Han sa, sa hun – hva er bedre? En kald jul eller en varm jul?

Han sa, sa hun – hva er bedre? En kald jul eller en varm jul?

*Det mange spennende med han sa, hun sa lurer på om vi fortsatt vil være gift innen slutten av hvert innlegg! Vi skriver begge om det samme emnet, men får bare lese den andres arbeid etter at det er publisert.*

Han sa:

Det er ikke jul uten chilblains!

Hun sa:

Min foretrukne sesong + min foretrukne høytider = perfekt.

Dessuten sier han:

Jeg ble oppvokst med hver jul tilbrakt kramet rundt juletreet, og omsluttet lendene for brennbare mengder mat og holdt varme. Hvis det ikke var kaldt nok til å stoppe deg med å bruke mye mer enn en halv time ute, var noe galt.

For meg er det synet av alle dekorasjoner, de blanke, glitrende lysene, til og med julesanger; Det og de lange iskaldte kalde nettene og de triste små vintersesongdagene – det er slik julen virkelig føles.

Det er ingenting som å handle i den iskalde kulden, butikkene alle massivt overoppvarmet og pakket. Den uvanlige varmt-da-kaldt-da-hot-da-Cold er akkurat det jeg synes om når det angår julehandel. Her i Australia er det omvendt. Du er varm til du går inn i butikken, så fryser den massivt over luftkondisjonerte butikken deg.

Jeg har tilbrakt mange av mitt voksne liv i Australia. Jeg har hatt mye varme julaer, og jeg er vant til dem nå. Nesten. Jeg finner meg fremdeles til å nynne julemelodier midt i vinteren i Sydney. I juni. Det er veldig rart.

Min første jul her, jeg husker at jeg brukte den 25. i bassenget til fru Romance søsters sted. Min fremtidige svoger satt på grunne og drakk en kopp te, av alle ting. Det som surrealistisk. Men jeg likte det.

Det er morsomt, alle sammen i England snakker alltid om å ha en varm jul. Åpne gaver på stranden, går en svømmetur på nyttårsdag, spiser din egen kroppsvekt i reker til julelunsj.

Men antallet briter jeg kjenner her som sier at det bare ikke føles som jul i 30 dc. Jeg er uenig. Det føles som jul, bare ikke som en vi er vant til.

Og en annen ting. hun sier:

Å vokse opp i Australia, en varm jul er normalt for meg.

Hver jul later familien min fortsatt som det er vintersesong ved å sette opp et ekte tre, spraye falsk snø på vinduskarmen og se på julefilmer.

Den eneste forskjellen var at vi hadde klimaanlegget på fordi vi ikke hadde basseng!

Så på boksedag ville vi ta turen til stranden og spise rester.

Jeg må være enig med Mr R i at en varm jul ikke er normen, men den har fordelene, for eksempel

– Fersk sjømatlunsjer
– Lang sommerferie rundt jul
– svømmer i havet
– en varm nyttårsaften

Det siste poenget er sannsynligvis hovedgrunnen til at jeg elsker en varm jul. Ja, det er vanskelig å spise en enorm julelunsj og deretter ta på deg en bikini, men i det minste trenger du ikke å gjøre et nedtelling til det nye året i den frysende kulden.

Jeg kan aldri forstå mennesker på den nordlige halvkule som står utenfor for å se fyrverkeri på nyttårsaften når det er snø på bakken. Det er så kaldt!

Pluss at det er vanskelig nok å få en taxi hjem på NYE, så tilsett snø og kulde og hele opplevelsen er elendig. Gi meg en varm ny når som helst.

Du trenger ikke å ofre den varme julemiddagen, du kan flyte den av i bassenget.

Bare ikke glem å ta med Pavlova!

Hvilken foretrekker du: en varm jul eller en kald en? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *