TNN: Følg nesen: Forslag om å oppdage mat i utlandet

TNN: Følg nesen: Forslag om å oppdage mat i utlandet

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en video til fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Dette handler om mat. Tross alt er et av de største tidsfordrivene med å reise! Men nøyaktig hvordan oppdager du den aller beste regionale maten? En guidebok? Avhengig av venner? Å spørre taxisjåføren din? Heldigvis er Winston som for å reise bare andre til mat. Som en første generasjons kinesisk-amerikaner, ble hans foretrukne minner om oppveksten matet av bestemoren hans. Reiseopplevelsene hans var sterkt påførte …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv tilgang til bonusblogginnlegg. Medlemmene får på samme måte helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det omfattende reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *