Chatuchak Market: Bangkoks Weekend Market

Chatuchak Market: Bangkoks Weekend Market

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Hvis du er i Bangkok i løpet av helgen, bør du se Chatuchak Market. Dette gargantuanske markedet er et mikrokosmos av Bangkok i seg selv: kaotisk, humoristisk, enormt, mangfoldig, fullt av velsmakende mat så vel som varm, varm, varm.

Chatuchak Market, på samme måte kalt Jatujak Market eller JJ av lokalbefolkningen, er åpent på lørdag og søndag fra 9-6. Jeg kan ikke se for meg hvordan det ser ut i løpet av uken! Det skal forsvinne i ingenting.

Har dette markedet noen gang vært på det bemerkelsesverdige løpet? Det burde. Jeg forventet halvparten av at Phil skulle hoppe ut fra hjørnet: “Dette er Chatuchak Market, Bangkoks helgemarked. Lag skal oppdage denne spesielle glassvarselgeren, der de får sin neste ledetråd. ”

Selv om mye av markedet er utenfor, er mange av bodene inne:

Alt du kan se for deg tilbys her.

Her er noen av tingene du kan oppdage for salg på Chatuchak Market:

Stoff!

Gullfans!

Kurver!

Glassvarer!

Babysko!

Kunstige blomster!

Ekte planter!

Levende fisk!

Tips for å gå til Chatuchak Market

Markedet finnes i den nordlige delen av byen, best på metroen. Hvis du kommer fra Banglamphu, vil du kreve en tuk tuk eller taxi.

Hent en kopi av Nancy Chandlers kart over Bangkok. Selve kartet er fantastisk, men for Chatuchak -markedet er det makeløs, og legger ut hver del av markedet i detalj.

Hydrat. Det er ekstremt varmt på markedet, spesielt i innendørsbodene, selv om noen få har klimaanlegg. Hvis du vil hente varmen, er det et innendørs kjøpesenter som er iskaldt.

Vær forberedt på å prute som gal! Det er den eneste måten. Og ikke undervurder kraften ved å gå bort!

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *