15 Fineste ting å opptre i Zagreb, Kroatia [med foreslåtte turer]

15 Fineste ting å opptre i Zagreb, Kroatia [med foreslåtte turer]

Planlegger du å reise til Zagreb, Kroatia snart? Sjekket ut ideene våre nedenfor om tingene du skal opptre i Zagreb med foreslåtte turer!

Foto av Florian Thiery CC med 2.0
Zagreb, finansieringen av Kroatia, er en av de mest utsjekkede nettstedene i landet. Med sin østerriksk-ungarske arkitektur fra 1700- til 1800-tallet østerriksk-ungarsk arkitektur, lokker det turister til å sjekke ut denne byen. Zagrebs øvre så vel som nedre by skiller byens rike historie så vel som modernitet. I tillegg til hvorfor er Zagreb et behov for å besøke? Du kan faktisk sjekke ut området til fots. Mange av de fremtredende feriedestinasjonene er virkelig i nærheten av hverandre, noe som kan gjøre utflukten din mye enklere og billigere. For å forstå mye mer om stedene du kan gå til i Kroatias hovedstad, bare fortsett å lese denne korte guiden vi har for deg.

Andre artikler du kan lese:

10 fineste ting å opptre i Split, Kroatia [med foreslåtte turer]

10 grunner til at Istria, Kroatia er den ytterste par -destinasjonen!

Share Istria – En hverdagslige dagbok for vår uke i Istria, Kroatia

10 fineste kroatiske standardretter du må spise [beste regionale mat i Kroatia]

7 dager Balkan -reiserute: Guide om nøyaktig hvordan du skal til Kroatia, Montenegro samt Bosnia og Hercegovina

Innholdsfortegnelse

Liste over fineste ting å utføre i Zagreb, Kroatia1. Tkalčićeva
2. Øvre by (Gornji grad)
3. St. Mark’s Church (Crkva Sv. Marka)
4. Museum for skadede forhold
5. Museum of Illusions
6. Mirogoj kirkegård
7. Katedralen for antagelsen
8. Dolac Market
9. Jelacic Square (Trg Bana Josipa Jelacica)
10. Maksimir Park (Maksimirirski perivoj)
11. Lotrščak Tower
12. Nedre by
13. Kroatisk nasjonalteater i Zagreb
14. King Tomislav Square
15. Zrinjevac

Hvor du kan bo i Zagreb, Croatiabudget Hotel
Luksus hotell

Hvordan dra til Zagreb, Kroatia fra London

Liste over fineste ting å opptre i Zagreb, Kroatia

1. Tkalčićeva

Foto av Jorge Franganillo CC med 2.0
Dette er det travleste distriktet i Zagreb der hele utelivet er konsentrert. I tillegg til om kvelden, vil du se mange klubber til det ideelle så vel som igjen. Det ekte hjertet i Zagrebs sosiale liv, du kan til og med stoppe for en kaffe utendørs. Her kan du ta en flott tur hvor du kan ta en aperitiff, drikke te eller spise. Du vil også oppdage karakteristiske bygninger, den ene annerledes enn den andre. Dette er et sted der du ikke vil kjede deg.

Foreslått tur: Zagreb: 2,5-timers høydepunkt sykkeltur

2. Øvre by (Gornji grad)

Foto av Fred Romero CC med 2.0
Se mange bemerkelsesverdige steder i øvre by i Zagreb! Begynn fra TRG Bana Jelačića Square for å klatre opp bakken over, samt dra til øvre by. Bare ved å spasere, vil du se katedralen om antakelsen om den velsignede jomfru Maria som har en sofistikert gotisk stil, så vel som kirken San Marco. Du vil på samme måte gå forbi det livlige så vel som levende Dolac -fruktmarkedet. I området er det mange klubber og barer. I tillegg til den middelalderske festningen i MedVegrad, kan du glede deg over en nydelig utsikt over byen.

Foreslått tur: Zagreb: 2,5 timers gangutflukt med Funicular Ride

3. St. Mark’s Church (Crkva Sv. Marka)

Foto av Fred Romero CC med 2.0
Kirken er ikke så stor, men dens livlige mosaikktak som utvikler våpenskjold skiller seg ut. Det finnes på St. Mark’s Square, har livlige fliser, i tillegg til et middelaldersk våpenskjold fra Kroatia, Dalmatia, samt Slavonia. Det er på samme måte et av de fleste fotograferingsstedene i Kroatia.

Foreslått tur: 2-timers gammel Zagreb Personal Walking Tour

4. Museum for skadede forhold

Foto av Mitch Altman CC By-SA 2.0
Hvis du er i Zagreb, antydes det ekstremt å gå i tillegg til å gå til dette virkelig særegne bitmuseet som samler gjenstander fra hele verden som har minner om forbindelser som nå er avsluttet. Det er en utflukt som bruker kontrasterende følelser. Du vil absolutt komme ut av museet som humrer i tillegg til å gråte på nøyaktig samme tid.

Foreslått tur: Zagreb: Museum of Damaged Connections Skip-the-Line Ticket

5. Museum of Illusions

Foto av Mitch Altman CC By-SA 2.0
Et fantastisk museum for glede så vel som moro med store illusjoner som er like morsomme for voksne så vel som barn. Du kan også oppdage en butikk med et stort utvalg av leker, gåter og suvenirer. Ha en fantastisk dag her med dine unge eller venner!

6. Mirogoj kirkegård

Foto av Fred Romero CC med 2.0

Selv om det kan være dystert å få en ferierende til å gå til en kirkegård, hvis det er en som er verdt det, er dette det. Det er utmerket og har ekstremt spesielle graver så vel som mausoleums. Midt i en fantastisk naturpark så vel som ved foten av en høyde, vises denne kirkegården der gravene til de mest populære menneskene i Kroatia ligger. Din gå til vil gjøre det mulig for deg å sette pris på symbolikken til forskjellige religioner som CatholiC, muslim, protestantisk eller jødisk.

Foreslått tur: Zagreb kjøring så vel som vandretur

7. Katedralen for antagelsen

Foto av Jorge Láscar CC med 2.0
Katedralen i seg selv er virkelig utmerket, og som imponerer middelalderske bygning i nykvisk stil, er virkelig utmerket, så vel som det kan sees fra hele byen. Ekstremt godt opplyst, det imponerer de besøkende som teknikker det.

Foreslått tur: Personlig vandrende ekskursjon av øvre så vel som sentrum av Zagreb

8. Dolac Market

Foto av Joselubilbo. CC By-ND 2.0
Dolac -markedet i Zagreb finnes bak på stigningen på Jelacic Square. Det er enkelt å oppdage med alle de røde paraplyene i bakgrunnen. I dette markedet kan du oppdage frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt fra alle kroatiske regioner. Det er Zagrebs primære marked som du ikke må gå glipp av.

Foreslått tur: Finest av Zagreb -ekskursjon inkludert Funicular Ride

9. Jelacic Square (Trg Bana Josipa Jelacica)

Foto av Fred Romero CC med 2.0
Ban Jelacic Square er hjertet av Zagreb, sentrum av byen med sitt historiske tegn der all turisme er konsentrert. Nydelige livlige bygninger, boder, butikker, barer, restauranter gjør dette torget til midtpunktet i sentrum av Zagreb. Ikke å gå glipp av!

Foreslått tur: 3-timers enorme Zagreb Personal Walking Tour

10. Maksimir Park (Maksimirirski perivoj)

Foto av Mislav Marohnić CC med 2.0
En nydelig park, Maksimir fra Zagreb, omgitt av grøntområder hvis du vil rusle på sykkel eller til fots i total avslapning, er det ideelle stedet du må være. På innsiden er det også en restaurant hvis du vil stoppe et øyeblikk.

11. Lotrščak Tower

Foto av Fred Romero CC med 2.0

Lotrscak-tårnet er et must-besøk sted. Det kan bare være et “tårn”, men du kan ha en spesiell tur til hvis du dukker opp på det ideelle tidspunktet. Vær der på tolv middag for å oppleve et kanonskudd som avsluttes fra et vindu på ekstremt toppen av tårnet. Støyen det gir gir en fantastisk skremsel, men en spesiell opplevelse. Få tilgang til stedet er ved hjelp av morsomme eller noen trapper som er ideelle ved siden av.

Foreslått tur: Zagreb: Magic Christmas Personal Tour

12. Nedre by

Foto av Kristijan Arsov på Unsplash
Den mye moderne så vel som travle del av byen. Det er her den regionale messen finner sted, hver dag om morgenen, frem til senest kl. Sammenlignet med den øvre byen, er den nedre byen mye mer moderne så vel som har en rekke utfluktsalternativer. Det er også enkelt å gå rundt i området, da alle severdighetene er sammenkoblet.

Foreslått tur: Finest Of Zagreb: 4-timers sykkeltur

13. Kroatisk nasjonalteater i Zagreb

Foto av Jorge Franganillo CC med 2.0
Den kroatiske nasjonale kinoen i Zagreb, ligger på TRG Marsala Tita Square, foran Museum of Arts samt håndverk. Det er en av de mest populære teatrene i Europa for sine forestillinger av teater, opera, samt dans. Fra utsiden er det like majestetisk som på bildet med sin oppsiktsvekkende design samt gul farge som skiller seg ut. Den indre delen nås bare på arrangementet av forestillinger.

14. King Tomislav Square

Foto av Aleksandar Vučin på Unsplash
Kong Tomislav Square markerer begynnelsen på et stort miljøvennlig U-formet område forstått som den nedre byen Zagreb, der de botaniske hagene, museene, firkantene, parker, teatre, gallerier, samt andre monumenter er funnet. Den huser kunstpaviljongen så vel som statuen av den aller første kongen av Kroatia, Kralj Tomislav, som regjerte fra 910 til 928. Torget er vakkert, upåklagelig ren, med gode tilbud av grøntområder og blomster.

15. Zrinjevac

Foto av ROM@NSKI Picture CC med 2.0
Zrinjevac er en nydelig park som finnes i sentrum av Zagreb. Dette er et herlig sted, en invitasjon til å rusle med sengene til nydelige flerfargede blomster. Det er også nær mange attraksjoner som må sjekkes ut til fots. Derfor er det det perfekte stedet å ta en pause på turen i tillegg til å tenke på de nydelige plenene så vel som blomsterbed.

Foreslått tur: Zagreb: 3,5-timers mattur

Hvor du kan bo i Zagreb, Kroatia

Budsjetthotell

Fancy Hostel

Fancy Hostel har gratis Wi-Fi i hele eiendommen. En typisk terrasse tilbys for alle gjester. Zagrebs primære torg er 2 km unna. Restauranter, barer, så vel som kafeer, kan alle oppdages innenfor en radius på 100 m, mens den nærmeste dagligvarebutikken ligger 50 m unna.

Pris: Starter på $ 34 per natt for trippelplass med bad, legg til $ 4 for skatt samt gebyrer, så vel som den bruker en gratis kansellering.

Luksus hotell

Esplanade Zagreb Hotel

Dette 5-stjerners esplanade Zagreb-hotellet bruker et fysisk treningssenter samt badstue. Gjestene kan glede seg over et måltid på hotellrestaurantens terrasse eller ta en drink som serveres av de prisbelønte bartendere med blandet drikke. Esplanade Hotel kan skilte med en av de mest kjente bygningene i byen. Dets rom-nyby-stilrom tilbyr satellitt-TV samt en minibar, mens marmorbadene inkludererE et badekar i tillegg til dusj samt gratis L’Occitane kosmetikk.

Pris: Starter på $ 187 per natt for bemerkelsesverdig Twin Room, legg til $ 4 for skatt samt gebyrer, $ 28 for frokost, samt den bruker en gratis kansellering.

Dette er de mulige tingene du kan utføre i Zagreb, Kroatia. Så hvis du er forberedt på å ha en morsom så vel som interessant tur, forstår du hva du skal gjøre, så vel som hvor du skal dra! Så pakk tingene dine nå, så vel som å forberede deg på en fantastisk opplevelse i Zagreb.

Hvordan dra til Zagreb, Kroatia fra London

Via British Airways: (en vei)

*Fra London Heathrow – Zagreb

Billettpris: £ 78,66

*Prisene kan endres. Du kan gå til Skyscanner for mye mer informasjon om billettprisene.

Er du på Pinterest? Pin disse!

Om forfatteren

Hei der! Jeg er Fatima. Min aller første store reise var i 2016 i den nydelige byen Cebu. Etter det fikk jeg tenkt på å reise. Nå gleder jeg meg over å oppdage språk så vel som andre lands kulturer. Målet mitt er å gå til minst ett land årlig, samt å dele mine erfaringer med andre mennesker med komponering eller blogging. Opplev reisen min ved å overholde meg på Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *