TNN: St Patrick’s Day Cooking Class: Nøyaktig hvordan du lager en irsk fest

TNN: St Patrick’s Day Cooking Class: Nøyaktig hvordan du lager en irsk fest

Hei alle sammen,

For å feire St. Patrick’s Day, holdt vi en utrolig online matlagingsklasse med kokken Natasha Ho fra den godt reiste ganen. Vi utforsket irske smaker mens vi oppdaget nøyaktig hvordan du lager den ideelle biffen. Menyen hadde også en deilig irsk spinn på potetmos poteter så vel som en deilig guinness-smaksatt biffsaus.

Her er videoen:

Om kokken

Natasha Ho er en mester-trent kokk i tillegg til ivrig reisende som …

Hei! Beklager å avbryte, men ….

Du ser ut til å ha snublet over en bare abonnentartikkel!

(Allerede et medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM+ er vårt medlems eneste program som gir besøkende som deg selv å få tilgang til å belønne blogginnlegg. Medlemmene får på samme måte helt gratis bøker, guidebøker, bloggkurs, få tilgang til våre arrangementer, begivenhets repriser, månedlige gaver, t-skjorter, spesielle pengebesparende reiserabatter, samt mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus får du ikke bare mange fordeler til å gjøre reisene dine rimeligere, men du hjelper oss med å fortsette å produsere det omfattende reisematerialet du elsker!

Det beste av alt er å abonnere koster mindre enn utgiftene til lunsj!

Hvis du vil få tilgang til denne korte artikkelen (samt 100+ andre artikler på bare medlemmer), samt alle de andre utrolige fordelene, kan du bli med Nomadic Matt Plus, så vel som å begynne å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *