Hvordan lære viktige reisebloggferdigheter med Skillshare

Hvordan lære viktige reisebloggferdigheter med Skillshare

Som reisebloggere, er det viktig at vi holder oss på toppen av nye ferdigheter og holder kreativiteten vår frisk. Men ærlig talt, det er lettere å gjøre tid til læring enn gjort. Personlige klasser er nesten umulig for oss gitt planen vår, og online klasser kan løpe så mye som $ 500 hver.

Skillshare er en en online læringsplattform som tilbyr over 16 000 online klasser innen virksomhet, entreprenørskap, teknologi, design, fotografering, film, skriving og så mye mer. De har klasser på alt fra å lære et nytt språk til å designe ditt eget videospill, alt for et lavt månedlig medlemsavgift. De er ganske mye som Spotify eller Netflix for læring.

Skillshare inviterte oss nylig til å prøve ut nettstedet deres, og vi oppdaget en haug med klasser som ville være bra for håpefulle reisebloggere.

I denne artikkelen skal jeg vise deg hvordan du kan komme i gang med Skillshare og fremheve noen av de beste kursene som nybegynnere reisebloggere kan bruke til å utvide virksomhetene sine. Det er også noen muligheter for folk til å tjene penger på Skillshare av … du gjettet det … å dele sine egne ferdigheter.

Jeg vil kort berøre muligheten for deg å tjene penger for å reise gjennom Skillshare på slutten av denne artikkelen.

Komme i gang med Skillshare

Normalt hvis du nettopp dro til Skillshare -nettstedet og ble med i samfunnet, må du betale $ 8,25 per måned rett utenfor flaggermusen. Men akkurat nå har geiter på veien leserne spesiell tilgang til 2 gratis måneder av tjenesten! Klikk her for å kreve din gratis tilgang nå.

Det er ingen forpliktelser, og hvis du bestemmer deg for at det ikke er noe for deg, kan du avbryte når som helst. Så for å komme i gang, klikk på lenken over for å bli med på Skillshare og få gratis to måneder, og deretter logge på den nye kontoen din.

Etter å ha logget på, blir du brakt til en side som spør deg hvilke temaer du er interessert i. Fordi du ønsker å lære om reiseblogging, er de mest relevante temaene under “kreativ”, så klikk på “Creative ”Boks og du vil se mange nye emner. Velg nå frilans, fotografering og skriving som jeg har gjort på skjermdumpen nedenfor:

Klikk deretter Fortsett.

Nå blir du brakt til en skjerm som viser en haug med kursene som er tilgjengelige under temaene du valgte. Det er noen gode kurs her å velge mellom! Fordi reisebloggere alltid kunne lære mye om fotografering, skriving og frilans, klikket jeg på 3 kurs og lagret dem for å se senere.

Etter at du valgte hvilke kurs som interesserer deg, klikker du på Fortsett. Nå blir du brakt til en annen skjerm der Skillshare bare prøver å få deg til å markedsføre dem gratis. smart markedsføring må jeg si.

Hvis du vil spare penger på et førsteklasses medlemskap, kan du gå inn i noen av vennens e -postmeldinger som kan være interessert i Skillshare eller dele det på sosiale medier.

Ellers fortsetter hit. Nå blir du brakt til en ny side som viser alle kursene du valgte i de foregående trinnene. Det er så enkle gutter.

På denne siden vil du også se mange anbefalte kurs for deg basert på interessene du la til i første trinn. Dette er flott for å finne høyt rangerte kurs som du kanskje ikke har sett tidligere.

Det er over 16 000 kurs tilgjengelig på Skillshare, og fra det jeg har sett, er de godt vurdert og inkluderer en solid mengde videoinnhold.

Beste Skillshare -kurs for bloggere

Jeg har gjort en god del surfing gjennom kursene på Skillshare, og jeg har funnet mange gode kurs for reisebloggere og online gründere generelt. Jeg ble virkelig overrasket over å se Rand Fishkin fra Moz på plattformen, da han har vært et av de største navnene i SEO og blogging det siste tiåret.

Her er en liste over de beste kursene du kan finne på Skillshare for å hjelpe deg med å bli en bedre blogger:

Gå frilans: Å bygge og merke din egen suksess

Mobilfotografering: Å skape konsistent utseende og følelse

Fundamentals of DSLR Photography

Få mest mulig ut av Instagram: Bygg merkevaren din

En grunning i å tjene penger på din kreative lidenskap

Selvfølgelig er det mange flere kurs i Skillshare som er relevante for blogging, men den kule tingen er at når du først har lagt inn interessene dine, vil du få en haug med andre anbefalte kurs og det er noe ekte gull her!

Noe av det beste med Skillshare er at det ikke duer deg inn i ett tema. Du kan lære hva du vil, når du vil, så lenge du vil.

Kanskje har du aldri vurdert å bygge en app, men når det ser ut som et kurs som er inkludert i Skillshare -abonnementet, kan det hende du bare velger å sjekke det ut. Hvem vet, du kan oppdage en ny ferdighetDet tjener deg mye penger på veien.

Tjener penger gjennom Skillshare

Siden denne bloggen handler om å finne så mange måter som mulig for å tjene penger på nettet og på veien for å holde reisene dine i gang, vil jeg kort berøre potensialet til å tjene en inntekt gjennom Skillshare.

Hvis du har en ferdighet du kjenner, kan du registrere deg som lærer og lage ditt eget innhold som skal vises til Skillshare -samfunnet. Topplærerne på markedet tjener så mye som $ 40 000 per år, så det er definitivt et potensial der.

Du har muligheten til å tjene penger gjennom Skillshare’s Royalty Pool. I tillegg, hvis du bestemmer deg for å undervise, vil du bli kompensert for nye premiummedlemmer du tar med til Skillshare gjennom lærerhenvisningslenken.

Tjen premiumhenvisninger: Få $ 10 for hver student du tar med til Skillshare som melder deg på et førsteklasses medlemskap.

Tjen royalties: Tjen royalties basert på antall minutter som er sett i klassene dine hver måned.

Sammendrag

Skillshare er det perfekte stedet å finne et bredt utvalg av kurs og videoinnhold for å hjelpe deg med å lære nye ferdigheter. Jeg syntes grensesnittet var enkelt å navigere og veldig enkelt å finne ut av. I løpet av få minutter hadde jeg meldt meg på og lagret de første kursene mine for å gå tilbake og se senere.

Det er veldig enkelt og enkelt å bruke, og til bare 8,25 dollar i måneden som er fakturert årlig, er det ganske bra. Det er kurs på nettet som er (med rette) $ 500 eller mer, så å få disse mange kursene for bare $ 8,25 per måned virker som en ikke-brainer.

Jeg vil si at jeg vil se mer multimediainnhold lagt til kursene, som regneark, blogginnlegg, flash -kort, kalendere, planleggere og infografikk. Så langt er kursene jeg har meldt meg på stort sett all video.

For nybegynnere -reisebloggere, eller til og med avanserte reisebloggere som ønsker å lære en ny ferdighet eller forbedre de de kjenner, synes jeg dette er et utmerket verktøy, spesielt for prisen. Klikk her for å prøve Skillshare gratis i to måneder, og la oss få vite hvilke klasser du planlegger å ta inn kommentarene.

Ansvarsfraskrivelse: Dette innlegget blir brakt til deg av Skillshare som vi er glade for å jobbe med for å promotere denne flotte læringsplattformen. Jeg ble ikke fortalt at jeg må skrive positivt eller på en bestemt måte. Dette innlegget er strengt min egen mening om å bruke Skillshare som en læringsplattform.

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og også et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette betyr at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *