10 beste ting å gjøre i Braga, Portugal [med foreslåtte turer]

10 beste ting å gjøre i Braga, Portugal [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Braga, Portugal snart? Les forslagene våre nedenfor om tingene du kan gjøre i Braga med foreslåtte turer!

Foto av Igor Zerba Public Domain Mark 1.0
Ligger rett nordøst for Porto, kan Braga finnes helt nord i Portugal. Hvis du vil sjekke ut og se religiøs arv og hendelser, er dette stedet å være! Det er her du kan finne den populære bom Jesus Do Monte. Byen gir også avslapning, da du kan komme innom noen av de mest populære hagene i området som Garden of Barbara. Og hvilke andre steder kan du utforske her? Les denne korte guiden for å gi deg mye flere ideer om byen Braga!

Andre artikler du kan lese:

7 Fantastiske ting å gjøre i Lisboa, Portugal [med foreslåtte turer]

Liste over de beste backpackerhostelene i Lisboa, Portugal

Beste backpacker herberger i Porto, Portugal

Weekend i Algarve, Portugal: Hvordan tilbringe 3 dager i Algarve, Portugal

7 Fantastiske ting å gjøre på Flores Island, Azores, Portugal

Innholdsfortegnelse

Liste over beste ting å gjøre i Braga, Portugal1. Bom Jesus gjør Monte
2. Sanctuary of Our Lady of Sameiro
3. Igreja de Santa Cruz
4. Sé de Braga
5. Garden til Santa Barbara
6. Mosteiro de São Martinho de Tibães
7. Praca da Republica
8. Palacio do Raio
9. Jardim da Casa dos Biscainhos
10. Igreja da Misericordia de Braga

Hvor du kan bo i Braga, Portugalbudget Hotel
Luksus hotell

Hvordan dra til Braga, Portugal fra London

Liste over beste ting å gjøre i Braga, Portugal

1. Bom Jesus gjør Monte

Foto av Angela Compagnone på Unsplash
Ikke å gå glipp av en sjekk ut til Braga. Du kan velge å gå opp eller ned trappene eller av morsomme for sine trapper. Klatre opp trappen og glede deg over alt rundt deg. Øverst kan du sjekke ut den fantastiske katedralen gratis. Ikke bare er kirken verdt å se, den veldig store og velstelt parken rundt den er også verdt besøket.

Foreslått tur: Braga: Tuk Tuk City Tour

2. Sanctuary of Our Lady of Sameiro

Foto av Daniel Páscoa på Unsplash
Basilikaen til Our Lady of Sameiro er de andre mange essensielle, og av den grunn gikk en av de mest på pilegrimsreise i Portugal. Ligger ikke langt fra Braga på en 566 meter høy bakke, fra et reisende synspunkt sto den og står fremdeles i skyggen av den mye mye mer kjente kirken “Bom Jesus Do Monte” med sine monumentale barokktrapper. Men for den sanne troende og sanne pilegrimen er det ikke jordiske rangeringslister fra reiselivsforeningene som teller, men himmelsk føles.

Foreslått tur: Fra Oporto: Braga og Guimarães heldagstur med lunsj

3. Igreja de Santa Cruz

Foto av Vitor Oliveira CC BY-SA 2.0
Det er en av hovedkirkene i Braga for sjarmen til dets barokke interiør. Det ble bygget på 1600 -tallet på initiativ fra Jeronimo Portillo. Fasaden er veldig fantastisk og blir flankert av to tårn som ble fullført i 1694. Et sted for fred og bønner.

4. Sé de Braga

Foto av FlyingCrimsonPig CC med 2.0
En gammel, men veldig fantastisk katedral i et nydelig historisk sentrum av Braga. Sé de Braga er en blanding av stiler; Romantisk, gotisk og barokk. De to fantastiske organene representerer tilstedeværelsen av barokkstilen i denne fantastiske katedralen. Graven til Infante D. Afonso, barn av D. João I og D. Feilpa de Lancastre ligger også her.

Foreslått tur: Porto: Braga & Guimarães FD Tour

5. Garden til Santa Barbara

Foto av Pedro CC med 2.0
En veldig fantastisk og velholdt hage. Det historiske sentrum av Braga er i seg selv veldig fantastisk og hyggelig, men denne hagen gir den en annen prakt. Det er en fontene i sentrum omgitt av fantastiske fargerike blomster. For de som liker blomsterhager, vil du absolutt elske dette stedet.

6. Mosteiro de São Martinho de Tibães

En innstilling av et imponerende kloster i et fantastisk landskap. Tibães -klosteret og hagen som omgir det er et fantastisk sted for en kulturell utsjekking samt for en uforglemmelig vandretur. Selv om det er utenfor allfarvei, er dette et fantastisk rom. Både kirken, klosteret og hagene er verdige en omvei bare for å sjekke dem ut.

7. Praca da Republica

Foto av Turismo en Portugal CC med 2.0
Dette er en av rutene i Braga der alt skjer, rent, veldig godt vedlikeholdt og blomstrende. Rundt dette torget er det flere historiske etablissementer, først og fremst restauranter og kafeer. Dette stedet gir fantastiske bilder.

Foreslått tur: Fra Porto: Braga og Guimarães heldagsturné

8. Palacio do Raio

Foto av Francisco Anzola CC med 2.0
Bygget i 1752 og fullstendig restaurert i 2015, er det i dag et tolkende senter for Santa Casa da Misericórdia. I dag er fasaden full av blå portugisiske fliser som vekker oppmerksomhet. På innsiden vil de fargerike malte takene og utskjæringen etterlate deg fascinert.

9. Jardim da Casa dos Biscainhos

Ligger i området til Museu dos Biscaínhos, men utenfor bygningen ble denne hagen bygget inull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *