Fem familieferie på fem forskjellige kontinenter

Fem familieferie på fem forskjellige kontinenter

å velge familieferier kan være en tøff oppgave, spesielt hvis du har barn i forskjellige aldre og med en rekke interesser, men over hele verden er det imponerende destinasjoner som har noe fantastisk å tilby alle. Hvis du er den typen familie som liker å bytte opp ved å reise til nye destinasjoner og samhandle med forskjellige kulturer og mennesker, er her fem familieferiemål over fem forskjellige kontinenter.

Thailand
Thailand er hjemsted for et rikt utvalg av attraksjoner, fra sine utmerkede sandstrender og viker i sør, til fjells og jungler i nord, som alle har sine egne spesielle og morsomme aktiviteter å tilby. Familier vil ikke bare glede seg over ting som svømming, snorkling, elefantturer og tempelbesøk, men de kan også ta del i viktige kulturfestligheter, som Yi Peng (midten av november), en lykt og lett festival. Landets mye sofistikerte feiring finner sted i Chiang Mai, der tusenvis av lykter slippes ut på nattehimmelen.

India
Fra hippiestrendene i Goa til fjellene i Himalaya, er India hjemsted for noen av verdens mange dramatiske og spesielle landskap, sammen med rikt forskjellige byer. India kan høres ut som et potensielt kaotisk familieeventyr, men barna vil finne det frenetiske tempoet i dette landet veldig spennende, og vil glede seg over forbløffende nettsteder som Taj Mahal og Fatehpur Sikri. Å booke under feiringen av Holi (mars) vil bare være en bonus, ettersom hele familien vil glede seg over den fargerike saken.

Mexico
Mexico er kanskje mest kjent for sine utmerkede strender og asurblå farvann, som huser hekkende sjø-turner og dykking og snorklingsteder i verdensklasse, men denne destinasjonen har mye mer å tilby. En utsjekking til noen av Mexicos topp feriesteder vil nesten alltid gi besøkende sjansen til å utforske den spesielle historien til den aztekiske sivilisasjonen, for eksempel de berømte historiske stedene Chichen Itza og Tulum. I tillegg er det rikelig med muligheter til å bli involvert i noen av de mest sære festivalene for å nå denne nasjonen, særlig de litt skumle og morsomme Dia de los Muertos (31. oktober), der avdøde slektninger blir hedret med blomster og sukkerskaller.

Tyrkia
Tyrkia er fylt med rike historiske og kulturelle steder, fra det arkeologiske stedet Troy, til Grand Bazaar i Istanbul, en av verdens mange utsjekkede ferierende attraksjoner. Legg til dette blandingen av funky og oppsiktsvekkende landskap, for eksempel bergens skorsteiner i Cappadocia (se bilde nedenfor) og det turkise vannet i Antalya -kysten, og hele familien er sikkert å være trollbundet gjennom hele besøket. Mange mer enn 1000 festivaler holdes i hele landet årlig, men hvis du sjekker ut Istanbul i sommermånedene, må du sørge for å ta inn en av de mange musikk- og kunstfestivalene.

Argentina
Med en kultur som lykkelig omfavner en joie de vivre som feirer deilig mat og vin, musikk, dans, litteratur og kjærlighet, er det lett å forstå hvorfor mange mennesker blir feid bort av Argentina. Denne perlen i Sør -Amerika er også et fantastisk reisemål for å ta turen med familien, da du kan sjekke ut fantastiske strender, gå på ski nedover Andean fjell og utforske den enorme naturlige vidden til Patagonia og Tierra del Fuego. Argentina er også vert for en rekke fantastiske festivaler du kan delta på, hvorav den viktigste er karnevalet (februar til begynnelsen av mars) i Gualeguaychu, som er full av eksotiske kostymer og dans.

Uansett hvor du og din familie bestemmer seg for å ta turen til din kommende høytider, vil noen av disse destinasjonene gi deg en episk opplevelse.

Bilder av Moyan Brenn og Dennis Jarvis brukt under Creative Commons -lisensen.

I slekt

Topp 5 St. Patrick’s Day Family Destinations March 17 er St. Patty’s Day, og det er fortsatt tid til å planlegge en biltur. Så spis de heldige sjarmene dine, pakk sekkepipene og begynn å prøve å finne regnbuer og leprechauns! Vi har valgt fem fantastiske steder for å få Riverdance på!
6. mars 2011in “Gjestepost”

5 Must-See Taos, New Mexico Road Trip DestinationStime ser ut til å passere saktere når du er i Taos, New Mexico, og det er ikke bare fantasien. Lokalbefolkningen kjører på det som er kjent som “Taos Time”, som indikerer at ingen noen gang har det travelt. Åpne himmel og feiende utsikter følger med det langsomme tempoet. Den søvnige lille byen, en …
10. november 2018in “Gjesteforfatter”

Topp 10 ting å gjøre i Vegaslas Vegas er et av de mest populære feriedestinasjonene i USA. Byen er kjent for å være høyden på luksus, og har noe for enhver smak. Enten du tar en familiebolig eller utforsker byen med venner, er det en rekke spesielle attraksjoner å sjekke ut i Nevada …
7. september 2017in “Gjestepost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *