TNN: Nøyaktig hvordan du kan produsere mangfoldig, inkluderende reisemateriale

TNN: Nøyaktig hvordan du kan produsere mangfoldig, inkluderende reisemateriale

Hei alle sammen,

Jeg ønsket å dele en video til fra et nylig nomadisk nettverksarrangement. Dette handler om “hvordan du produserer mangfoldig, inkluderende reiseinnhold.”

Prøver du å finne metoder for å gjøre plattformen din mye mer mangfoldig, men forstår ikke hvor du skal begynne?

Inkludering er en handling så vel som alle av oss krav til å iverksette tiltak for å hjelpe til med å endre verden. Derfor er det å produsere mye mer mangfoldig så vel som inkluderende materielle saker.

Annette vil dele enkle, handlingsrike metoder for å lage plattformen din (blogg, nettsted, reiseskriving …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Dette innlegget er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv tilgang til å belønne blogginnlegg. Medlemmene får også gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, tilgang til våre arrangementer, events repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre dine reiser rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det grundige reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil ha tilgang til dette innlegget (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre utrolige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus i tillegg til å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *