Ta et hint – vår julegaveguide for menn

Ta et hint – vår julegaveguide for menn

Noen ganger kommer ideer om julegave så lett. Andre ganger trenger du litt hjelp. Vi har satt sammen et annet enestående gratis gavemagasin for å hjelpe deg denne høytiden: Hint -gaveguide for menn.

Last ned din gratis kopi av Hint Magazine her for noen av de beste gaveideene til ham du finner.

Laster inn PDF -arbeider …

Hint Magazine er en nedlastbar PDF, så bare klikk her for å se den og lagre den – du kan til og med videresende den til de viktige menneskene hvis du vet hva jeg mener.

Klikk her for din kopi av Hint 2018

Er det meg eller har julen kommet mye raskere enn normalt? Dette året ser ut til å ha suste av på jethastighet uansett, og jeg lurer bare på om julenissen hadde turboene hans tilpasset hans slede i tiden.

Selv om St. Nick ikke er klar, er det ingen grunn til at du ikke burde være det … bortsett fra å vite hva du skal kjøpe ham til en gave.

Fra sprit og bøker til håndlagde belter og sandbestandige badehåndklær, denne hint-gaveguiden har alt!

Som i fjor (men bedre), er vår hint julegaveguide full av fantastiske ideer som mannen i livet ditt vil elske. Vi har også delt litt innsikt i hva julen egentlig handler om i disse dager, og også noen gode oppskrifter for festsesongen.

Organisert i 4 hovedkategorier-drikker, tenker, reisende og lykkelig hjemme-er det helt sikkert noe innenfor disse digitale sidene som vil være perfekte under treet.

Last ned din gratis kopi av Hint Magazine her.

Du vil kanskje også se fjorårets utgave – ideene der er fortsatt gode. Tross alt liker vi menn ikke å endre for mye! Klikk her for å få Hint Magazine 2017.

Hvorfor er antydningen bare til menn?

Egentlig er Hint Magazine for alle. Det er ikke bare for menn. Imidlertid er de fleste gaveideene her ting jeg virkelig vil motta til jul (jeg håper Christina leser dette!) Så å være en bloke, bestemte jeg meg for å skrive om det jeg vet.

Etter at vi har satt denne gaveguiden sammen, så Christina til meg og sa: “Du vet, jeg hadde ikke noe imot å få de fleste av disse tingene til jul.”

Så Hint -magasinet er ikke bare for menn, det er nettopp skrevet av en.

Vi håper at du liker årets hint og at du har en fin jul.

Skål – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *