10 beste ting å gjøre på Kiawah Island, South Carolina

10 beste ting å gjøre på Kiawah Island, South Carolina

De fleste reisende kjenner Charleston, den kjære sørlige perlen bare et steinkast fra South Carolina’s Coast. Men få vet om alle de morsomme tingene å gjøre på Kiawah Island, den naturlig bevarte flukten som bare er en 35-minutters kjøretur fra byen.

Hjem til et naturhelligdom, mesterskap golfbaner, et viltvoksende friluftsmarked og livlige Lowcountry-samlinger, føles Kiawah som en egen verden.

Du vil oppdage delfiner som spruter i elven, familier som ser på film eller danser sammen på landsbyen Green, og syklister som tråkker gjennom milene og milene med sykkelstier.

Kiawah Island, del Sandy Beach, en del av maritim skog og del av resort-stil, har mye å tilby alle forskjellige typer ferierende.

Så uansett om du leter etter en lavmælt og avslappende getaway til stranden eller et kystventyr for hele familien, kan du sjekke ut denne listen over de 10 beste tingene du kan gjøre på Kiawah Island.

Innholdsfortegnelse
1. Se solen stige over havet
2. Chow ned på en Lowcountry Cookout
3. sykler på stranden og gjennom myrlandene
4. Bestill en tee-tid på Championship golfbaner
5. Se en film i bassenget eller under stjernene
6. Gå til fiske
7. Kos deg med livemusikk og en sommerbris
8. Vitne dyrelivet på nært hold
9. Vin og spis
10. Unn deg detaljhandelsterapi
Nå vet du hva du skal gjøre på Kiawah Island

1. Se solen stige over havet

Hvis du har besøkt (eller bor på) østkysten, er det sannsynligvis noe du slo av bøttelisten din for lenge siden.

Men fordi Kiawah Island er naturlig bevart og mer tynt befolket enn andre stranddestinasjoner, er soloppgang litt mer magisk.

Våkn ved første lys og sykler ned til stranden for å spre et teppe, se solen kikke ut over havet og se på kystfugler som svir rundt og leter etter frokost.

Bedre ennå, reserver en ferieutleie ved havet og ta med kaffe ut til balkongen et øyeblikk for deg selv før verden våkner-du kan til og med oppdage Kiawahs hvit-tailed hjort som beiter i klitgraset i løpet av disse rolige morgentimene.

2. Chow ned på en Lowcountry Cookout

Hver mandag kveld om sommeren (og på de fleste store høytider), drar øyboere og besøkende både til bredden av Kiawah-elven for en langvarig tradisjon: Mingo Point Oyster Roast og BBQ.

Det er mye å hoper seg på tallerkenen din, inkludert sørlige sideretter og desserter og munnvannende strømnettet tilberedt over en åpen ild-fra ferskfanget østers til røkt kylling og trukket svinekjøtt.

Mens noen fest, vil du se andre som sparker opp føttene på dansegulvet til lokale band. Håndverksverksteder og øyfletting gir en sjanse for de små til å komme seg inn på Lowcountry -moroa, og lokale håndverkere satte opp butikk for å selge alt fra smykker til trehåndverk.

3. sykler på stranden og gjennom myrlandene

Med over 30 mil med asfalterte stier og 10 mil med hardpakket, sykelig strand, er sykling en foretrukket metode for å komme seg rundt Kiawah Island.

Ikke bare er sykkelstiene en lav stress måte å komme seg fra punkt A til punkt B, men de er også typisk et reisemål i seg selv.

Tilbring en ettermiddagssykling langs tropiske våtmarker, og stopp deretter for å turnere Marsh Island Park og klatre opp i tårnet, som tilbyr utsikt over Kiawahs bevarte myrer og kystlandskap.

Fortsett å tråkke langs Kiawah Island Parkway og ut til Rhett’s Bluff for å oppdage den gamle Shoolbred -kirkegården og kaien med utsikt over Kiawah -elven. Eller bare kyst langs tidevannslinjen for å se lengden på øyas hele bredden.

4. Bestill en tee-tid på Championship golfbaner

Det er ingen hemmelighet at Kiawah er hjemsted for noen av landets beste golf. Links Magazine, Conde Nast Traveler og Golf World har alle anerkjent øya som et topp golfdestinasjon, og de fem banene i verdensklasse tiltrekker golfere fra nær og fjern.

Høydepunktene i Kiawahs golftilbud inkluderer Turtle Point, en Jack Nicklaus-designet kurs som smelter sømløst inn i det naturskjønne landskapet, og Osprey Point, med fire naturlige innsjøer og tette skoger.

Men den mest spektakulære av Kiawahs kurs er Ocean Course, som har vært hjemsted for en rekke mesterskap inkludert PGA -mesterskapet i 2012, og skal etter planen være vertskap for PGA -mesterskapet igjen i 2021.

Hver og en av de 18 hullene tilbyr kjevelåpende utsikt over Atlanterhavet-faktisk kan den skryte av de fleste hullene i havet på ethvert kurs på den nordlige halvkule.

Men det er ikke bare vakkert; Det er også vanskelig. Kystvind gjør dette kurset til en formidabel utfordring for selv erfarne golfere.

5. Se afilm i bassenget eller under stjernene

På Kiawah er det ikke bare en regnfull dags affære. Om sommeren har du to alternativer for Alfresco -flicks.

Dykk-in-filmer er en tirsdag kveld tradisjon om natten Heron Park. Familier samles med bassenget flyter på slep for å sparke tilbake mens et utvalg av barnevennlige favoritter spiller på en stor skjerm.

Og hver onsdag er Freshfields Village vertskap for Starlight Cinema, der gjester i alle aldre kaster seg opp på strandstoler og tepper på landsbyen Green for å fange familievennlige filmer på storskjerm.

Disse hendelsene er noen av de beste gratis tingene å gjøre på Kiawah Island. Det er den optimale måten å avvikle på kvelden mens du fortsatt nyter litt tid.

6. Gå til fiske

Alle fra amatørfiskere til erfarne proffer kan finne det perfekte stedet å fiske på Kiawah Island. Utleier kan kaste en linje utenfor fiskekapelen på Bass Pond, et naturskjønn og populært sted i nærheten av Rhett’s Bluff, mens de som leter etter litt mer eventyr kan ta i bruk et charter fra Bohicket Marina.

Vil du ta til vannet? Cruise gjennom Kiawahs bekker og myrer på en fire timers fisketurné. Disse fangst-og-utgivelsene har maksimalt seks personer, og gjestene vil ha sjansen til å hekte flyndre, uer og oppdaget ørret.

For de som ønsker å våge seg litt lenger offshore, vil nær kyst- og revfiske charter piske deg opp til kunstige skjær og vrak opp til syv mil ut, der store haier og Svartehavsbass er vanlige fangster.

River Creek Charters tilbyr også et familievennlig alternativ for unge sportsfiskere å prøve å fange vanlig saltvannsfisk. Og hver onsdag morgen, fra Memorial Day til Labor Day, har Bohicket Marina en fisketurnering bare for barn i alderen 4-14 år!

7. Kos deg med livemusikk og en sommerbris

Kald drikke, tå-tapping melodier og en varm bris-du finner denne perfekte trifecta på sommeren torsdagskvelder på verandaen, en lokal favoritt i Kiawahs Freshfields Village.

Fang en solnedgang over Andell Lake, bosette seg i en sørlig sving- eller gyngestol, og bestill din favorittcocktail mens lokale jazzband gir et helt avslappende sommerlydspor.

For en livligere opplevelse som passer for hele mannskapet, er Freshfields Village vert for ukentlig fredag ​​kveld musikk på de grønne konsertene om sommeren.

Ta med stolene og teppene dine og spar tilbake, eller stå opp og slå et trekk til melodiene til sørøstlige musikere og grupper. Hver uke bringer en annen handling, alt fra Groovy Jam-band til rock-and-rollers.

8. Vitne dyrelivet på nært hold

Enten du leter etter det eller ikke, vil du sannsynligvis få øye på Kiawahs innfødte dyreliv under dine reiser på øya. Du kan skimte Dolphins Strand som fôrer i Kiawah-elven, en alligator som vandrer over en golfbane, eller en hvit-tailed hjort som danser i klitgraset.

Ingen av disse severdighetene er uvanlige, og det er det som får Kiawah til å føle seg litt annerledes enn mer typiske stranddestinasjoner.

Men hvis du ønsker å være litt mer forsettlig i dyrelivssøket ditt, kan du registrere deg for en naturforsker-ledet sykkeltur gjennom Kiawahs våtmark, en fugletur til avsidesliggende øydestinasjoner, en Gator Walk eller et delfincruise.

Naturalister satte også ut på fotograferingsturer for de som vil ta hjem minner fra skapningene de møter i løpet av sin tid på Kiawah Island.

9. Vin og spis

Hjemmekoselige italienske spisesteder, klassiske sportsbarer, franske etablissementer av høy klasse-det er litt av alt når det gjelder servering i Freshfields Village.

Ta med barna for en avslappet familiemiddag på King Street Grille, eller unne deg et treretters måltid tilberedt med lokale ingredienser på Heges restaurant.

Hvis du ønsker å våge litt lenger ut, er John’s Island hjem til autentiske meksikanske restauranter, sørlige perler i gårdsstil og fransk-sørlig fusjon. Og for die-hard foodies er den mangfoldige spisescenen til Peninsular Charleston bare en 45-minutters kjøretur unna.

For en virkelig minneverdig matopplevelse, bestill en ferieutleie med et komplett kjøkken og ansett en lokal kokk til et hjemmelaget måltid som konkurrerer med øyas beste restauranter.

Bedre ennå, ta en tur til førtiåtte vinbar på forhånd for å smake på røde og hvite og plukke opp en flaske for å nyte med gourmetmiddagen din.

10. Unn deg detaljhandelsterapi

Jada, du kan slå kjøpesenteret hjem. Men shopping er litt morsommere i Freshfields Village. Dette friluftsmarkedet er Kiawah Islands versjon av Main Street, og det er foret med high-end forhandlere, lokale håndverkere og sjarmerende butikker.

Tilbring akterErnoon unner seg litt detaljhandelsterapi, og avslutter deretter dagen med et glass vin eller en foryngende spa -massasje.

Nå vet du hva du skal gjøre på Kiawah Island

Klar til å flykte til Kiawah Island? Begynn med å surfe på Kiawah Island Getaways samling av naturskjønnsvisning og ferieutleie ved havet på Kiawah Island.

Fra penthouse høyt over stranden til koselige gjemmested omgitt av maritim skog, ta ditt valg av perfekt utleie for å tjene som din hjemmebase i løpet av din tid på øya.

Pakk posene og nyt!

Liker du denne artikkelen? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og også et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette betyr at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *