AK Monthly Recap: November 2017

AK Monthly Recap: November 2017

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

God desember, alle sammen! Det er vanskelig å tro at året er nesten over. For meg var dette nok en gang en lavmælt måned, for det meste brukt hjemme. Jeg gleder meg over disse tider før jeg slår opp den travle vinterreisen.

Destinasjoner besøkt

New York, New York

Reading og Lynn, Massachusetts

Nashua og Merrimack, New Hampshire

Las Vegas, Nevada

Favorittmål

Viva Las Vegas. Det var så godt å være tilbake!

Høydepunkter

Finish Whole30 – Perfekt 33 dager. Da jeg begynte hele30 – 30 dager uten sukker, alkohol, korn, meieri, belgfrukter eller kunstige smaker – bekymret jeg meg for at jeg ikke ville være i stand til å motstå fristelse. Det var ikke tilfelle i det hele tatt! Jeg var trist at jeg ikke kunne fortsette !! Jeg endte opp med å vare i 33 dager og følte meg så mye bedre som et resultat. Se mer om det i delen Fitness Update nedenfor.

Tilbringe Thanksgiving hjemme. To amerikanske Thanksgivings på rad etter å ha tilbrakt seks utenfor landet? Det var veldig bra. Selv om det å spise kaken sendte meg inn i store magesmerter etter Whole30.

Mitt 15-årige gjenforening på videregående skole. Hvordan har 15 år gått allerede?! Klassen min hadde et uformelt gjensyn i en bar i nærheten, og selv om jeg ikke forventet at mange mennesker skulle dukke opp, var jeg glad for at så mange av klassekameratene mine kom. Og alle så like ut for meg-jeg antar at RMHS-klassen i 2002 er en vel-aldrende gjeng.

Jeg var litt bekymret for at jeg ville være den rare kvinnen ute, da det virker som om alle i klassen min er gift og/eller dukker ut barn i disse dager, men det viser seg at de fleste på gjenforeningen også var ugift uten barn! Ha. Og det var veldig hyggelig å høre fra klassekamerater som har blitt lesere av bloggen.

Jeg ble omtalt på ABC 7 New York. Den lokale nyhetsstasjonen gjør en serie videofunksjoner på lokale påvirkere. Jeg snakket med dem om mitt liv, karriere og reiser. Du kan sjekke hele saken her ute.

En retur til Las Vegas! Turen begynte 30. november, så jeg vil nevne mer i neste måneds oppsummering, men høydepunktene på den første dagen spiste på Gordon Ramsay Steak (og hvis du ser en amerikansk ribbe kuttet på en biffmeny hvor som helst, få den – det er det gal bra) og den store hell med å ha en rad med tre seter for meg selv på en seks timers flytur.

Utfordringer

Jeg ble truffet med noen dårlige nyheter i slutten av måneden. Ingenting virkelig forferdelig som død eller sykdom, og det er heller ikke arbeids- eller forretningsrelatert, og det er heller ikke noe saftig eller sladder, men det er dårlige nyheter uansett, og av grunner du vil forstå senere, holder jeg det privat for øyeblikket . Det er i utgangspunktet en betydelig skuffelse forsterket av en logistisk smerte i rumpa, og det kommer til å koste meg en god sum penger. morsomme tider.

Vær med andre ord tålmodig med meg i løpet av de neste månedene, spesielt hvis du kjenner meg i det virkelige liv. Jeg skal snakke om det når ting er avgjort.

Det var en betydelig brann i nabolaget mitt. Seks alarmer og mer enn 300 brannmenn var på scenen. Heldigvis var verken søsteren min eller jeg i fare, og heller ikke noen av vennene våre, og skadene var mirakuløst minimale, men mange av naboene mine har mistet hjemmene sine. Vi har samlet inn penger og samlet inn donasjoner til dem.

Det mest populære innlegget

De beste gavene til reisende: 2017 -utgave – Jeg gjenforteller min gaveguide med noen fantastiske 2017 -tillegg!

Andre innlegg

Solo kvinnelig reise i Thailand – er det trygt? – Alt kvinner trenger å vite om å reise i Thailand.

Chisinau og Minsk: To offbeat sovjetiske byer – to av de mindre besøkte hovedstedene i Europa.

De 8 beste gamle byene i Europa – jeg begrenser det til mine absolutte favoritter.

De beste Halloween -hundene i Hamilton Heights, Harlem – så mange bedårende Halloween -hund!

Det mest populære bildet på Instagram

Vanskelig å krangle med en veldig sjelden utsikt: en solnedgang i New York uten en eneste sky på himmelen, hentet fra et av de beste synspunktene i byen: Staten Island Ferry. Følg meg på Instagram på @Adventureusous og New York i sanntid, følg meg på Instagram på @adventureusKate for flere liveoppdateringer fra mine reiser og New York.

Fitness -oppdatering

Whole30 er noe av det beste jeg noensinne har gjort for kroppen min. Å strippe ut sukker, alkohol, korn, meieri og mange andre ting fikk kroppen min til å begynne å fungere langt mer effektivt. Til sammen mistet jeg 8,8 kilo fett og fikk 0,8 kilo muskler. Det er ganske mye beste tilfelle for hva kroppen min kan gjøre i løpet av en måned.

Og en fordel som jeg ikke forventet var at treningsøktene mine med treneren min plutselig forbedret seg med sprang og grenser. I flere uker slet jeg med å gjøre knebøy ordentlig mens jeg holdt kettlebells – og så klikket det plutselig og jeg gjorde dem perfekt. Jeg krummet ryggen under kettlebell -svinger, deretter bam – perfekte svinger. Større dødløfter også.

Jeg prøvde Pilates for første gang i oktober, og det har siden blitt en stor delnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *