7 Fantastiske ting å gjøre i Queenstown, New Zealand @wndrngwrld

7 Fantastiske ting å gjøre i Queenstown, New Zealand @wndrngwrld

Queenstown ligger på sørøya New Zealand, ved bredden av lynet som er Lake Wakatipu, ved basen av de majestetiske sørlige Alpene. Nesten 3 millioner besøkende blir trukket til Queenstown hvert år, noe som gjør det til et av de mest populære stedene i New Zealand fordi det er mange ting å gjøre i Queenstown.

Noen mennesker sjekker bare ut for å puste inn den ferske fjelluften, men vi garanterer at det er mange fantastiske ting å gjøre i Queenstown. Queenstown er kjent som verdens eventyrhovedstad, og er det perfekte stedet å få adrenalin -fiksen din.

Imidlertid er det mer med denne feriestedet enn ekstrem idrett. Fra fantastiske festivaler til fantastiske fotturer, sykkelstier og selvfølgelig shopping og velvære, Queenstown har alt. Enten det er sommer eller vinter, er det omkringliggende naturen ganske enkelt fantastisk, hele året. overbevist ennå?

Merk: Bildene i dette innlegget er tatt om høsten.

Her er 7 fantastiske ting å gjøre i Queenstown, New Zealand

1. Gå bungy hopping

Queenstown er fødestedet til kommersiell bungy hopping. Du kan virkelig ikke forlate uten å stole på et par ledninger for å forhindre at du hopper til din død. Det er tre alternativer som vi kjenner til, med høyder fra 43 til hele 134 meter. Alle av dem eies og drives av AJ Hackett Bungy New Zealand, de første i verden som ble tildelt ‘S’ -merket for ekstraordinær sikkerhet og kvalitetssikring. De har hatt over 1,5 millioner mennesker som hoppet eller svinger, slik at du kan sove på begge ørene.

Først er det AJ Hackett Kawarau Bridge Bungy, det første kommersielle bungy stedet i verden, bare 20 minutter fra Queenstown. Her hopper du av Kawarau -broen mot det fantastisk blå vannet i Kawarau -elven, 43 meter under. Bonus: Den høstfargede naturen gir opplevelsen av opplevelsen og bildene dine. Du kan velge å hoppe i tandem og/eller berøre vannet.

Ikke høyt nok for deg? Prøv deretter Nevis Bungy, hvis du tør. Det er New Zealands høyeste bungy, som ligger 45 minutter fra Queenstown. Hvis du ikke har fått kalde føtter når du kommer dit, hopper du mot Nevis -elven som flyter 134 meter under deg.

Fortsatt ikke episk nok for deg? Så til slutt er det avsatsen Bungy, den eneste nattbungede stedet på New Zealand. Utsikten over den opplyst byen ligger 400 meter (ikke en skrivefeil) over Queenstown, og er spektakulær. For å gjøre hoppet ditt enda mer episk, kan du velge en hoppestil fra ‘hoppmenyen’: en vri, en flip eller en håndstand? Hva som helst! Dessverre er dette alternativet bare tilgjengelig om vinteren.

Bortsett fra bungy hopping, er det svinger og glidelås også, og nylig har de bygget Canyon Fox, en sving med en unik jernbaneoppskyting. Du kan finne all informasjon og priser på AJ Hackett og Shotover nettsteder. Bungy hopping, det er over om et sekund, men du drar med evige skryterettigheter!

2. Beundre utsikten fra Remeldes -veien

Om vinteren blir Queenstown et skianlegg. Folk fra hele landet (og verden) kommer ned til Queenstown for å utforske en eller flere av de fire store skiområdene. En av dem er Bemerkelsesverdig fjellkjede. Når du besøker utenfor snøsesongen, kan du gå langs skibøyene og sette opp Remarkables Road for en naturskjønn kjøretur. Denne 13 km grusveien er den høyeste veien du kan kjøre på New Zealand, og gir kjevelåpende panoramautsikt over Queenstown og Lake Wakatipu, mot et sørlig Alps bakteppe. Cirka 6 km inn i kjøreturen er det en skarp sving, hvor du vil se en trig på toppen av en liten bakke på høyre side. Hvis du ikke planlegger å vandre på merknadene, kan du slå tilbake hit, da utsikten ikke blir mye bedre når du går høyere.

Du kan også sjekke ut disse Queenstown Ski -pakkene som er tilgjengelige for alle aldre og ferdighetsnivåer.

3. Gå flyboarding

Flyboarding er ikke så populær som bungy hopping ennå, men det er opp og kommer. Hvis du ikke bryr deg om å bli våt, kan dette være det beste smellet for pengene dine i Queenstown når det kommer til ekstrem idrett. Hva i helvete er flyboarding, jeg hører deg tror. Vel, du vil være kledd ut i en våtdrakt, en livsvest og hjelm, og føttene dine blir festet til et fluebrett. Etter litt trening på land med en sertifisert flyboard -instruksjon, er du klar til å treffe vannet. Flyboard på føttene er forbundet med en jetski gjennom en slange. Jetskien vil i utgangspunktet skyve vannet gjennom slangen, sprenge det ut av jetutsalgene på bunnsiden av flybrettet ditt og løfte deg opp i luften. Hvis du klarer å holde balansen, vil du fly som en superhelt over vannet. Spent ennå?

Da vi besøkte, var Flyboard Queenstown den eneste fluebrettoperatøren i Queenstown.

4. Kjør Queenstown – Glenorchy Scenic Drive

Queenstown-Glenorchy Scenic Drive følger den øvre delen av den lynformede Lake Wakatipu, helt opp til Glenorchy. Denne 46 km svingete veien tar deg med et par av ossLL-merket stopp med nydelig utsikt. Cirka 28 km fra Queenstown, rett før 25 Mile Creek, er det en mindre kjent, men enestående stopp.

Du kan parkere på denne lille uforseglede veien og gå opp til kanten av Lake Wakatipu. Det er en rullesteinstrand, noe som gjør dette stedet perfekt for litt hopping av stein, og et falt tre som er beleilig plassert for å se de fantastiske fargene på solnedgangen bak fjellene. Så romantisk!

5. Gå på jet båttur

Kan du ikke få nok av eventyraktivitetene som tilbys i Queenstown? Her er en annen for deg: en jet båttur. Det er en av de første eventyraktivitetene i Queenstowns historie. Det er massevis av alternativer for jetbåtturer i Queenstown. Prisene skiller seg bare litt, og lokasjonene går fra skuddet og Kawarau -elven, til og med Lake Wakatipu. Du vil gå gjennom smale canyons, sikksagging rundt steinblokker og gjøre 360 ° spinn, bare skumme vannet under båten. Hold fast for den ville turen!

6. Fottur Queenstown Hill Time Walk

Queenstown Hill Time Walk er en nydelig 2-timers naturskjønn tur. Den første delen av løypa sikksakk oppover gjennom en furuskog, og tar deg til det åpne toppmøtet. Langs veien kan du finne informasjonsplakk som forteller om historien, nåtiden og fremtiden for området. Til slutt er det kurven med drømmer, et kunstverk som refererer til fremtiden. Utover kurven med drømmer, er det 360 ° kjevelåpende panoramautsikt. For en enda bedre utsikt, fortsett turen til det høyeste punktet, TE Tapunui -toppmøtet, akkurat der det er et tegn “privat land.”

7. Stå i kø i en time for en episk Fergburger

Gjorde alle turer, utsikt og adrenalin -rush deg også sulten? Avslutt dagen med en episk burger fra Fergburger. Gitt, det er ventetid på over en time, men burgere er verdt det! Hvis du ikke kan få deg til å kaste bort tid for å stå i kø for en burger, men vil vite hva alt oppstyret handler om, kan du prøve en Fergburger til lunsj. Ventetidene skal visstnok være kortere ved middagstid.

Fortsette utforskningene dine utover Queenstown? Sjekk ut blogginnlegget vårt 34 Enestående ting å gjøre på Sør -øya New Zealand.

Finn overnatting i Queenstown, New Zealand

Hvor du kan bo i Queenstown, New Zealand

Veien tripping gjennom New Zealand? Parker bobilen din på Queenstown Holiday Park Creeksyde

Creeksyde er et fantastisk sted å overnatte hvis du ansatt en bobil i Queenstown. Det ligger sentralt bare en 4-minutters spasertur fra Queenstowns livlige sentrum og Skyline Gondola og en 6-minutters kjøretur fra Shotover Jet. Coronet Peak Ski Field ligger 20 minutters kjøretur unna.

Hjemmet ligger i Pretty Gardens med Horne Creek som løper sammen med, og tilbyr fullt selvstendige motellleiligheter og eget bad med private baderomsanlegg. Gjestene liker gratis parkering. Trådløse internettilgangsplaner kan kjøpes fra resepsjonen eller online via WiFi -innloggingssiden.

Heller glemme på et eksternt sted? Få en heli til Mountainhut.nz

Vektleggingen er på glamping (glamour camping) og enkelhet, slik at du bedre kan oppleve begeistringen for å sove høyt på MT Larkins med vennene dine eller familien. En vedbrennerbrann holder hytta varm og koselig. Opplev telting eller snøhuling rundt hytta.

Vil du ha litt mer luksus? La deg selv bli bortskjemt på Matakauri Lodge

Matakauri Lodge ligger på Lake Wakatipu, og tilbyr luksuriøse suiter og villaer, hver med en privat terrasse med uberørt fjell- og utsikt over innsjøen.

Bare en 7-minutters kjøretur fra Center of Queenstown, og en 15-minutters kjøretur fra Queenstown International Airport, er Lodge en fantastisk base for å utforske de mange opplevelsene og aktivitetene som byen er kjent for.

Fasilitetene inkluderer et luksuriøst dagspa, utendørs oppvarmet svømmebasseng med spa med spa -basseng og et fullt utstyrt treningssenter. Lodges stilige delte salong og spisesteder har åpne ildsteder.

Her er et lavbudsjett og mellomklasse hotell også, i tilfelle campingplassen og glampinghytta ikke passer din stil eller publikum:

Absolutt verdier

Dette hjemmet er 2 minutters gange fra stranden. AbsoloLoot Value -overnatting ligger ved innsjøen i sentrum av Queenstown, og tilbyr rom med private bad.

Absoloten verdi overnatting tilbyr et utvalg av private rom og sovesaler. Hvert rom har et eget bad og sikkerhetskortoppføring.

Millennium Hotel Queenstown

Dette hjemmet ligger 6 minutters gange fra stranden som ligger i Central Queenstown. Hotellet ligger en kort spasertur til de lokale shopping- og underholdningsområdene. Millennium Hotel Queenstown har en sentral beliggenhet som tilbyr fantastisk tilgang til Coronet Peak, Bemerkelsesverdige og Ski-Fields Cardrona.

Alle rommene på Millennium Rooms er aircondition med separate sittegrupper og skrivebord. Det tilbyr romslige, elegante rom med marmorbad. Gjestene får gratis baderomsfasiliteter under oppholdet.

Om forfatteren

Brecht og Birthe møtte hverandre ved ungdomsbevegelsen tilbake iHjembyen deres i Belgia og har vært et lykkelig par i nesten åtte år. Brecht hadde startet sin egen internettvirksomhet, og Birthe jobbet for et logistikkfirma da Brecht foreslo å gjøre en tur rundt om i verden. Birthe trengte noe overbevisende, men mindre enn et år senere landet de i Bangkok.

Derfra startet de sin rundt verdensturen, og utforsket SE Asia, Australia, New Zealand og Nord -Amerika, før de dro hjem nøyaktig 11 måneder og en uke senere. Dykking og thailandske mat er bare to av lidenskapene de oppdaget på den episke turen. Selv om de er hjemme nå, begge jobber med Brechts voksende online virksomhet, vandrer de stadig fra verden fra hjemmebasen i Belgia, og dokumenterer alt på reisebloggen deres som vandrer verden rundt.

Sosiale medier:
Facebook: Vandrende verden
Instagram: @wandering.world
Twitter: @wndrngwrld

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *