10 beste ting å gjøre i Astypalaia, Hellas [med foreslåtte turer]

10 beste ting å gjøre i Astypalaia, Hellas [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Astypalaia, Hellas snart? Les forslagene våre nedenfor om tingene du kan gjøre i Astypalaia med foreslåtte turer!

Foto av er Bauer CC By-SA 2.0
Astypalaia er en annen gresk øy i Egeerhavet. Det er en del av den dodekanske øygruppen. Fordi det er mye mer tilbaketrukket sammenlignet med andre mye populære greske øyer, var Astypalaia i stand til å opprettholde sin uforstyrrede skjønnhet. Strendene og andre destinasjoner kan vise det. Så hvis du vil slippe unna maset i byen, kan du bare lese vår korte guide nedenfor.

Andre artikler du kan lese:

10 beste ting å gjøre i Lemnos, Hellas [med foreslåtte turer]

Hvordan tilbringe dine 5 dager på øya Kreta i Hellas

5 beste ting å gjøre i Agistri, Hellas [med foreslåtte turer]

10 beste ting å gjøre i Lefkada, Hellas [med foreslåtte turer]

Chania, Kreta – Discover Hellas BlogTrotters Trip: Fem Senses, One Soul

Innholdsfortegnelse

Liste over beste ting å gjøre i Astypalaia, Hellas

1. Kaminakia Beach
2. Astypalaia Castle
3. Agios Konstantinos Beach
4. Koutsomitis Beach
5. Vatses Beach
6. Steno Beach
7. Ekklesia tis panagias
8. βlue havn
9. Livadi Beach
10. Plakes strand
11. Finn overnatting i Astypalaia, Hellas
Hvor du kan bo i astypalaia, Hellasbudsjetthotell
Luksus hotell

Hvordan dra til Astypalaia, Hellas fra London

Liste over beste ting å gjøre i Astypalaia, Hellas

1. Kaminakia Beach

En stor strand med sand og småstein og fantastiske turkise vann. Imidlertid er det ganske utfordrende å reise ved grusveien, men det kompenserer deg til slutt. Selve stranden er skyggelagt av to rader med tamarisk -trær og har en taverna du kan besøke. Det er noen paraplyer og solsenger, men det er også god plass for alle å plassere sine egne.

Foreslått tur: Astypalea: Day Cruise to Vatses og Kaminakia med lunsj

2. Astypalaia Castle

Foto av er Bauer CC By-SA 2.0
Slottet dominerer imponerende på toppen av landet og gir et opptog som du ikke kan få nok av å se på. Når du er i Astypalaia, ikke glem å sjekke slottet, som lokalbefolkningen sier, storslått utsikt over øya ovenfra venter deg, tilgjengelige til fots, du vil helt sikkert ta mange fantastiske bilder!

3. Agios Konstantinos Beach

En av de beste strendene på øya. Fantastisk utsikt når du ser Chora motsatt og enda bedre hvis du går opp til den lille kirken Agios Konstantinos, som ligger på en høyde ved siden av stranden. Det er tamarisk -trær på stranden, så selv om du ikke har en paraply, vil du finne rikelig med skygge.

4. Koutsomitis Beach

Koutsomitis er en liten strand på en holme som kan nås på omtrent 1 time med båt fra Port of Pera gialos. Fantastisk vann, magisk landskap, dette er de tingene du bør forvente når du drar hit.

Foreslått tur: Astypalea: Day Cruise to Koutsomitis & Kounoupes med lunsj

5. Vatses Beach

Havet i Vastes Beach er krystallklart som i hele Egeerhavet, vannet er dypt og fantastisk selv i august. Det er også noen store trær for skygge. På den beste siden kan du finne en god strandbar som spiller god musikk.

6. Steno Beach

En fantastisk strand som er full av sand! Optimalt for familier med små barn som kan leke i det grunne vannet. Det er på sørsiden av øya og tilgangen er fra øya på øya.

7. Ekklesia tis panagias

En fantastisk kirke, dedikert til Panagia Poraitissas av klosteret i Iveron, som begynte å bli bygget i 1762 av de blinde Saint Anthimos. Plasseringen er fantastisk og gir distinkte og behagelige bilder av den ubegrensede blå i Egeerhavet.

8. βlue havn

En enestående liten rullesteinstrand, med krystallklart vann og vill skjønnhet. For den eventyrlystne, på sin beste side, i vannet, er det en liten hule som fører deg, med en båt, bak steinene, for å klatre og dykke ovenfra.

9. Livadi Beach

Klart vann på en fantastisk strand med naturlig skygge fra veldig høye almiske trær. Denne stranden er i motsetning til noe annet du kanskje kjenner. Stille og fredelige, det slapper av selv den mest krevende besøkende i sin fantastiske utsikt. Det krystallklare vannet kan tiltrekke deg til å bo hos dem i timevis mens delikatessene fra Allegro Bar som ligger der, kan holde deg i nærheten av det i timevis.

10. Plakes strand

Selv om nedstigningen til stranden er relativt utfordrende som i mange strender i Astypalaia, som har grusvei og steiner, er det verdt så mye som noe å se denne stranden. Vannet er grønt med flekker med naturlig skygge fra de omkringliggende bergartene.

11. Finn overnatting i Astypalaia, Hellas

Hvor du kan bo i astypalaia, Hellas

Budsjetthotell

Aspro mple

Aspro mple har utsikt over innsjøen, helt gratis wifi og helt gratis privat parkering. Innkvartering er utstyrt med klimaanlegg, et fullt utstyrt kjøkken med spisestue, en flatskjerm-TV og et privat toalett med dusj, hårføner og helt gratis toalettsaker. En hage og en terrasse er tilgjengelig i leiligheten.

Pricnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *