Å bli forberedt på høst

Å bli forberedt på høst

denne uken ser slutten av sommeren så vel som begynnelsen av varmere klær.

Jeg er imidlertid optimistisk-det indikerer at jeg snart kan begynne å trekke ut vinteroppskriftene som lammeskanker, så vel som sakte kokekarriretter. Må like den komfortmat.

I dag er fru Romance gledelig med begynnelsen til dagen hennes med et løp ned til havnen. Ser bra ut, Sydney!

Mens jeg slaver bort, går fru R til den nye fleksibiliteten Homewares produktlansering. De har en poet inn for arrangementet, så vel som han komponerer fru R en ode til romantikk.

‘Gratis til å streife rundt

Gjennom mitt hjerte

Kiler leppene mine

Berør kinnet mitt

Romantikk begynner

Flyr deretter til frihet. ‘

Veldig fint.

Noe av tingene fleksibilitet har i høstsorten er også ekstremt stor, så vel som fru R sikling. Hun liker spesielt kobberlampen på nattstanden, så vel som mangfoldet av kast, så vel som tepper fleksibilitet får frem.

I kveld er vi gjester av TV -stjernekokker samt fysiske kondisjonsnøtter Scott samt Luke. Helt første til berømmelse som finalister i matlagingen viser reglene mine på kjøkkenområdet, er disse menneskene krafthus i den rene levende, rene spisende matlinjen.

De holder oss i kveld for å vise hvilken mat du kan spise som ikke bare er Paleo – matenes synspunkt – men på samme måte deilig. De serverer litt fantastisk svinekjøtt i myke elendige med guacamole samt tomatsalsa. Så viser Luke oss den dagbokfrie så vel som glutenfri kokosnøtt choc-fudge. Det er et kunstverk.

Disse oppskriftene tilbys i sin nye bok The ‘Clean Living Cookbook’, som er en oppfølger til deres aller første kokebok, som delte sidene med noen treningsrutiner. Den aller første boken var en 3 ukers sunn måte å planlegge, mens denne nye bare har oppskrifter. Ser fremover for å gi noen få av dem.

Scott så vel som Luke er fantastiske gutter, så vel som en kampanje for deres mest aktuelle prosjekt, vi vil gi bort en kopi av deres mest nåværende bok snart. Så nyt denne plassen!

Jeg forstår at det ikke er Paleo, men denne sushi -lunsjen er nettopp det jeg krever i ettermiddag. Fru Romance er en stjerne, så vel som har valgt opp noen av favorittene mine som laksen så vel som Avo -forberedelser, reke tempura så vel som fjærkre Katsu med Avo. Yum!

I dag kommer til å være ganske opptatt, så vi spretter rundt den regionale kafeen for en sterk flat hvit. Jeg liker at de godbitene de gir deg kaffen din her – spesielt siden fru R ikke liker dem, så jeg får to!

Jeg har en tilfredsstillende på Deus Cafe i Camperdown i dag. Jeg har aldri vært her før, så etter det tilfredsstillende har jeg et blikk rundt butikken knyttet til kafeen. Det er noen fantastiske sykler her inne, inkludert denne gamle indiske klassikeren. Disse (og Harleys så vel som triumfer selvfølgelig) var sykkelen med alternativ blant de opprinnelige Hell’s Angels i USA.

Jeg kan ikke stole på en motorsykkel, så jeg har garantert å aldri eie en, men å gå rundt denne butikken får meg til å ønske meg det samme. Klærne de har her er også kjempebra. Med et kolossalt show av Will Power, holder jeg kredittscore -kortet mitt i lommeboken.

På mrandmrsromance.com i dag snakker vi om nøyaktig hvordan vi gjør en Tim Tam -slam. Det er en av de mest velsmakende tingene å spise verden noensinne har produsert. Så flott faktisk har fru R produsert en GIF av meg som spiser en i grepene til Tim Tam Ecstasy!

Frokost i morges er … ganske darn bra. Menneskene på to flotte egg koker opp dette – en hasjbrun, avokado, grillet chorizo, to posjerte egg samt en tomatsalsa -stabel. Lykkelig? Jeg er definitivt!

Det er fredag! I tillegg til at våre fredagsdrikker publiserer denne uken har oppvaskmaskin vodka. Det virker skittent så godt som galt, men det er ikke det du tenker. Vi utnytter ganske enkelt den varme så vel som kraften til oppvaskmaskinen for å smelte samt integrere smaksatt lollies med vodka for å produsere spesielle eller tradisjonelle smaker som Limoncello eller Butterscotch Schnapps!

Sydney Mardi Gras Parade er i dag. Det er alltid morsomt å se de forskjellige gruppene bli forberedt på å marsjere. Surf -livredderne er på toppen av parken når vi drar til vennenes hjem for en fest. Det må være en flott natt.

(Bare slik at du vet, det var en ekstremt flott natt – vi kom ikke opp før tidlig ettermiddag dagen etter! – Red.)

Hvordan tilbrakte du Mardi Gras -helgen?

Bilder av Mr så vel som fru Romance ved hjelp av Instagram: @MrandMrsromance, @Hairromance så vel som av program @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *