Hvor mye er en privat jetfly, egentlig?

Hvor mye er en privat jetfly, egentlig?

Når du tenker på ordene “privat jet”, hva kommer til tankene? Sjansen er stor for at du tenker på millionærer, filmstjerner, politikere eller de ellers velstående som allerede har råd til luksus av høy ende. Jada, de sprudlende velstående og private jetflyene har en tendens til å gå hånd i hånd, men vil du tro at det å ta en av disse flyvningene ikke er så langt utenfor omfanget av mange familiens budsjetter? Det er absolutt ikke en mulighet for alle, men det er kanskje ikke så umulig som du tror. Så hvor mye er en privat jetfly, egentlig?

Priser på et øyeblikk

Når du ønsker å fly privat, kan prisene variere basert på hva det er du leter etter. Det er klart at en kommersiell flyselskap vil koste mer enn en mindre jet, men sjansen er stor for at familien din ikke trenger noe så gigantisk. For eksempel er et turboprop -fly interiør omtrent på størrelse med en større SUV og har plass til 6 til 8 passasjerer.

Når du husker det, er det to forskjellige alternativer for priser når du velger private flyreiser. Du kan enten velge et pris på på etterspurt eller fast rente.

PRISE AV DEL

PRISEPRISINGSKAPPUNNERINGENDER MYE. Faktorene som bidrar til dette er den typen fly som blir kartlagt, tilgjengeligheten til det flyet og hvor nær det er til avgangsstedet ditt. Akkurat som en hvilken som helst flytur, vil varigheten av turen også påvirke den totale kostnaden.

Så et mindre fly koster fortsatt mindre enn et større, men det må være nok av dem tilgjengelige for å holde prisen nede. Et fly som allerede sitter tett i en hangar på din lokale flyplass vil også koste mindre enn det som må fly fra seks stater over for å nå ditt sted. Enkelt nok, ikke sant?

Vanligvis vil du gjøre med en agent når du bestiller denne typen flyturer. De vil analysere faktorene som påvirker prisene, de vil finne deg de nærmeste flyene, og tilby deg valgene som er tilgjengelige til de beste prisene. Dette hjelper til med å eliminere å bruke et skandaløst beløp for et fly som rett og slett ikke er i nærheten.

De vil også se på hvorvidt en tur / retur -flytur ville være dyrere enn to enveisfly. Fordi prisene kan variere så raskt, kan det være mer fornuftig å bruke to forskjellige fly enn en for begge turene. Agenten kan også foreslå et lignende fly som allerede er satt til å reise flyveien din uansett, noe som virkelig kan hjelpe deg med å spare penger på forskjellige kostnader.

Prisfastsettelse av fast rente

Dette alternativet er mye enklere, og krever ofte et medlemskap med et spesifikt selskap. Fast priser gir en enklere måte å budsjettere de totale kostnadene dine helt ved å låse inn en pris. Hvert selskaps kostnader kommer til å variere, noe som gjør det å finne det rette selskapet avgjørende for å spare så mye som mulig.

Systemet fungerer fortsatt det samme i alle andre aspekter, inkludert hvordan agenten din vil bidra til å bestille den mest kostnadseffektive flyturen. Imidlertid mottar medlemmene ofte en premiumpris i motsetning til normal sats.

OK, hvor mye er det?

Det er ikke ett tall som svarer på det spørsmålet, og prisene kan alltid endres. Det gjør det vanskelig å gi et spesifikt svar uten å vite hvilket fly du vil velge og hvor du er på vei. En tur / retur på et Citation X -fly fra New York til L.A. kan koste så mye som en minivan, eller du kan bestille en tur / retur på en King Air 200 fra Miami til Bahamas for under 5k.

Tenk på detaljene i turen, og kontakt en agent for å finne ut hvilket fly og hvilke flyvninger som vil jobbe seg inn i feriebudsjettet ditt.

I slekt

Må ha dingser for internasjonale reise på våre få reiser rundt om i verden, vi har etablert en liste over “must haves” for familien som eventyrer i land med unike krav til strøm, måleenheter og til og med kleskoder. Selv om du kan hente mange av disse varene mens du er på farten, er det hyggelig å ha noen viktige dingser …
11. januar 2017in “Travel the World”

Bitterroot Valley, Montana og Northwest Passagewe gikk inn i skoene til Lewis og Clark i en dag for å utforske Lolo -løypa. Veireisen Heaven, denne reisen bringer deg nær naturen med en enkel tur på flotte veier (velg Lolo -motorveien hvis du vil ha mer eventyr) rett ved elvekanten.
28. august 2010in “Epic bilturer”

Barnevennlige attraksjoner på Mall of Americathe Kids er tilbake på skolen, vinteren er uunngåelig, og bilturssesongen har krympet til melodien til en langhelg eller ferieferie. Plasser til både veikrigere og jet-setters med en lang permisjon eller stoppested ved Minneapolis-Saint Paul International, Mall of America i Bloomington, Minnesota …
3. november 2013in “Midwest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *