TNN: Namibia: Forslag og innsikt for planlegging av en minneverdig tur

TNN: Namibia: Forslag og innsikt for planlegging av en minneverdig tur

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en annen video fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Denne handler om “Namibia: forslag og innsikt for planlegging av en minneverdig tur”.

Noen gang vært i Namibia ?? i Afrika? Her er din sjanse!

Reis med oss ​​til Namibia på en virtuell tur med denne fascinerende destinasjonen som grenser til Botswana ??, Zambia ??, Angola ??, og Sør -Afrika ??!

Bli med på Nomadic Network, Emma Morrell fra Wanderlust og Wet Wipes, og Marielena Smith fra Epic …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir lesere som deg selv tilgang til PERK -blogginnlegg. Medlemmene får også helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, eksklusive pengebesparende reiserabatter og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler for å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å lage det omfattende reiseinnholdet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn lunsjkostnadene!

Hvis du vil ha tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer) og alle de andre bemerkelsesverdige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus og begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *