Weekend reiserute i Clermont-Ferrand, Frankrike: Nøyaktig hvordan du kan tilbringe 3 dager i Clermont-Ferrand

Weekend reiserute i Clermont-Ferrand, Frankrike: Nøyaktig hvordan du kan tilbringe 3 dager i Clermont-Ferrand

på jakt etter motivasjon for en helg i Clermont-Ferrand? Sjekket ut tipsene våre nedenfor om tingene du skal opptre i Clermont-Ferrand, Frankrike pluss en eksempler på helgens reiserute, hvor du kan bo, nøyaktig hvordan du kan komme deg rundt, så vel som de aller beste restaurantene å prøve!

Foto av X1KLIMA CC BY-ND 2.0
Clermont-Ferrand er en by i Frankrike. Det er en av de eldste byene i det uttalte landet. Det forstås for sin rike historie, kultur, så vel som fremtredende vulkaner. I tillegg til ja, å besøke en vulkan er mulig her! Imidlertid er det ikke noe krav om å bekymre seg ettersom denne vulkanen er inaktiv. Så hvis du drar ut til Clermont-Ferrand, listet vi opp tingene du bør gjøre, så vel som å se mens du er i denne fantastiske byen.

Andre artikler du kan lese:

15 Fineste ting å opptre i Clermont-Ferrand, Frankrike

7 ting å opptre i Paris, Frankrike

Korte pauser i Brittany & Normandie, Nord -Frankrike

DIY European Travel Guide: Hyggelig, Frankrike

Reisetips for Italia så vel som Frankrike

Innholdsfortegnelse

3 dagers helgeturguide til Clermont-Ferrand, Franceday 1-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike
Dag 2-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike
Dag 3-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike

Hvor du kan bo i Clermont-Ferrand, Frankrike hvor for å bo i Clermont-Ferrand, Frankrike hvis du er en backpacker
Hvor du kan bo i Clermont-Ferrand, Frankrike hvis du har et budsjett
Hvor du kan bo i Clermont-Ferrand, Frankrike hvis du vil ha luksus

Liste over restauranter som du kan prøve mens du er i Clermont-Ferrand, Frankrike
Hvordan dra til Clermont-Ferrand, Frankrike fra Storbritannia

3 dagers helgeturguide til Clermont-Ferrand, Frankrike

Dag 1-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike

Cathedrale Notre-Dame-de-l’Assomption-Begynn turen ved å besøke denne imponerende så vel som historiske katedralen. Med sin gotiske arkitektur vil du virkelig bli overrasket av sannheten om at denne kirken er laget av de svarte vulkanske bergartene! Bemerkelsesverdig kirke!

Jardin Lecoq– Hvis du føler deg trøtt så vel som utmattet, eller du bare vil ha litt trygghet, så ta turen til Jardin Lecoq. Fontenene, skulpturene, så vel som planter eller blomster inni, ville virkelig berolige øynene dine.

Dag 2-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike

Puy-De-Dome Volcano– Begynn din andre dag med en eksplosjon ved å vandre (eller gå på tog) i denne historiske vulkanen. På toppen venter kafeer eller restauranter på deg. Ikke bare det, men den vakre utsikten over byen er også den ene tingen du ikke bør gå glipp av. Du kan tilbringe hele dagen din her siden du kanskje går på piknik eller ser museet så vel som ruiner som er her. Du vil aldri bli lei!

Dag 3-Weekend Guide to Clermont-Ferrand, Frankrike

Place de Jaude – På din siste dag foreslås det å se lokasjon de Jaude. Det finnes midt i byen, du kan kjøpe eller bare gå rundt i området, da det er gamle bygninger rundt stedet.

Hvor du kan bo i Clermont-Ferrand, Frankrike

Hvor du kan bo i Clermont-Ferrand, Frankrike hvis du er en backpacker

Le Petit Terminus

Le Petit Terminus tilbyr byutsikt så vel som gratis WiFi, og tilbyr losji som lett finnes i Clermont-Ferrand. Alle enhetene er utstyrt med en flatskjerm-TV i tillegg til en helt utstyrt kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap, så vel som vannkoker. En komfyr og brødrister tilbys på samme måte, i tillegg til en kaffemaskin. Den nærmeste flyterminalen er Clermont-Ferrand Auvergne flyplass, 7 km fra Le Petit Terminus.

Pris: Starter på $ 33 per natt for studioleilighet, pluss $ 11 for skatt samt gebyrer, så vel som det delvis refunderes.

Première Classe Clermont Ferrand Nord

Dette hotellet ligger i nærheten av A71-motorveien, og har luftkondisjonerte rom med et personlig bad. Gratis Wi-Fi så vel som personlig bilparkering tilbys på stedet. Alle mellomrommene på Première Classe Clermont Ferrand Nord inkluderer et arbeidsdisk, en garderobe, samt en TV. Noen er spesialdesignet for funksjonshemmede gjester. En frokostbuffé serveres hver dag, så vel som salgsautomater med snacks, så vel som drinker står til gjestenes avhending.

Pris: Starter på $ 35 per natt for dobbeltrom, $ 0 for skatter samt gebyrer, legger til $ 6 til frokost (valgfritt), så vel som det er ikke refunderbart.

Premiere Classe Clermont Ferrand Center

Boligeiendommen er satt 1,1 km fra Polydome Congress Center. Michelin hovedkvarter ligger 1,6 km unna, så vel som sentrum kan nås på 10 minutter med buss eller trikk. Gjesteplasser er utstyrt med en TV med streamingteknologi, slik at gjestene kan se show fra gadgets på TV -skjermen. Gjestene kan kjøpe snacks fra snackbenken på stedet. For alle typer tips om nøyaktig hvordan de skal komme seg rundt eller hva de skal utføre i området, kan gjestene spørre i resepsjonen. Den nærmeste flyterminalen er Clermont-Ferrand Auvergne flyplass, 7 km fra Premiere Classe Clermont Ferrand.

Pris: Starter på $ 46 per natt for felles Dounullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *