TNN: Hvordan instruere engelsk online og reise Globe

TNN: Hvordan instruere engelsk online og reise Globe

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en annen video fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Denne handler om “Hvordan instruere engelsk på nettet og reise kloden”.

Vil du lære å reise verden rundt mens du underviser på nettet?

Mia vil dele sine erfaringer som vipkidlærer som elsker å reise.

Hun vil dele forslag og triks for å bli ansatt, sammenligninger mellom online undervisningsplattformer og virkeligheten av hvordan det er å være en online lærer på farten.

Her er …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv tilgang til fordel for blogginnlegg. Medlemmene får også helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å lage det omfattende reiseinnholdet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn lunsjkostnadene!

Hvis du vil ha tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer) og alle de andre fantastiske fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus og begynne å få mye mer ut av reisene dine i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *