Hvordan 22 år gamle Lauren sparte $ 18K for sitt episke eventyr

Hvordan 22 år gamle Lauren sparte $ 18K for sitt episke eventyr

lagt ut: 12/03/2012 | 3. desember 2012

Hilsen fra Afrika! Mens jeg er opptatt med å prøve å knipse et bilde av en løve, vil jeg denne uken dele historier om lesere som brukte ideene og anbefalingene mine for å realisere sine egne reisedrømmer. Hvis du har tenkt på å reise en stund, la disse leserhistoriene inspirere deg og vise deg at anbefalingene her kan fungere for hvem som helst!

Vår første suksesshistorie kommer fra Lauren, en 22 år gammel innfødt i Dallas, Texas. Før han forlot Amerika for å reise, jobbet Lauren for et selskap som hjalp studenter med å forberede seg på opptaksprøver. På veien i syv måneder allerede brukte hun et år på å spare USD 18.000 dollar hun ønsket for turen. Jeg ønsket å intervjue Lauren for å vise at (a) du kan spare betydelige summer, selv om du er ung og (b) unge, trenger solo kvinner ikke være livredd for å reise alene.

Nomadic Matt: Fortell alle din historie!
Lauren: Jeg har alltid hatt øye på kartet. Jeg begynte å reise i begynnelsen av tenårene fordi tanten og onkelen min var rause nok til å samtykke til de absurde kravene fra en 13-åring (“Jeg vil dra til Roma! La oss gå!”).

De første turene forandret måten jeg så verden og nærmet meg fremtiden min. Jeg visste alltid at jeg ønsket å komme tilbake til den store verden og vandre rundt til føttene mine ikke kunne ta den lenger.

Jeg satte meg ut. Det var aldri en ideell tid. Det var aldri nok penger.

Jeg vet ikke hva som fikk meg til å endelig bestemme meg for å gå, eller når jeg tok den avgjørelsen. Jeg tror det var forårsaket av noe nær desperasjon. Jeg var bare klar til å bryte. Jeg kunne ikke kjøre ned den samme motorveien hver dag lenger. Jeg visste at det var en stor verden som ventet der ute, fordi jeg hadde sett den.

Men når du først tar avgjørelsen, faller alt på plass. Det eneste jeg angrer på er ikke å gjøre det år tidligere.

Jeg er alltid nysgjerrig – hvordan snublet du over dette nettstedet?
Jeg fant faktisk nettstedet ditt gjennom flyhakkinnlegget du gjorde på Lifehacker for omtrent et år siden. Det var akkurat det jeg prøvde å finne den gangen, og da jeg klikket på lenken til nettstedet ditt, åpnet det en helt ny verden. Her var noen som gjorde akkurat det jeg ville gjøre og fortsatt gjorde det.

Han falt ikke av ansiktet til planeten for å ha forlatt jobben og flyr over hele verden.

Han sier at det ikke er umulig.

Han sier at det ikke er dyrt.

Han sier at jeg kan gjøre det … så kanskje jeg kan.

Hva slags tur planla du den gangen?
På den tiden var dette bare en drøm. Jeg sparte for en tur, men jeg trodde fortsatt ikke at det var mulig. Jeg vil nevne det for familie eller venner, og det virket bare ikke ekte. Håpet var imidlertid å forlate jobben min, og etter å ha reist billig rundt en stund, kan jeg finne et sted som jeg virkelig elsket og bli der i noen måneder for å gjenopprette midlene mine.

Det virket sprøtt den gangen, du vet, nesten som en vits med meg selv, noe jeg planla, men det kunne faktisk aldri skje. Og så så jeg nettstedet ditt, og jeg skjønte at det var noe som kunne skje.

Jeg tror at enhver person kan gjøre dette! Hva så du på dette nettstedet som virkelig hjalp deg?
Du hjalp meg med å forstå hvordan jeg skal takle de små tingene som virkelig kan virke som en barriere med det første: å bestemme seg for et reisekredittskort, velge en destinasjon, skape et budsjett for forskjellige regioner i verden, visum, forstå forskjellige typer flyreiser Og hvordan du bestiller dem billig.

Jeg tror du beskriver disse tingene veldig bra og er veldig effektive til det – det er tross alt det som brakte meg til nettstedet ditt i utgangspunktet.

Men det som er mye viktig, og det som fikk meg til å komme tilbake, er at du bekreftet at selv om du forlot jobben din – og dette er en vanvittig amerikansk frykt – falt du ikke av ansiktet til planeten. Faktisk er du fortsatt i live! Du fant ut hvordan du tjener penger på å gjøre noe annet, og du ble ikke hjemløs (vel …) eller fattige i prosessen.

Jeg tror det er det mye av oss bekymrer oss når vi begynner å tenke på å gjøre noe slikt.

A lot of people will call you crazy when you say you want to try something different, and it’s just not true. I really loved when you showed us how it all started — I think that’s what people like to see the most, or at least that’s what I held on to. about you going to Thailand and meeting those people and deciding that was it, you were going.

Reading every last page of the guidebook and making the decision and sticking to it. virkelig kult. functional information can go a long way for people who are considering long-term travel, but I think what a lot of of us are trying to find is a confirmation that we’re not crazy and that we can have what we want if we’ll just take the first step toward it.

Were you terrified of anything before you went on your trip?
I want to say that I wasn’t afraid, but I guess that would be a lie. I know I was seriously anxious about the little details. credit scores cards, packing stuff, traVel Insurance, Komme fra punkt A til punkt B.

Jeg husker at jeg brukte timer og timer på å prøve å finne ut hvordan kredittscore -kortpoeng fungerer, og deretter hvordan utenlandske transaksjonsgebyrer og sånt som det fungerer, prøvde å velge den beste banken og søke og alt dette. Det var da jeg virkelig begynte å skure nettstedet ditt for funksjonell informasjon, og du virkelig kom gjennom.

Så er det tingene jeg påpekte tidligere, og var livredd for at jeg skrudde opp livet mitt og prøvde å ikke høre på menneskene som fortalte at jeg gjorde det. Det var veldig bra å ha et slags virtuelt samfunn å komme hjem til bare for å minne meg om at jeg ikke var gal.

Jeg husker da du sa en av de mest blendende tingene noensinne: “Alle sier at jeg løper bort.” Hvis de bare visste, ikke sant? Ja, du løper fra bekymring og absurditet, men i motsetning til menneskene som forteller deg dette, er du den som omfavner livet ditt.

Den tanken satt virkelig fast med meg og hjalp meg med å komme meg gjennom tidene da jeg ble bombardert med spørsmål om mine (ikke -eksisterende) planer og da jeg begynte å føle meg målløs.

Hvordan sparte en 22-åring så mye penger på så kort tid?
Jeg bodde uten bil, bodde sammen med foreldrene mine, solgte tingene mine, brakte PB&J og Ramen -nudler til kontoret, nedjusterte telefonplanen min, nedjusterte kaffeordren min, utnyttet freebies.

Jeg vet at ikke alle har muligheten til å gjøre de store pengesparerne som å bo sammen med foreldrene sine, men det er fremdeles mange ting du kan gjøre som legger opp raskt, og du trenger virkelig ikke spare opp så mye for å gå ut dit.

Jeg leste blogger som å bli rike sakte og den grunnleggende dollaren i tillegg til din for å redde ideer og inspirasjon. Jeg gjorde å spare et spill. Jeg skrev ned alt jeg brukte og prøvde å bruke mindre og mindre hver uke. Jeg utnyttet Big Credit Score Card-påmeldingsbonuser (men jeg har aldri, aldri, noen gang brukt det kredittpoengkortet for å samle gjeld!).

Du må bare bli vant til forsinket tilfredsstillelse. Du kommer ikke til å huske kupongskjærende eller ha på deg de samme gamle klærne eller gi opp de tingene i lagring når du er på en strand i Thailand.

Hva med livet på veien har sjokkert deg mest?
Hvor enkelt det er (mesteparten av tiden). Hvor enkelt det er å møte mennesker, hvor enkelt det er å komme seg fra sted til sted, hvor enkelt det er å glede seg over livet ditt forandrer deg foran øynene dine.

Jada, jeg har de dagene der selv å gjøre den enkleste oppgaven virker umulig på grunn av språkbarrierer eller andre omstendigheter, men de enkle dagene oppveier langt de harde.

Har du noen problemer med å holde deg på budsjettet?
Jeg skriver ned alt jeg bruker. Folk ser på meg som om jeg er gal når jeg gjør det, og jeg ser på dem som om de er gale for ikke å gjøre det. Ikke slå opp fem måneder fra nå og si at du ikke vet hvor pengene gikk på din årelange tur. Det er mange ferdiglagde regneark og apper der ute som du kan bruke, eller gå analoge og bruke en journal.
Uansett hva du gjør, skriv ned alt du bruker. Periode.

Mens jeg reiser, sørger jeg også for å investere i opplevelser som er avgjørende for meg (drikker mye lokal kaffe, nyter nattelivet, er fleksibel nok til å si ja til invitasjoner i siste øyeblikk), men jeg balanserer det ved å skimpe på Ting som ikke gjør mye av en forskjell for meg (å spise på restauranter, sove komfortabelt, transport). På den måten får jeg fremdeles glede av de tingene jeg liker, og føler ikke at jeg går glipp av budsjettet.

Hvilken ting du trodde ville være en utfordring har vist seg å ikke være?
Pakkelisten.

Jeg brukte så mye tid og penger på å prøve å velge det beste utstyret, og realiteten er at jeg har veldig få ting igjen som jeg opprinnelig hadde med meg. Du trenger ikke å gå ut og få en haug med nye ting når du prepper for en tur. Du kan gjøre alt med ting du allerede har hjemme, bortsett fra kanskje en reisesekk.

Hvilke anbefalinger vil du ha for andre som vil gjøre det du gjør?
Å gi slipp er så viktig. Å innse at du ikke kan kontrollere alle små detaljer i livet ditt. De menneskene som ser ut som om de har planlagt hele livet? Det gjør de ikke. Det er umulig.

Og uansett, hvis det var mulig, hvor er moroa i det? Det er alltid noe bedre enn du kan forestille deg, og hvis du ikke åpner deg for å oppleve den muligheten, vil du aldri gjøre det. Det handler om å være uredd. Slipper alt som holder deg tilbake slik at du kan få verden.

Lauren er et godt eksempel på at du ikke trenger å være godt etablert for å dra ut i verden. Du kan være ung og blakk, men klarer likevel å spare nok for en tur rundt i verden. Hun viser også at, som en solo kvinnelig reisende, er mye av frykten din overdrevne, og du vil klare å være i orden ved å bruke den samme sunn fornuft som du gjorde hjemme.

Bli den neste suksesshistorien

En av favorittdelene mine om denne jobben er å høre folks reisehistorier. De inspirerer meg, men mye viktigere, de inspirerer deg også. Jeg reiser på en bestemt måte,Men det er mange måter å finansiere turene dine og reise verden rundt på. Jeg håper disse historiene viser deg at det er mye mer enn en måte å reise på, og at det er innenfor ditt grep å nå reisemålene dine. Her er mange flere eksempler på mennesker som fant en måte å betale for sitt eventyr over hele verden:

Hvordan Michael sparte $ 14 000 på seks måneder med $ 9 per time

Hvorfor Trish solgte alt hun eide for å reise

Hvordan dette paret avslutter avlukket for å reise

Hvordan DJ fikk reisedrømmene sine til virkelighet

Hvordan Dan tilpasset seg livet hjemme

Vi kommer alle fra forskjellige steder, men vi har alle en ting til felles: Vi vil alle reise mer.

Hvordan reise verden rundt på $ 50 om dagen

My New York Times bestselgende pocketbok guide til verdensreiser vil vise deg hvordan du kan mestre kunsten å reise slik at du kommer fra allfarvei, sparer penger og har en dypere reiseopplevelse. Det er din A til Z -planleggingsguide at BBC kalte “Bibelen for budsjettreisende.”

Klikk her for å lære mye mer og begynn å lese den i dag!

Bestill turen: Logistiske ideer og triks
Bestill flyet ditt
Finn en billig flytur ved å bruke Skyscanner. Det er min favoritt søkemotor fordi den søker på nettsteder og flyselskaper over hele kloden, slik at du alltid vet at ingen stein er igjen.

Bestill innkvarteringen din
Du kan bestille vandrerhjemmet ditt med Hostelworld. Hvis du vil bo et annet sted enn et herberge, kan du bruke booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste prisene for gjestehus og hotell.

Ikke glem reiseforsikring
Reiseforsikring vil sikre deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Det er detaljert beskyttelse i tilfelle noe går galt. Jeg drar aldri på tur uten det, da jeg har måttet bruke det mange ganger i det siste. Mine favorittbedrifter som tilbyr den beste servicen og verdien er:

Safetywing (best for alle)

Forsikre turen min (for de over 70)

MedJet (for ytterligere evakueringsdekning)

Klar til å bestille turen?
Sjekk ut ressurssiden min for de beste selskapene å bruke når du reiser. Jeg lister opp alle de jeg bruker når jeg reiser. De er de beste i klassen, og du kan ikke gå galt ved å bruke dem på turen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *