arbeidsferien Visa – underklasse 417 samt underklasse 462. De er ganske like gjelder imidlertid for forskjellige land. Den primære forskjellen er at innehavere av underklasse 462 ikke kan utvide visumet i 2 år.

31 land er kvalifisert for arbeidsferieordningen. Eligible countries for an Australian working holiday Visa Subclass 417 include:

Canada, Hong Kong, Republic of Ireland, united kingdom as well as lots of European Counties. Citizens from the USA (along with 11 other countries) are eligible for the Subclass 462.

You must likewise be in great health, have no criminal record as well as have sufficient money to support yourself initially. often they may ask to see proof of funds of AUD$5000 (approx £2700 / US$4,350 ) when you arrive.

The Pioneer Valley – wouldn’t you want to live/travel here?!

How do you apply for a working holiday visa?

Applying for my working holiday visa was just a quick as well as basic process of filling out a type online, my visa was authorized by means of an email in only 30 minutes, however it’s finest to enable 4 weeks for approval. To prevent any type of additional agent’s charges it’s finest to apply directly on to the Australian immigration Website. as well as as visa demands can modification as well as vary for every country, inspect out the whole listing of demands as well as eligible countries right here on the Australian immigration Website.

The cost of an Australian working holiday Visa for 2015 is AUD$420 and when the visa is authorized you have a year to go into Australia to activate the visa.

Liking this article? Pin it!Hvilken type oppgaver er tilgjengelige?

Offisielt kan arbeidsvisuminnehavere gjøre enhver form for slags arbeid, så vel som med den australske minstelønnen som AUD $ 17,29 per time (ca. US $ 13 eller £ 9) kan du spare noen respektable penger for å finansiere fremtidige reiser.

Med mindre du har en ekspertferdighet eller yrke, spesielt i områder som sykepleie, bygning eller gruvedrift, hvor du mest sannsynlig vil være i stor etterspørsel, så vel som kan til og med bli sponset for et mye mer langvarig visum eller langsiktig migrasjon til Australia , da er det mest sannsynlig finest å fokusere din innsats på “backpackerjobber”, spesielt i et felt som du allerede har erfaring hjemme.

Vanlige oppgaver som arbeidsvisuminnehavere håndterer inkluderer:

Bar, gjestfrihet så vel som reiselivsjobber
Salgsoppgaver samt kontorets tempingarbeid
Gårdsarbeid samt fruktplukking
Barneomsorg så vel som au pararbeid

Å jobbe i en pub / bar-tending er en fantastisk metode for å tjene penger i Australia!
Hvilke byer er de aller beste for å oppdage arbeid i Oz?

De største byene som Sydney, Melbourne så vel som Brisbane tilbyr mange sjanser for oppgavejegere innen gjestfrihet, kontoret temping samt salgsjobber, så vel som disse byene er der mange backpackere begynner å prøve å finne arbeid. Perth, finansieringen av Vest -Australia, trives på grunn av rikdom fra gruvedrift i spesifiseringen, så det er også mange sjanser til å bli oppdaget her, selv om de høye betalende oppgavene i gruvedrift ikke er enkle for ryggsekkturister å få.

Det er en rekke nettsteder som spesialiserer seg på oppgaver for backpackere, du kan begynne oppgavens bla gjennom ved å prøve å overholde nettsteder:

Backpacker Task Board
Gumtree
Oppgavebutikken

Disse nettstedene er spesielt for arbeidsferieprodusenter så vel som virkelig er gunstige, men de tar en kostnad for å bli med:

Reisende på jobb
Jobs 4 reisende

Ikke vær livredd for å spørre rundt, bare telefonsamtale eller ta inn CVen.

Sydney er en fremtredende by å oppdage arbeid.

Hvor mye penger kan du forvente å spare?

AUD $ 17.29 er den grunnleggende minstelønnen i Australia (ca. USD 13 eller £ 9), samt mange backpacker -oppgaver må betale rundt $ 20, noe som er bra, men utgiftene til å bo er høy i Australia.

Men hvis du vil få en jobb, ikke bare for å få endene til å møtes, men du kan spare penger for i tillegg reiser, vil du sannsynligvis komme ut av byen eller en stor del av lønnen din vil gå på leiekontrakt så vel som Mat, og etterlater litt penger for å spare mot eventyr i Australia så vel som utover.

Det er mange sjanser for backpackere i mange flere landlige områder der det er personellmangel.

Den fineste metoden for å spare penger er å jobbe i et avsidesliggende område i en “live i” jobb, en som inkluderer losji så vel som mat pluss lønn, ofte er disse i gjestfrihet eller barnepass.
Dette var hva jeg gjorde, jeg jobbet så vel som bosatt i en pub i Queensland Country, så vel som jeg håndterte for å spare $ 15 000 AUD og jobbet i 6 måneder, noe som var tilstrekkelig til å finansiere mye mer legendariske eventyr i tillegg til å få en bobil for å reise resten av Australia (som var bemerkelsesverdig så vel som på samme måte sparte meg massevis av penger!)

I tillegg, som jeg oppdaget meg i hjertet av dette stramme nabolaget, var det enkelt å lage kompiser med lokalbefolkningen. Living as well as working in a remote area immersed me in a extremely different Australian way of life than what you may discover in Sydney or in the backpacker hostels on the east coast.

I made a much much better connection with this location than I would have done if I was just passing with as a tourist. Although, I did feel a bit claustrophobic at times as well as I assumption it would not be for everyone.

Det var enkelt å spare siden det var så fjernt og det var ingen steder å gå så vel som ingenting å bruke pengene mine på. Instead, I worked all the hours I might as well as even though it was only a minimum wage job, after paying a regular contribution of $120 for my space as well as board, I was soon saving numerous dollars every week.

Beautiful Port Douglas Beach.

The downsides to working in Australia

Whilst the working holiday Visa plan is a fantastic chance for young people to take pleasure in checking out Australia as well as make money to fund their travels there are downsides to be conscious of.

Some employers may be reluctant to recruit working holiday visa holders since of poor experiences in the past or since they want a longer commitment. Some employers can try to take advantage of backpackers by trying to get away withÅ betale mindre enn minstelønn, ofte ved å samle lønnen din i en vanlig lønn, (noen ganger på samme måte med losji så vel som mat) inspiser nøyaktig hvor mye dette tilsvarer ved å dele timene du vil jobbe.

Dessverre, siden arbeidsgivere forstår nøyaktig hvor fryktelig du vil ha det 2. året i Oz, hvis du prøver å få et 2. års visum ved å gjøre de 3 månedene / 88 dagers regionalt arbeid, drar noen arbeidsgivere nytte av dette. Flertallet av 2. års Visa -kvalifiseringsoppgaver gjøres nå på frivillig basis der den eneste tilbakebetalingen er mat i tillegg til å gjøre det vanskelig å oppdage en anstendig, betalt jobb.

Dessverre er det også bare visuminnehavere underklasse 417 som er kvalifisert for 2. år, noe som indikerer at amerikanere (og andre 462 visuminnehavere) ikke kan forlenge visumet på denne måten.

Det er på samme måte oppgavebruk som bare er svindel. Mens Gumtree er en fantastisk ressurs, kan det ofte være skyggefulle jobbbruk der. Vær forsiktig, ikke bli utnyttet eller høst for en svindel, hvis oppgaven virker like bra å være sann, er det mest sannsynlig.

Men når det er sagt, vil jeg absolutt foreslå at unge mennesker skal ta en arbeidsferie i Australia hvis de kan. Det er et nydelig land med mye å tilby! Reise er enkelt, så vel som det er mange mennesker her som gjør nøyaktig det samme, så det er enkelt å få venner. Hvis du bruker din typiske sans og er fordomsfri så vel som fleksible, er det mange sjanser til å oppdage arbeid, ha livet for livet, samt spare penger for i tillegg reiser.

For mange flere ideer om arbeidsferier i Australia last ned den gratis eboken her.

Liker du denne artikkelen? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner i tillegg til at en tilknytning til noen andre forhandlere på samme måte. Dette indikerer at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår, samt kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *