Flying Service Class fra Montenegro til Filippinene med Turkish Airlines

Flying Service Class fra Montenegro til Filippinene med Turkish Airlines

Etter 3 år flyr jeg endelig tilbake til Filippinene, og takket være Turkish Airlines fløy jeg med stil. Jeg fløy i tjenesteklasse med tyrkiske flyselskaper fra Podgorica, Montenegro til Manila, Filippinene (med one-stop). Jeg reiste fra onsdag og ankom fredag ​​kveld, det er ganske lenge fordi jeg tok en beslutning om å ha en lang lay-over i Istanbul å oppleve deres nye serviceklasse-salong og tyrkiske flyselskaper gjorde det veldig behagelig reise for meg.

Flyet fra Podgorica til Istanbul er 2 timer; Deretter fikk jeg en 13-timers permisjon i Istanbul. Jeg brukte den tiden på å oppdatere meg, spise og ta bilder av salongen. Etter det var det en 10-timers reise til Filippinene. Jeg elsker tyrkiske flyselskaper og har flyr med dem med tanke på at 2015 og her er min personlige erfaring med dem.

Andre artikler du kan lese:

13 gunstige nettsteder hvor du kan finne jobbåpninger [Hvordan finne en jobb i Montenegro]

Komplett guide til bilutleie og kjøring på Filippinene (for utlendinger)

Cheapoair bookingopplevelse – hvordan vi finner de billigste flyavtalene

9 måter å tjene penger på mens du reiser på – hvordan du opprettholder en reiselivsstil

Hvordan gi bevis på videre reise – leie en flybillett

Innholdsfortegnelse

Flyfunksjonen er
Seter
Bekvemmelighetssett
Inflight Entertainment
Mat
Service

The Lounge in Turkish Airlines (Istanbul)
Hvorfor jeg elsker tyrkiske flyselskaper, og du må også!

Flyfunksjonene

Min første flytur fra Podgorica til Istanbul var på en Boeing 737, og deretter overførte vi til en Boeing 777 for flyturen til Manila, Filippinene. Forskjellen er at Boeing 777 er større enn 737 og mye montert for langdistansefly.

Benrom

Som 5’1 person vil jeg stolt si at det er mye mer enn nok benplass for meg. Det er også veldig praktisk med fotstøtten med tanke på at jeg kan sparke tilbake beinet, spesielt med tanke på at beinet mitt leges fra ulykken min i Pakistan.

Seter

Setet mitt kan være liggende og var veldig behagelig. Jeg hadde også et vindussete som var en A+; Utsikten var fantastisk. I løpet av sovetiden lakk jeg meg ikke så mye ettersom det bare var noen timer igjen. Setet mitt hadde en ekstra pute, et teppe og veldig myke puter! Det er også noen få plugger i nærheten av setet for lading, et lys og et roterende bord, noe som er imponerende.

Bekvemmelighetssett

Funksjonssett er ikke på hver flytur, men normalt for langdistanse. Jeg fikk de vanlige tøflene, søvnmasken og hodetelefonene (ikke øretelefoner). Men det jeg elsket var de røde Versace -posene med toalettsaker, den rosa sovemasken og søte sokker. Det er et tannbørste -sett, en leppepomade også. De har forskjellige for menn, ikke bekymre deg, ikke bekymre deg, du har ikke de røde posene eller de rosa sokkene med mindre du vil.

Inflight Entertainment

I tilfelle du ikke har et filmbilde med deg eller noe å drepe tiden, så er det en skjerm rett foran deg. Det er tusenvis av filmvalg og hodetelefoner slik at du ikke kan distrahere setekameraten. Men det jeg elsker mest er at det er gratis Wi-Fi! Så ja, jeg brukte det, bla gjennom og publiserte bilder av opplevelsen min mens jeg var på himmelen.

Mat

Jeg ble ønsket velkommen med en hjemmelaget sitronsuice og et glass champagne om bord på flyet mitt. Jeg fikk nøtter og noe velsmakende som Toron eller Bola-Bola som prøvde å finne snacks. Det er også fulle måltider ombord. Jeg fikk også reke og laks til middagen og velsmakende egg til frokost. Det som virkelig er imponerende er at de har kokker ombord! Ja, ingen mikrobølgede ting til magen, men nylagde deilige måltider som fikk meg til å glemme kostholdet mitt.

Service

Som vanlig var tjenesten til Turkish Airlines-ansatte fra Podgorica, mannskap ombord og kokker i salongen i verdensklasse. De var veldig gjestfrie fra start til slutt. Selv om jeg skulle solo, fikk jeg også mange bilder takket være dem.

The Lounge in Turkish Airlines (Istanbul)

Salongen i Istanbul er ikke annet enn utsøkt! Det var så veldig nydelig; Det er som om du er på et hotell. Tatt i betraktning at jeg hadde en 13-timers permisjon, brukte jeg min første time på å streife rundt og ta bilder. De har et garderobeskap for posene. Dusjrommet var veldig romslig; Jeg frisket der oppe før den lange times flytur til Manila.

Det er også et glede -system for de som ønsker å spille spill og TV -er for de som ønsker å bli informert om de aktuelle hendelsene. Håndstoler og komfortable sofaer var tilgjengelige for å få litt søvn. Men min ytterste favorittdel var det enorme utvalget av mat! Fra tyrkiske kjøkken til deilige desserter tilbrakte jeg layoveren min på å gå tilbake dit etter Restinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *