AK Monthly Recap: July 2019

AK Monthly Recap: July 2019

Adventuryous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Sommeren er min foretrukne sesong, så vel som New York er en av mine foretrukne byer, men jeg tåler ikke New York om sommeren.

Ta nøyaktig hvordan jeg ble ønsket velkommen tilbake til byen. Det var ikke 1 tog mellom 137. så vel som 96., så vel som jeg løp litt sent, så jeg måtte betale $ 15 for en Uber fra 145 til 99. plass.

Så hoppet jeg på 2 på 96., og byttet deretter til 1 på 14. … og 1 -toget var 15 minutter for sent. Å ta avsløringen sentrum hadde spart meg null tid. Jeg gikk videre – så vel som AC fungerte ikke. Vanligvis når vekselstrømmen er av, blir hele kjøretøyet ryddet ut, men ikke i dag – så få tog kjørte at alle ble proppet inn. Svette dryppet av folks ansikter så vel som kister.

New Yorks t -banesystem er i en unntakstilstand. Gå på det, Cuomo.

Det var torturøst å bli kastet rundt i varmen. Men da dørene åpnet på Christopher Street, trakk et Uptown -tog inn på stasjonen. Instinktivt lente alle ved døren seg ut og fanget brisen som fulgte.

Det var knapt noe – men hele toget så ut til å sukke av lettelse.

Det kan virke som en merkelig merknad å begynne på min nyeste månedlige oppsummering, spesielt i løpet av en måned med så mye reise. Men det er symbolet på New York. Du blir stanset i ansiktet tre ganger på rad, metaforisk sett, og del en vakker bris med fremmede.

Destinasjoner besøkt

New York, New York, USA

Reading, Woburn, Salisbury, samt Lynnfield, Massachusetts, USA

Halifax, Black Point, Mahone Bay, Lunenberg, Peggys Cove, Sydney, Louisburg, Sable Island, Ingonish, Eskasoni, Chéticamp, Cape Breton Highlands National Park, Grand étang, Hyggelige Bay, Dingwall, White Point, Baddeck, Antigonish, som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som det bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som det bra som bra som bra som det bra som bra som det bra som det bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra som bra, som det er bra, som det er bra, som det. Dartmouth, Nova Scotia, Canada

Georgetown så vel som Charlottetown, PEI, Canada

Havre-Aubert, Pointe Basse, L’Étang-Du-Nord, Bonaventure Island, Percé, samt Anticosti Island, Quebec, Canada

Woody Point, Gros Morne nasjonalpark, samt Little La Poile Bay, Newfoundland, Canada

St. Pierre så vel som Miquelon, Frankrike

Baku så vel som Qobustan, Aserbajdsjan

Høydepunkter

Endelig drar til Cailin i Nova Scotia. Cailin så godt som jeg har reist verden rundt sammen, så vel som hun har gått til meg i New York flere ganger, men dette er aller første gang jeg fikk sjekke henne på husbanen hennes! Vi hadde en fantastisk tid i Halifax, og gikk på ettermiddagste på Tartan Tea Home (de har fancy hatter som du kan låne!), Nyt en ølhage på vannkanten, i tillegg til å sjekke ut nærliggende steder som Lunenberg samt Peggys Cove .

En lang forfalt retur til Canada. Jeg har ikke dro til Canada fordi jeg ble reiseblogger-vel, bortsett fra den tre timers fly-til-buss-layoveren i sentrum av Toronto i 2012. Det er ingen unnskyldninger for dette siden Canada er et så fantastisk land. Jeg er glad for at jeg gjorde det tilbake for en fantastisk tre ukers Maritimes-tur, så vel som jeg alt det beste håpet at det er mye mye mer Canada-reise i fremtiden!

Et fantastisk cruise gjennom de kanadiske maritimene med Oneocean Expeditions. Jeg har allerede skrevet om mine foretrukne øyeblikk av turen hit, i tillegg til at jeg ikke kan vente med å gå mye mer omfattende på andre innlegg. Sable Island, Pei, så vel som Îles-de-la-madeleine var mine foretrukne destinasjoner på turen, men det var så mange fantastiske øyeblikk. Maritimene har betatt meg i tillegg til at jeg ikke kan vente med å gå tilbake og sjekke ut mer. Forhåpentligvis en biltur gjennom PEI neste år!

Å være på det aller første cruiseskipet noensinne for å lykkes med å lande på sørkysten av Sable Island. Det føltes veldig bra. Jeg kan ikke tro at jeg har laget det et sted så få mennesker får besøke.

En fantastisk biltur gjennom Cape Breton, Nova Scotia. Vi traff bakken løp etter at cruiset vårt la til kai-Cailin så vel som jeg satte kurs rett ut på en fire dager lang biltur langs Cabot Trail på Cape Breton, den nordlige øya Nova Scotia. Dette er en vakker del av Canada – det minnet meg mye om Maine eller New Hampshire. Det er så vakkert, folket er så vennlige, det er mye fascinerende kunst, jeg gledet meg over appellen til veiene gjennom nasjonalparken, så vel som vi spiste mye mer hummer enn burde virke menneskelig mulig. Jeg kan ikke vente med å skrive om denne turen.

Besøk fred med sjokolade i Antigonish, Nova Scotia. Jeg har hørt mye om sjokoladebutikken som ble drevet av syriske flyktninger som ble bosatt i Canada – Justin Trudeau brakte til og med noe av sjokoladen til Nancy Pelosi. Sjokoladen er deilig så godt som vi gledet oss over å snakke med kvinnene der.

Tilbringer fjerde juli hjemme i Massachusetts. Søsteren min så vel som partneren hennes så vel som jeg alle tok turen så vel som i noennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *