Familie servering i Rockford, Illinois

Familie servering i Rockford, Illinois

La oss starte med en lokal Rockford-favoritt, Beef-A-Roo. Familieeid og drevet i over 40 år, de syv Beef-A-Roo-restaurantene i Rockford-regionen holder samlet sine egne mot de mange kjedestaurantene. Hver biff-a-roo-bygning har et annet tema, inkludert oldies rock-n-roll, brannstasjon, lager og hytte.

Jeg ville vanligvis ikke gitt navnet Beef-a-Roo mye av en sjanse, men når tre personer på tre forskjellige steder på tre timer anbefalte det, følte vi oss optimistiske når det gjelder et meny som hoppet pungdyr fra Down Under (hvis du vet hva jeg mener). Vi spiste til lunsj på lagringsanleggets beliggenhet, og restauranten i seg selv var fastfood -møter. For hele $ 17,58 hadde en voksen og tre barn drikke og måltider. Valg for barna måltider inkluderte yoghurt og frisk frukt, og du blir bare belastet for gjenstandene du spiser (en gutt hadde vann, så måltidet hans koster mindre enn de andre = hva et konsept).

Beefaroo er en av våre favorittrestauranter i Rockford -området.

Vennligst higer italiensk mat til minst ett måltid i Rockford. På denne måten vil du ikke gå glipp av en tur til Little Italy i Nord -Illinois. Praktisk talt hvert bord på Lino var fullt da vi ankom en lørdag kveld. Multi-generasjonsfamilier kastet lykkelig øre inn i den ønskerfontenen i hovedlobbyen og malte kjerubber sirklet over hodet. Kjent for pizzaen, var mange bord på Lino’s (inkludert den enorme under en kopi av det lente tårnet til Pisa) foret med brød og pizza og annen mat dekket med rød eller hvit saus.

Kaster mynter i fontenen på Lino’s Italian Restaurant

Rimelig priset kjøpte vi sider av spaghetti med kjøttkuler til barna. Kjøp en overraskelsessalat hvis du liker litt pølse og egg med grovfart. Mange mennesker har skrevet sine egne anmeldelser av Lino -er, og de er objektivt gunstige. Vi elsket familieatmosfæren, og gjorde noen få ønsker på tre turer på do.

Neste morgen rumlet magen vår når vi rullet inn i motorsykkel Oasis Diner inne i Kegel Harley-Davidson, en Harley-Davidson-butikk og mekanikerbutikk. Enten du har lyst på en Sturgis Omlet eller ønsker å drive med en kopp kaffe, er motorsykkel-oasen et tydelig sted du vil komme tilbake til igjen og igjen.

Venter på å bli sittende på Kegels Harley Diner.

Vi bjulet opp til baren, sitter på sykkel seter og beundrer Evel Knievels Harley Davidson fra 1972. Barna var forlovet med fargestifter og aktivitetspakker, og jeg leste gjennom menyen som inneholder elementer som Dip Sticks, eiker, en gasshund og den fete unge gutteburgeren.

Andre Rockford-restauranter på listen vår inkluderte autentisk meksikansk mat på Alvarez Restaurant, svenske pannekaker på Stockholm Inn, og den oppskala Garretts restaurant og bar (i godt vær, be om å sitte på uteplassen og se golfere på den tilstøtende kjøreområdet ). O
Dermed varetektsfengslet av dinosaurer, sokkaper og vannbord på Discovery Center Museum, vil vi være tilbake til Rockford igjen og klare til neste kurs.

I slekt

Family Getaway i Rockford, Illinoissouthern nabo til Beloit, Wisconsin, Rockford, Illinois er omtrent halvannen time fra Chicago, Milwaukee eller Madison. Hjemmet til den elskelige sokken ape, våget bilturer for familier til Illinois for en helgeferie. I ånden av ape-virksomhet, her er noen barnevennlige steder å “henge …
3. juli 2010 i “Illinois”

Restauranter på Long Beach -halvøya. Det samme gjelder for spisesteder opp og ned den 28 mil lange landstrekningen. Vanligvis sitert som en …
20. august 2015in “Feed Me”

Familie servering i Chicago Southland The Road Trips “Feed Me” Mantra, er enkelt, men ikke alltid lett å oppnå. På familie reiser ser vi etter utvidelsen av “Dinner hjemme” hvor vi noen gang streifer rundt. I det pågående søket etter høykvalitets, rimelig, regional, deilig mat, pakket jeg opp de unge guttene og dro til Chicago …
26. juli 2011in “Food & Drink”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *