Vår guide til de ideelle sommerfestvinene

Vår guide til de ideelle sommerfestvinene

når sommeren varmes opp så vel som vi alle kommer ut av dvalemodus, det er på tide med et samvær med gode venner. Imidlertid er det vanskelig å vite hva du skal bringe til festen eller å ha åpent for gjestene dine når det er din tur til å være vert. Akkurat her er seks sommerfestviner som passer regningen.

Og fortsett å lese for en ekte prøvd så vel som evaluert bakruskur.

Når du tenker på det, er det et stort sett med krav du ønsker å møte når du jakter på den ideelle sommerfestvinen.

Kanskje uten engang å vite det, mens du ser på flaskehopphyllene eller bla gjennom din online rødvinbutikk, går du mentalt gjennom disse kravene for å se etter et passende fall.

Rødvinen må være:

– Deilig (tydeligvis) – Lys – Du vil ikke drikke noe for tungt i det varme om sommeren – enkelt på øyet – som det eller ikke, vi bedømmer rødvin etter dekselet. En flott etikett vil gå langt-enkel på vesken-hvis du kjøper for din egen fest, kan det å bli dyrt å ha rikelig med rødvin til bordet bli dyrt

Men enten når du dukker opp på inngangsdøren til vennen din, eller når du setter bordet på ditt sted, vil du vite at den røde vinen du har valgt, vil glede publikum. Det eneste problemet er å bringe en rødvin du ikke har prøvd før, er litt av en risiko.

Her er seks sommerfestviner som krysser av for alle boksene så vel som-tro meg-de er risikofrie når det gjelder nøyaktig hvor flotte de smaker.

Vår guide til sommerfestviner

Neon Jungle Pinot Grigio

Pinot Grigio er ofte et enkelt alternativ for sommerfester. Det er lett, lyst så vel som inoffensive. Zesty sitrus, litt søte blomsternoter samt en skarp overflate fra gjæring av rustfritt stål gjør dette til en ideell vin med varmt vær.

Den lyse graffiti-inspirerte etiketten er slående så vel som minneverdig-så vel som om festen fortsetter utover natten, vil du glede deg over spesialeffektene av den glød-i-mørke blekket!

Til $ 20 RRP passer denne rødvinen kostnadene for et vennlig budsjett, som tilbys i Liquorland -butikker over hele Australia.

McWilliams MCW Alternis Vermentino

Vermentino (uttales ‘Ver-Men-tee-no”) er en drue fra Sardinia i Italia, så vel som er litt mye mer sammensatt enn Pinot Grigio eller Pinot Gris-selv om den på samme måte har mange lignende egenskaper. Balansert surhet, blomsternotater samt en flott dose sitrus, det er en lett drikker. Imidlertid har det også en tendens til å ha en liten nøtteaktig smakfull merknad.

McWilliams Wines prøver nye sorter fra hele verden, og utfordrer australske rødvinnormer ved å introdusere druer som Vermentino for markedet. MCW Alternis Range er en å se på.

Til $ 18 fra Dan Murphy’s er denne rødvinen vel verdt et poeng i sommer.

McWilliams MCW 480 Rosé

Rosé kommer virkelig til sin rett for øyeblikket. De magre, skarpe smaker som har mye mer kropp enn mange hvite uten å komme til å boget ned i de røde, gjør rosa rødvin til en enkel sommerfest rødvinfavoritt.

McWilliams MCW Estate 480 Tumbarumba Rosé er den ideelle rosa rødmen av en kaldklima i høy høyden i høystend. Når det gjelder etiketten, har denne rødvin de topografiske markeringene av sin opprinnelse 480 meter over havet på NSW -landskapet.

For $ 20 per flaske er dette en utmerket verdi rødvin med kvalitet du kan forvente av en høyere prisbeslag.

Kim Crawford Pinot Noir

Pinot Noir er en av de letteste kroppsrøde på markedet, så vel som raskt passer inn i sommerfester. Du kan til og med poppe flasken på isen en stund før du åpner den.

Denne pinot, fra New Zealand, varierer i fruktsmaker fra lyse jordbær samt plomme til svart kirsebær. Det er et snev av krydder også, og sørger for at du betaler renter for Pinots troverdighet for kompleksitet.

Kim Crawford Pinot Noir er en flink flaske med en enkel sofistikert design, samt til $ 19 fra Dan Murphy’s It ser mye mer ut enn prisen.

Neon Jungle Tempranillo

Hvis festen din er i humør for en rikere, fyldigere vin, er Tempranillo (uttales “Tem-Pra-neeyo”) et utmerket alternativ. Fortsatt lys-medium-fyldig, den saftige, krydret livligheten av denne neonjungelen rødvin vil holde festen i gang.

Denne flasken, med sin iøynefallende urbaninspirerte ‘Paint Job’-etikett er morsomt å helle fra samt representerer det yngre målmarkedet.

Denne vinens prismerke på $ 20 fra Liquorland innebærer at det er mindre på spill i risikobelønning, selv om jeg tror du vil bli behagelig overrasket over dette tallet.

McWilliams stjålet Colt Cabernet Sauvignon

Lette, lyse viner på sommersoirees er bra, så vel som bra, men i noen tilfeller vil du bare bringe litt grynt på festen. Den stjålne Colt Cab Sauv er definitivt det. Deep Dark Crimson så vel som lilla, notater av mørk sjokolade, kaffe samt moden mørk frukt, denne rødvinener en naturkraft.

Bortsett fra det utmerkede navnet, kommer den stjålne folken med litt historie. Vinprodusentens grunnleggende far, Samuel McWilliams, samt sine erfaringer med skytevåpen samt Bushrangers i 1850 -årene NSW før han plantet sine aller første vinstokker. Dette er alt i den trendy, men likevel maskuline etiketten på en kostbar følelse avsmalnet flaske med et dypt poeng.

Prismessig er imidlertid den stjålne folken en stjeling til $ 15,99 fra store selgere så vel som uavhengige nasjonalt.

Hvordan slå bakrus – Recoverhol

Før du tar din aller første slurk på denne sommerfesten du har, tenker du på hva du har fått neste morgen. Hvis du har tid til å velte deg selv avsky i et mørklagt rom med tjenere som gir deg snacks så vel som varme chips regelmessig, gå best foran deg som start motorene dine.

Imidlertid, hvis du trenger å være lysøyet i morgen, kan 2 ml magi bare redde deg.

Recoverthol-en australsk-laget formel-leverer et lite, men mektig supplement til naturlig forekommende kofaktorer inn i systemet ditt som beskytter deg fra effekten av alkohol.

Les videre for 30% rabatt på din aller første ordre.

Bare klem den klare væsken fra en-serverende tårnbeholdere i din aller første drink før du imponerer. Det er smakløst, luktfritt og ikke påviselig i drinken din.

Og som de sier, forebygging er mye bedre enn kur.

Væsken er en formulert dose alkoholdehydrogenase kofaktor (ADH), som du allerede har i kroppen din. Imidlertid produserer du bare tilstrekkelig ADH til å behandle en til to drinker. Etter det er det veien til lidelse!

Recoverthol gir deg en ekstra zap av ADH for å hjelpe til med å metabolisere alkoholen i tillegg til å unngå oppbygging av acetaldehyd-et biprodukt av kroppens metaboliserende sprit samt årsaken til bakrus.

Vi har prøvd Recoverhol noen ganger nå, så vel som det virkelig fungerer. Du føler deg mindre treg dagen etter, så vel som utvinning til 100% ser ut til å oppstå raskere også.

Kjøp Recoverthol online her i tillegg til at du får 30% avslag på kjøpet – eller bruk koden ‘Romance30’ i kassen.

Det er viktig å merke seg at Recoverhol ikke reduserer eller endrer øyeblikkelig effekter av alkohol, så vel som at du burde drikke ansvarlig uavhengig av nøyaktig hvor godt Recoverhol fungerer.

Du kan kjøpe Recoverthol online her i tillegg til å få 30% avslag eller kjøpe fra mange apotek over hele Australia.

Vi ble begavet vinene som ble omtalt her, så vel som delvis betalt for denne historien av Recoverthol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *