Gresskarlapper i Nord-Dakota

Gresskarlapper i Nord-Dakota

Det kan ikke være september uten standard oppstart til Halloween, og det kan ikke være Halloween uten gresskar. Og tydeligvis kan det ikke være gresskar med gresskarlapper … oppriktige gresskarlapper.

Når det fantastiske gresskaret kommer til å ringe årlig, og-som den velkjente historien går-ser etter den mest oppriktige gresskarlappen, må den vurdere flere i Nord-Dakota. Det finner kanskje ikke Linus og Lucy der, men det vil finne spill, aktiviteter, barn og mye gresskar.

Gjør det til en høsttradisjon å slå opp noen av statens gresskarplaster og delta i deres relaterte aktiviteter.

Papas gresskarlapp: Bismarck

Papas gresskarlapp i Bismarck har gresskar – masse gresskar – og mye mer å se og gjøre hvert høst. Se deg rundt … oppriktighet så langt øyet kan se. Nyt gresskar som ble lansert fra en trebuchet og se hvor langt de flyr når de er skutt fra en gresskarkanon. I tillegg til et stort utvalg av gresskar, har Papa’s nok ting å gjøre for å holde barna opptatt i en hel dag. Barn kan utforske den bale labyrinten laget av 500 halmballer og brøle ned lysbildene på lysbildefjellet. Barn gleder seg også over kornsengen, en sandkasse laget av maiskjerner. Slapper av i den fantastiske gresskarens 15 fot høye stol etter å ha brukt litt tid på å lure på rundt Papa’svilles trespillstrukturer. Fly gjennom luften på små glidelås og zoomin ‘ziplines og avslutt dagen med en tur på Sebastians tog, en ponni, en vogn eller en hestehayyride.

Nelson’s Pumpking Patch and Corn Maze: Emerado

Nelson’s Pumpkin Patch og Corn Maze er i Emerado, mellom byen Grand Forks og Grand Forks Air Force Base. Gården har vært i Nelson-familien med tanke på at 1880 og de har imponert familier og det fantastiske gresskaret med gresskarlappet sitt med tanke på at 1996. Barn kan ta sine valg av snart jack-o-lanterns. Men ikke før du spiller spill som Conk the Crow, Pumpkin Pitch og stapper fugleskremselen. Etterpå, ta en hayride, og vev deg gjennom Spookleys labyrint. Forsøk å ikke gå deg vill i Nelsons 11 mål store mais labyrint. Etter at du har sluppet unna kornåket, kan du prøve deg på å skyte Cajun Country Corn Cannon. Til slutt, ta turen over til den grusomme kornet for Halloween -skrekk.

Berry Acres: Minot

Berry Acres Pumpkin Patch at Minot regner med det fantastiske gresskaret og andre besøkende for å glede seg over litt golf mens de er på lappen. Gjesten skal spille den nye ni-hulls miniatyrgolfbanen som tilfører opplevelsen en helt ny dimensjon. Etter en runde, kan du komme tilbake til standard gresskarlappaktiviteter som hayrides og en barnas togtur. Skyv dagen bort på høyballer eller ta på deg den lille labyrinten eller åtte mål store mais labyrint. Berry Acres bruker også Paintball Wagons og en husdyrpark. og gresskar.

Dakota Carriage Company: Fargo

Dakota Carriage Company of Fargo bruker nok aktiviteter for å holde barn og voksne engasjert i timevis. I tillegg til de tydelige gresskarene, kan gjestene gå seg vill og finne i en mais labyrint, liten bale labyrint eller gammel vest labyrint, skala dekkfjell, velg en spook walk, spille bakgårdsspill og skyte bort i Nerf Gun Alley. Ta en hestetrukket hayride for å avslutte dagen.

Dark Acres: Williston

Mørk dekar i Williston hadde alt en person forventer av en gresskarlapp, spesielt gresskar. Velg det beste gresskaret for utskjæring, men ikke før du tilbringer en dag i lappen. Ta et bilde av familiemedlemmer i den gigantiske stolen; manøvrer gjennom høybale labyrinten; Ride Zipline og Pumpkin Express -toget; Kjør pedalbiler og se hvor høyt du kan gå på klatretauet.

Finn mye mer høstaktiviteter i Nord -Dakota på www.ndtourism.com.

I slekt

Topp 10: Pumpkin Patches & Fall Farms i Sør -Wisconsinof alle årstidene, høsten er min favoritt. Da vi bodde i Wisconsin, gledet vi oss over å plukke epler, drikke cider og snekre gresskar i alle former og størrelser. Mange gårder over hele Sør -Wisconsin kommer virkelig inn i reiselivsånden, og konverterer arbeidsgårdene sine til en lekeplass med maislabyrinter, husdyr, …
27. september 2015in “Midwest”

Hvordan campingplasser kan hjelpe deg med å “få naturen din på” som trenger sommerleir? Campingplasser er ikke bare pit toaletter og campingplasser i dag. I økende grad legger campingplasser til utdanningsprogrammer og aktiviteter som er opprettet for å hjelpe hele familien med å lære om naturen.
1. juni 2011in “Beste campingplasser”

10 Destinasjoner for familier i Olympia, som er vasket av våre favorittbiler har vært i hovedstolene. Capital City -bilturer er vanligvis presentert for en blanding av historie og samfunnsfag, og er en samfunnsturer som bare venter på å utfolde seg. Olympia var intet unntak fra denne trenden; Med museer, parker og rikelig med uavhengig eide butikker og restauranter, her …
2. november 2016in “Pacific”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *