10 Fineste ting å opptre i Houston, USA [med foreslåtte turer]

10 Fineste ting å opptre i Houston, USA [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Houston snart? Sjekket ut ideene våre nedenfor om tingene du skal opptre i Houston med foreslåtte turer!

Foto av Diann Bayes CC By-NC-ND 2.0HIf du er i Texas, en av byene du må gå til er Houston. Bortsett fra museer, er Houston også velsignet med en god del utøvende kunstinstitusjoner som teatre som du også kan besøke. I tillegg til byene utallige verdensomspennende restauranter, kan du prøve en annen type mat. For å forstå mye mer om stedene å gå til så vel som ting du skal opptre i Houston, kan du inspisere oppføringen nedenfor.

Andre artikler du kan lese:

8 utrolige ting å opptre i Dallas, Texas

Ultimate listing av de beste billige hotellene i Texas, USA

Guide to B2 Intervjuproblemer – USA Visa -søknad om å gå til partner eller kjæreste

USA Visa-ideer for filippinere (ikke-innvandrer B2-visum)

21 mindre reiste destinasjoner som får deg til å dra til Sør-Amerika

Innholdsfortegnelse

Liste over fineste ting å opptre i Houston, USA

1. Houston Museum of Natural Science
2. Minute HouseMaid Park
3. Museum of Fine Arts, Houston
4. Barnas museum i Houston
5. Area Center Houston
6. Galleria
7. Cockrell Butterfly Center
8. Toyota Center
9. Vannvegg
10. Menil -samlingen
Hvor du kan bo i Houston, Usabudget Hotel
Luksus hotell

Morsomme fakta om Houston, USA

Liste over fineste ting å opptre i Houston, USA

1. Houston Museum of Natural Science

Foto av Kim Alaniz CC av 2.0 Houston Museum of Natural Sciences er et fantastisk sted å dra til hvis du er på ferie i Houston. Et eksepsjonelt sted å se dinosaurskjeletter så vel som mye mer. Den har en fantastisk samling av utstillingene sine, området der all forhistorien ser er utrolig. Selv om ikke alle brikkene er originale, har de ekstremt gode reproduksjoner så vel som animasjoner, så vel som de vil overføre deg til fortiden.

Foreslått tur: 1-dagers eller 3-dagers museumspass

2. Minute HouseMaid Park

Foto av Brent Moore CC By-NC 2.0 Med en mulighet for mye mer enn 40 tusen mennesker, har det mange hytter. I tillegg til alle fasiliteter på et eksepsjonelt stadion, har det klimaanlegg, så ikke noe imot om det er så godt varmt ute. Her trenger du ikke nødvendigvis å sitte og glede deg over hele baseballkampen. Stadionet er et kjøpesenter for kjøp, så det er hva som helst å gjøre.

Foreslått tur: Houston Hop On-City Tour: 2-Day Pass

3. Museum of Fine Arts, Houston

Foto av Ed Schipul CC By-SA 2.0
Det er det største museet i Houston så vel som flest utstillinger. Du kan oppdage mange gamle kinesere så vel som japanske kunstverk, inkludert vestlige religiøse malerier som også vises. Det er to bygninger fulle av kunst, en hel dag er ikke tilstrekkelig til å se hva som helst i detalj. De to bygningene er knyttet til en tunnel med en kreativ installasjon av lys. Disse romslige bygningene gjør at du kan se verk av Chagall, Monet, Picasso, Matisse, etc. på nært hold og sakte.

Foreslått tur: Houston CityPass®: Spar så mye som 47% ved 5 toppattraksjoner

4. Barnas museum i Houston

Det fineste stedet å gå hvis du er sammen med barna. Det er et fascinerende så vel som morsomt museum som er viet til de bitne. Museet har mye interaktive aktiviteter som bruker vitenskap som base som kan hjelpe barna med å utvikle seg. Under forkledning av å være en stor lekeplass for barn, lar museet deg virkelig finne vitenskap; Elektrisitet, væsker, robotikk/programmering, etc. Inside, er det også en ekte miniatyrby, der barna “jobber” for å tjene penger, som de vil kunne sette i banken i tillegg til å bruke på supermarkedet eller restauranten. Ideen er strålende!

5. Area Center Houston

Foto av Kristina D.C. Hoeppner CC By-SA 2.0 Dette er et interessant sted for de som gleder seg over å drømme at de vil velge en tur med enestående område en dag. På Area Center Houston kan du oppdage mye av USAs historie for å sette en fyr på månen så vel som av planene om å nå Mars i løpet av en nær fremtid. Det er en fantastisk så vel som uforglemmelig opplevelse for enhver type entusiast av astronomi samt områdes historie. Ekstremt foreslått for folk som sjekker ut Houston.

Foreslått tur: Byutflukt samt NASA Area Center Admission Ticket

6. Galleria

Foto av Joe Wolf CC By-ND 2.0-strategisk plassert, Galeria er best for de med kort tid i Houston. Det er en rekke restauranter i selve bygningen så vel som i omgivelsene, så vel som et mangfold av butikker for alle smaker så vel som behov. Det er verdt å reservere noen timer av dagen for å glede seg over i tillegg til å rusle med familien. Et ekstremt foreslått sted for shopping. Det er imidlertid ikke det aller beste stedet å handle hvis du prøver å finne gode kostnader eller tilbud.

7. Cockrell Butterfly Center

Foto av Omar Bárcena CC By-NC 2.0 Denne sommerfuglgården er ennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *