7 Unike eventyr for husholdninger som besøker San Diego

7 Unike eventyr for husholdninger som besøker San Diego

med ferien som nærmer seg, kan det være på tide å tro på vinterferier for familien. For de som ønsker å få det kjølige været, er San Diego et utmerket valg med høydepunkter på midten av 70-tallet om høsten så vel som midten av 60-tallet om vinteren.

Denne barnevennlige reisemålet er også en foretrukket blant reisende som søker unike eventyr som gir byen til live, i tillegg til å tilby en ekte følelse av sted. Bestill ferien nå og nyt disse morsomme så vel som spesielle utflukter i USAs fineste by.

Gondol rir på Coronado Island

Coronado Island er en foretrukket blant lokalbefolkningen på grunn av sine miles med myke sandstrender, sjarmerende sentrum så vel som det 130 år gamle Hotel Del Coronado. Selv om det er mange metoder for å glede seg over severdighetene, er en morsom opplevelse for husholdningene å cruise rundt øya via en gondol.

Gondolselskapet tilbyr personlige cruise med kanalene til Coronado Cays for så mye som seks gjester om gangen. Hvert cruise inkluderer alkoholfrie drikkevarer, velg viner så vel som sjokoladetrøfler. Cruise tilbys fra kl. til kl. Onsdag til fredag så vel som fra kl. 12.00 til 11.00. i helgene.

FUNKSJONS BILDE Kreditt: Gondolfirmaet

Bak kulissene på Petco Park

Idrettsfans så vel som baseballentusiaster kan oppleve magien i San Diego’s elskede Petco Park, uansett hvilken sesong du besøker. Ballpark tilbyr gruppe så vel som personlige turer, inkludert en akademisk turné bak kulissene for å oppdage om den store historien.

Gjestene kan sjekke ut dugouts, turnere personlige avanserte suiter, inspisere Padres Hall of Fame, så vel som til og med sitte i presseboksen under opplevelsen. Og kommer i 2022, vil en ny VIP -tur tilbudt for baseballfans for å se batting -metoden fra Templeton Rye Barrel Deck. Akademiske turer tilbys fra $ 12 per barnekarakter K-12.

Skjult sving i La Jolla

Med utsikt over havet, sitter et triks Swing i åssiden over Scripps Memorial Pier nær Birch Aquarium og kan nås med en liten tur opp fra Expedition Way. Selv om de faktiske svingene har endret seg gjennom årene, har destinasjonen holdt seg en fremtredende attraksjon for besøkende så vel som et Instagram-verdig destinasjon. For familier, pakk en piknik, klikk noen få skudd på svingene, i tillegg til å nyte et ettermiddagsmåltid med utsikt over det vakre Stillehavet.

Havfrue fysisk form ved delen

For husholdninger som reiser med eldre barn, tilbyr Hotel Del den perfekte aktiviteten for tenåringer for å nyte solen ved bassenget mens de kommer i litt kondisjon. Mermaid Physical Fitness-klassen på feriestedet er en unik 45 minutters aerob trening ledet av en instruktør.

Fotokreditt: Hilton Hotels & Resorts

Gjester 16 så vel som eldre blir behandlet på en pulserende havfruehale å ha på seg mens de trener, så vel som hver økt fokuserer på svømming, cardio, samt utholdenhetstrening. Klassen på 35 dollar tilbys om våren så vel som sommeren på fredager samt lørdager klokka 21:30 for å reservere på telefon, telefonsamtale 619-435-6611.

San Diego Picture Scavenger Hunt

I stedet for bare å gå rundt i sentrum, tenk på et scavenger -søk med familien og gjøre ettermiddagen til et interessant spill. Denne tre timers turen gjør sin metode med sentrum da grupper bruker smarttelefonene sine for å løse hint så vel som totale utfordringer.

Den fineste delen er at du kan spille hvilken som helst type tid du vil ha. Bare sett sammen lagene dine på to til fem, i tillegg til å sette av på eventyret ditt. På slutten av spillet vil spillerne se nøyaktig hvordan de stablet opp mot andre på San Diego toppliste. Billetter er priset til $ 45 per lag, så vel som kan bestilles hele året.

Falconry på Torrey Pines

Har du noen gang ønsket å se en Falcon-nær-og-personlig? Nå kan du med en interaktiv opplevelse som lærer deltakerne alt om disse rovfuglene. I løpet av klassen vil husholdningen din oppdage nøyaktig hvordan du kan ringe dem til en håndholdt abbor før du slipper dem; Mens de oppdaget om Falconrys historie, Raptor -økologi samt bevaring. Falconry Group -klasser er tilgjengelig for alle aldre, og tilbys fra onsdag til søndag til $ 77 per person.

Fotokreditt: Generell Raptor -opplevelse

Seil ombord på en 1542 Galleon Replica

Du kan ikke stoppe i San Diego uten å komme deg ut på vannet på en seilbåt. Husholdningene tilbys med Maritime Museum of San Diego, og kan bestille en dag til sjøs ombord på San Salvador, en kopi av Juan Rodriguez Cabrillos skip.

Den fire timers akademiske turen inkluderer en historiker som vil lære gjester om nøyaktig hvordan San Salvador blir seilt så vel som navigert, mens han på samme måte oppdager effekten av skip som dette i utforskningsalderen. Kostnadene begynner på $ 25 per barn samt $ 99 per voksen.

Fortsatt i krav om flere forslag? Se San Diego besøkssenter for flere konsepter samt tips om hva du skal gjøre mens du er her. Før du bestiller noen form for aktivitet,null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *