Hvor du kan bo i Mudgee, NSW: Glenayr Farm-high-end villaer samt strålende glamping

Hvor du kan bo i Mudgee, NSW: Glenayr Farm-high-end villaer samt strålende glamping

alle oss drømmer om å komme oss bort fra det hele, men nøyaktig hvordan gjør du det, så vel som fortsatt være i nærheten av sivilisasjon? Glenayr Farm, bare i utkanten av Mudgee NSW, er den ultimate luxe getaway på det vennligste stedet på jorden.

Det er noe med å være bedre for naturen, harmonisk med landet så vel som bort fra den vanskelige betongen så vel som støy fra byen, som gir utrolig fred.

Det er vanskelig å oppdage for oss urbanitter så vel som glatte.

Vi er aldri langt fra en hektisk vei eller summende folkerike. I tillegg til natthimmelen har ikke en mulighet for å vise frem sitt beste.

Men tre så vel som en halv time fra Sydney, Glenayr Farm i nærheten av Mudgee, har den perfekte tonic for en skrantende by gjennomvåt ånd i kravet om den harmonien.

Det er her du kan føle deg fri, som om du er de eneste menneskene i verden blant en melodi av dagtidsfuglesang, så vel som som ligger i himmelen om natten, så vel som bare roos for å holde deg selskap.

Ta en titt på Video Walkthrough of Glenayr Farm:

Glenayr Farm, Windyer nær Mudgee-hvor high-end tilfredsstiller ensomheten

Glenayyr gård i Windyer (en kort kjøretur fra Mudgee) har lagt ut på 320 dekar med nøye bølgende land, og har to typer overnattingsvalg-personlige villaer for en high-end sjarmerende getaway samt gigantiske klokketelt for glamping i stil under stjernene .

Denne bolig- eller næringseiendommen er helt utenfor nettet, drevet av gass samt solenergi, i tillegg til å bruke samlet regnvann. Det er ikke noe telefonsignal eller WiFi – hva du trenger i et digitalt tilfluktssted, så vel som ingenting du ikke gjør.

Glenayr Farm high-end villaer-Villa Rosé samt Villa Merlot

Vi bodde i Villa Merlot, den mest personlige av alle eiendommene på slutten av banen med gården, selv om begge villaene er plassert i en slik metode at du føler at det ikke er noen andre rundt. De har også nøyaktig de samme fasilitetene.

Vi ble virkelig imponert over Villa Merlot. Hver detalj har blitt trodd med med gode tilbud på forskjellige steder å sitte i tillegg til å slappe av, samt angi par, så det er ikke noe krav å flytte noe. Det er i orden her for deg.

Verandaen har et spisebord enormt tilstrekkelig for fire, utrolig komfortable dagsengene, en sit-up bar fra salongstilen som ser ut over landsbygda i tillegg til en enorm gassdrevet grillmat.

Rett ved verandaen på slutten av en gruspavert sti, er det også en støpejernsavslutningsgrop, fullstendig utstyrt med tre. Det er så enkelt så vel som risikofritt å bruke selv denne mykehendte Townie kan få det til å gå!

På innsiden er det en komfortabel sofa, en enda comfier king size-seng laget med sengetøy så varm at du selvfølgelig kan sove med dørene så vel som vinduer åpne-så vel som flueskjermer stengt selvfølgelig.

Det er en to-ring gasskomfyr i tillegg til vannkoker til kaffen din, i tillegg til en regndusj ved siden av et vindu i full lengde, så det føles som om du bader ute.

Men den mest bemerkelsesverdige funksjonen er badestampen.

Oppvarmet av en integrert vedbrenner, bringer denne boblebadet to aspekter av naturen sammen for å produsere det ekstremt høydepunktet av high-end så vel som avslapning. Det er ingenting som å suge i ditt eget medisinske spa med et syn som dette.

Hvordan tilbringe tiden din på Glenayr Farm

Det fineste med Glenayr Farm er at du har alternativer.

Du kan enten bruke dette stedet som base for å sjekke ut lenger unna, til og med spise middag i Mudgee, som bare ligger 25 minutter unna, i tillegg til å komme hus til ro.

Eller du kan ta med all mat så vel som å drikke kravet ditt, samt bunker ned for en utrolig sjarmerende avslappende digital retrett med den du elsker. Bruk tiden din på å sjekke jordbrukslandet, få termineringsgropen i gang, så vel som å se solnedgangen trekke ut stjernene.

Vi valgte sistnevnte, og tok eiernes forslag i tillegg til å velge en beitefat fra Burnbrae -viner på metoden i.

Vi sørget også for at vi valgte de riktige vinene å ta med oss ​​ved å gjøre en vinsmaking mens vi var der. Forskningsstudie er alt, ikke sant?

Og hvis du føler at du krever litt mer underholdning, men du ikke vil flytte så bra, har campingplassen til gården en felles bygning med spill, bøker, et kjøkkenområde i tillegg til en TV.

Glamping på Glenayr Farm

Jeg vokste opp på campingferien med folkene mine. Dette er ingenting sånt. Ingen luftmadrasser eller trange soveposer her.

De fire klokketelt, med 25 kvadratmeter plass, er tre meter takhøyde så vel som en passende queen size -seng i hver, fantastiske. Det er til og med en Powerpack så vel som fakler som leveres, slik at du kan holde ladet i tillegg til å tente hele tiden du er her.

På ‘dørstokken’ har du ditt eget bord så vel som stoler, det er en felles termineringsgrop, så vel som til og med et stort middagsbord på kanten av demningen.

Fellesblokken er akkurat her også,som har bad så vel som matlagingsfasiliteter (inkludert en pizzaovn), biljardbord, TV, over 300 DVDer, et bibliotek i tillegg til en gigantisk lenke 4.

Med et slagord med ‘kobling til å koble til på nytt’, er konseptet med denne helt off-the-nettopplevelsen å sette pris på skjønnheten rundt deg uten noen form for distraksjoner, så vel som virkelig slappe av.

Sjansene for romantikk så vel som personvern er vanskelige å finne i disse dager. Det er imidlertid nettopp det et opphold på Glenayr Farm gir.

Glenayr Farm omtalt i Oppgave 4 av vårt hint -magasin. Du kan få kopien din her gratis.

For at flere ting skal opptre i Mudgee, inspiser ut reisesursene våre her.

Vi bodde som mediegjester på Glenayr Farm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *