Forenkle livet ditt i Chiang Mai

Forenkle livet ditt i Chiang Mai

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Chiang Mai, Thailands mye populære nordlige destinasjoner, er verdener borte fra Bangkok. Den mellomstore byen er så hyggelig, så ren og hjem til mye mer WATS enn du kan telle.

Mange reisende kommer til Chiang Mai for å gå på tur i fjellet, sjekke ut Hilltribe -landsbyer eller lære en ferdighet: Thai matlaging, thaimassasje, thailandske språk, yoga, meditasjon og mer!

Men det var en spesiell grunn til at jeg gledet meg til Chiang Mai – det er hjemmet til ganske mange reisebloggere!

Bilde: Gotpassport

Avbildet, venstre til høyre: Jack fra Gotpassport, eventyrlystne Kate, Pam fra Spunky Girl Monologues, Christine fra nesten uredd med ektefelle Drew og Baby Cole, Dan fra Canvas of Light med kjæresten Lindsay, Kyle og Bessie fra On Our Own Path, og Dmitry fra Russland. Bak kameraet: Aye fra Gotpassport.

Noen timer etter at jeg kom på buss over natten, møtte jeg lunsj med Team Chiang Mai – en gruppe utvandrere, reisende og reisebloggere som for tiden er basert i denne sjarmerende byen.

Noen av dem melder seg frivillig eller jobber deltid. Noen er på en yrke eller livssabbatsdag. Andre, som meg selv, går bare gjennom som en del av en lengre reise.

Det er ikke vanskelig å se hvordan folk ender opp med å bo i Chiang Mai. Byen er mye rimeligere enn Bangkok, klimaet er behagelig og vårlignende, og det er superenkelt å komme seg rundt. Det er mange vestlige fasiliteter (ja, vi dro ut for meksikansk mat, og det var så godt å spise ost !!!), og byen er ganske pen. Når du har kommet deg bort fra ferierende områder, finner du en bemerkelsesverdig stemning.

Men mye av alt, Chiang Mai er chill. Det er utrolig chill. Til tross for at dette er en av Thailands største byer, er Chiang Mai uforståelig avslappende. Når jeg gikk gjennom byen, kjente jeg at bekymringene mine sakte smelte til ingenting.

Det er grunnen til at noen av de beste dagene i Chiang Mai involverer å gjøre veldig lite. Ta en spasertur. Besøk noen WATS. Ha litt mat. Og slapp av.

Etter å ha vært vant til den amerikanske stilen til go-go-go, var faktum alene at folk ville henge etter lunsj et absurd konsept for meg. Men det er det Team Chiang Mai gjør, og det gir så mye mening. Hvorfor ikke somle hvis du liker selskapet og ikke har noe sted å være?

Det er Chiang Mai.

Team Chiang Mai henger med, i forskjellige iterasjoner, flere ganger i uken. De går ut for å spise, har fester og planlegger spesielle utflukter. Bessie fra On Our Own Path leder gruppen i yoga og Jack fra Gotpassport lærer Tai Chi.

Å tilbringe tid med Team Chiang Mai har gjentatt et konsept som jeg har tenkt på i lang tid: at folk blir lykkeligere når de forenkler livet. Ved å leve et enklere liv på et rimelig sted som Chiang Mai, trenger ikke folk å jobbe så mye eller så hardt-slik at de kan få tid til ting som virkelig gjør dem lykkelige.

Jeg føler allerede trekningen. Chiang Mai er et veldig enkelt sted å legge ned røtter en stund. Vil det skje? Hvem vet?

Akkurat som Bangkok, ville det være veldig, veldig enkelt å bo her.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *