7 Fantastiske ting å gjøre i Antwerpen, Belgia @Wondwand

7 Fantastiske ting å gjøre i Antwerpen, Belgia @Wondwand

Brussel kan være hovedstaden i Belgia, folk i Antwerpen vil gjerne fortelle deg at “Antwerpen er byen og resten av landet er parkeringsplassen”. Ja, folk fra Antwerpen er normalt veldig glade for hjembyen, men det burde ikke være en overraskelse hvis du vet om alle de fantastiske tingene du kan gjøre der.

Lurer du på hva de er? La oss se!

Andre artikler du kan lese:

7 ting å gjøre i Brussel, Belgia

10 fantastiske ting å gjøre i Brussel, Belgia på en dag

Først-Timer’s Guide to Belgia- Ting å gjøre i Belguim

Ting å gjøre i Gent, Belgia og vår erfaring med å bo på Design B & B Logidenri

Innholdsfortegnelse

1. Besøk verdens eneste museum som har et sted på UNESCOs verdensarvliste
2. Lær om den gigantiske som hadde hånden avskåret
3. Vandre gjennom et friluftsmuseum
4. Gå under elven Schelde
5. Gå og handle i ånden til Antwerpen Six
6. Se solen gå ned over byen fra LinkerOever
7. Gå på en kaffe-hop
8. Finn losji i Antwerpen, Belgia

Hvor å bo i Antwerpen, Belguimbest Budget Hostel i Antwerpen, Belguim – The Ash
Beste midtområdet hotell i Antwerpen, Belguim – B & B de Witte Nijl
Beste luksushotell i Antwerpen, Belguim – Maison de Trazegnies
Om forfatteren
Er du på Pinterest? Pin disse!

1. Besøk verdens eneste museum som har et sted på UNESCOs verdensarvliste

Plantin-Morenus-museet i sentrum av Antwerpen er ikke bare noe museum. Det er det eneste museet i verden som har tjent tittelen UNESCOs verdensarvsted. Hvorfor? Vel, det er spesielt på mange forskjellige måter. Denne bygningen fra 1500-tallet pleide å være Plantin-Morenus Printing Company, og mange av de gamle trykkerktøyene-inkludert to av verdens eldste trykkpresser-er bevart på museet.

I tillegg har Plantin -familiens hele Grand Library, inkludert mange sjeldne bøker og kart, blitt lagret, og har også mye av møblene sine og interiørdesignet til huset. Mens det fremdeles er mange gamle hjem som de var da de var da folk bodde der for århundrer siden, har Plantin-Morenus Museum en spesiell egenskap, noe jeg aldri hadde sett før: vegger dekket i skinn. Det er riktig, i stedet for normalt tapet har det rom med hele vegger – og taket – dekket av tykt skinn. Det er ganske spesielt å se, og jeg anbefaler at du går og tar en titt!

2. Lær om den gigantiske som hadde hånden avskåret

Mange europeiske byer har sine egne legender, og Antwerpen er ikke annerledes. Når du besøker Antwerps store sted, vil du legge merke til fontenen med en statue av en mann som er lest for å kaste hånden. Mannen er den romerske soldaten Silvius Brabo og hånden tilhørte den gigantiske Druan -antigonen.

Historien forteller at Antigoon terroriserte byen Antwerpen ved å kreve toll fra hver skipper som ønsket å krysse elven. Hvis de ikke ønsket å betale, ville Antigoon kutte av en av hendene og kaste den i vannet. En dag ble Brabo oppsøkt av syv mann som hadde planer om å gifte seg og ønsket å spare pengene sine til brudene sine, i stedet for å overlate dem til Antigoon, så de ba Brabo om å hjelpe dem med å drepe giganten. Han gjorde det, og på slutten kuttet han av Antigoon’s hånd som gigantikken hadde gjort for så mange skippere før ham, og kastet den i elven Schelde.

Det sies at denne historien ligger ved opprinnelsen til navnet Antwerpen. På nederlandsk blir “å kaste en hånd” oversatt som “håndwerpen”. Mister, “H” -myren du får “Antwerpen”, det nederlandske navnet på byen.

3. Vandre gjennom et friluftsmuseum

Utenfor sentrum av Antwerpen ligger parken til Middelheim. Sammen med Park Vogelenzang (“Bird’s Song”) og Den Brandt gjør det opp for den større helheten av Nachtegalenpark (“Nightingale Park”).

Middelheim er imidlertid spesiell, for bortsett fra en vanlig park hvor folk kan komme en tur, en piknik eller å leke med barna sine, er denne parken også et friluftsmuseum som viser både moderne og mye mer klassisk utseende og kunst installasjoner.

4. Gå under elven Schelde

I 1933 hadde byen Antwerpen en utviklet tunnel som gjorde det mulig for fotgjengere og syklister å gå fra idealet til venstre bredd av byen ved å gå under elven Schelde. Folk bruker fortsatt sterkt St.-Anna-tunnelen i dag, og samtidig har det blitt et syn for turister på grunn av dets vintage utseende og-mye mer spesifikt-de originale traktalene.

Utenfor tunnelens inngang på den ideelle bredden, er det et informasjonsskilt som utdanner forbipasserende om byggingen av tunnelen og restaureringsarbeidene som var nødvendige etter andre verdenskrig.

5. Gå og handle i ånden til Antwerpen Six

Antwerpen er Belgias motekapital og en stor aktør i verdensmote også, med en fremtredende moteskole og en merittliste for å leve opp for å takke Antwerpen. Antwerpen er seks motedesignere som ble uteksaminert fra Royal Academy of Fine Arts inull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *