10 grunner til å reise til Afrika: En budsjett -backpackerguide

10 grunner til å reise til Afrika: En budsjett -backpackerguide

Det er så mange grunner til at vi elsker Afrika at det er vanskelig å begrense det til bare 10. Afrika er et kontinent som ingen andre på denne planeten. Sivilisasjonens vugge, menneskehetens fødested og opprinnelsen til alle arter, dette er virkelig der det hele begynte.

Mens ryggsekk rundt Afrika kan du oppleve arkitektur, kultur og historie med alle sansene dine. Lukten av swahili -kjøkken, lyden av den fantastiske musikken, de fargerike klærne som er sett gjennom hele kontinentet, følelsen du får når du oppdager en løve på safari og smaken av fersk sjømat. Dette er alle grunner til at vi elsker Afrika.

Det er en backpackers drømmemål. Det er et sted som holder seg i hjertet ditt for alltid. Her er 10 grunner til at vi elsker det og alltid vil elske det.

(Husk at denne listen er underlagt personlig mening og refererer strengt til de sørlige og østlige regionene på kontinentet.)

1. Safaris. Det er et flott sitat som ganske mye oppsummerer safari. Det står: “Alt i Afrika biter, men safari -feilen er verst av alt.” Safari er virkelig høydepunktet i Afrika, vi elsket absolutt å gå ut og oppdage dyrene! Hvis du er der lenge, kan du prøve å gjøre så mye som mulig og huske at noen av de beste dyreopplevelsene skjer i de mindre utsjekkede parkene.

Den viktigste grunnen til å komme til Afrika
2. Typer reisende. Hvis du har reist rundt i Sørøst -Asia, vet du at de typer reisende som omgir deg virkelig kan påvirke reisen din. Å ha toppløse jenter som løper rundt øyer i en konservativ kultur, kan virkelig ødelegge en utflukt. Å prøve å glede seg over roen i et tempel mens horder av ekskursjonsbusser trekker seg opp og stiger ned på stedet som gresshopper ikke er akkurat den historiske opplevelsen man reiser tusenvis av miles for.

Men Afrika er helt riktig. Alle, unge og gamle, ser ut til å være der for et eventyr. For å finne noe bare Afrika har å tilby, og på grunn av dette ser samtalene rundt vandrerhjembordene ut til å være mye morsommere.

2 gode venner vi møtte i Afrika
3. Strendene. Ikke for mange mennesker er klar over mengden av hvit sand som frynser denne ville kystlinjen. Gjør ingen feil, strendene i Nord -Mosambik, Tanzania og Kenya vil sannsynligvis blåse noen sørøstasiatiske strand ut av vannet. Vi har sett noen fantastiske strender på vår tid, men de som er sett i Quirimbas Archipelago i Mosambik er fantastisk. Rent hvitt pulveraktig sand, krystallklart blått vann, fantastisk korall- og fiskeliv og best av alt, det er sannsynlig at du har stedet for deg selv. Afrika er en skjult perle for Beach Bummers og må aldri overses når du planlegger en strandferie.

Whoooo hoooo! Geiter på veien elsker livet på Matemo Island, Mosambik
4. Den naturlige appellen på land. Enten det er oppsiktsvekkende stasjoner langs Sør-Afrikas ville kystlinje, Baobab-trær, rene klipper, imponerende fall eller de enorme store slettene; Afrika er et av de mest geografisk mangfoldige og visuelt oppsiktsvekkende kontinentene på planeten vår.

Kjører gjennom Hout Bay-Chapmans Peak, vakker utsikt! Sør-Afrika
5. Dykking. Det er ikke kjent at Afrika kan skryte av noen av de mest spektakulære dykkestedene i verden, men ikke gjør noen feil, den naturlige appellen og mengden av dyreliv som finnes på land blir til skamme av skattene som kan oppdages under vann. Massive undervannshuler og kanaler og sensasjonell korall utgjør havbunnen. Men akkurat som over overflaten, er dyrene det som gjør dette stedet så spektakulært og sjølivet i Afrika er intet unntak.

Jeg dytter faktisk med pukkelhval, manta -stråler og delfiner. Det er også mulig å se hvalhaier, raggy-tannede haier, flotte hvite haier og generelt alle store sjødyr du kan tenke på. Alt er større i Afrika og dykkingen her er virkelig verdensklasse.

Dykking

6. Musikken. Å reise rundt i Afrika vil du sannsynligvis føle deg som om du reiser til en temasang. Uansett hvor du går, er det de kjente trommene og korsang -stemmer som man kan forvente av dette rytmisk begavede kontinentet. Det blir raskt åpenbart at det afrikanske folket bruker sine fascinerende musikalske ferdigheter for å komme seg gjennom mye av sine vanskeligheter.

En av de afrikanske kvinnene som sang og danset i havnen, Cape Town, Sør -Afrika

7. Stemningen. med henvisning til den generelle følelsen du får mens du er i Afrika. Den afrikanske stemningen er en usedvanlig følbar følelse av å være et eksotisk et sted. DeAndre ni elementer på denne listen legger ganske enkelt til denne uklangbare tørsten etter eventyr som man får når du lander på dette eksepsjonelle kontinentet. Det var her livet begynte, det var her sivilisasjonen ble født, og du kan føle det så sikker som trommers takt.

Stemningen

8. Stammene. Det er ikke mange steder igjen i verden der eldgamle stammer og tradisjoner fremdeles spiller ut, i hovedsak uendret over årtusenet. Å se Masai -krigere, pyntet i perler og stammeklær, å holde spyd og macheter er et ekstraordinært syn og en som ikke snart blir glemt av utenlandske besøkende.

Masai Warrior, Kenya

9. Solnedgangene. Når vi reiser verden rundt i nesten tre år, har vi sett noen fantastiske solnedganger, men det er noe på himmelen i Afrika som setter det på et helt nytt nivå. Å nyte de utsøkte røde, rosa, appelsiner og gule, bland på den massive lerretblå himmelen over de store slettene i Afrika er et syn verdt å reise her for. Det er rett og slett forbløffende.

En fantastisk solnedgang – Rolas Island, Mosambik

10. Fargene. Ja, selvfølgelig er fargene på himmelen en del av det som utgjør fargene i Afrika. Men noen av de mest forvirrende fargene i dette store landet er de i selve landet. Den rustrøde skittet som definerer kontinentet og maler ansiktene til folket. Den forlokkende blues og greenene i det oppsiktsvekkende vannet langs strandlinjen. Og selvfølgelig de flerfargede klærne til lokalbefolkningen, en regnbue med iøynefallende farger, satt mot deres mørke hud er virkelig vakker, og det er disse klærne som får frem de sanne fargene i Afrika.

En skredder med vakkert, fargerikt stoff, Vilanculos, Mosambik

Det er vår liste over 10 grunner til at vi elsker Afrika. Det er et sted som holder seg i hjertet ditt av så mange flere grunner enn de som er gitt ovenfor. Hvis du leser dette og har noen å legge til, føler deg gratis å kommentere nedenfor, og kanskje vil vi legge til forslaget ditt på listen. Bare husk at Afrika ikke er alle sanger, sand, solnedganger og safarier. Sjekk ut 10 ulemper med afrikansk reise for å få en detaljert liste over ting du kan forvente når du sjekker ut kontinentet.

“Det mørkeste med Afrika har alltid vært vår uvitenhet om det.”

~ George Kimble ~

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -tilknyttet og også et tilknyttet selskap for noen andre forhandlere. Dette indikerer at vi tjener provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår og kjøper fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *