Spirit of Father’s Day-Booze-baserte gaveideer til pappa

Spirit of Father’s Day-Booze-baserte gaveideer til pappa

Hva å få pappa til farsdag trenger ikke å være en hard (eller klisjé-tung) oppgave. Noen ganger jobber det bare med et tema. Her er ni alternative åndsbaserte gaveideer til den drikkende faren du sannsynligvis ikke har hørt om.

Å tenke gaver til farsdag er en vanskelig jobb. Det er alltid push-back mot å spille inn i klisjeer som sokker, grillmat eller kuponger til en jernvarehandel. Og hvis han drikker, er sprit alltid et godt alternativ.

Det morsomme er noen ganger at blokker bare vil ha nye sokker, skinnende nye verktøy for braai eller til og med bare en unnskyldning for å vandre målløst rundt Bunnings en stund.

Noen ganger vil vi bare ha en erstatningsflaske med vår favorittånd.

Men hvis du fremdeles er bekymret for å være grunnleggende med gavevalgene dine, er det ingenting galt med å sette et snurr på gamle temaer.

Disse Merino ullsokkene, denne boken om grillsauser i amerikansk stil eller denne fantastiske Leatherman Skeletool alt-i-ett multitool er fantastiske eksempler på det.

Og i stedet for bare å gå nedover Grog -butikken og ta tak i den samme flasken som i fjor for ham, her er noen andre ideer som fremdeles vil krysse av for en farsdagskasse, men som også vil legge til litt variasjon også.

Spirit of Father’s Day – 9 av de beste humørene for pappas spesielle dag

Her er ni ånder for å bytte en farsdagsgave for å være noe veldig spesielt.

For vodka -drikkeren

Alle har hørt om Gray Goose, Absolut og Stoli, og de har det bra, men hva med noe med litt mer nyanse?

Kavka Vodka er en tradisjonell polsk vodka, hvis oppskrifter går foran russiske vodkas. Glatt som glass, men med utrolig dybde og tekstur, viser denne vodkaen deg hvor bra de virkelige tingene kan smake.

For mixologen

Bortsett fra å være i den mest fantastiske flasken vi noensinne har sett, er St Germain Elderflower-likør en cocktailprodusent beste venn.

Denne håndverksfranske likøren, laget av håndvalgte eldsteblomster, bringer et unikt utvalg av smaker-fra sødme til sitrus og blomster- og tropiske fruktnotater-til en drink. akkurat som dette. Og nevnte jeg at det ser ganske fantastisk ut på baren din?

For gin sipper

Australias håndverksginbevegelse ser ut til å produsere mer og mer verdensslående gins hver dag. Jeg er stadig imponert over hva Aussie Distillers skaper.

Fra de nordlige forstedene til Melbourne Vic har intet destilleri fire utmerkede gins, som du kan lese om her. Men deres marinestyrke -gin – den intet overtette – er den beste.

Når du sitter på 57,4% ABV, bør denne gin blåse hodet av, men den er glatt og fullpakket med smak. Pink Lady Apples, Citrus, Spice og en velsmakende, nesten røykfylt einernotat bringer så mye til enhver gin -cocktail du legger den i.

På den mørkere siden av ting har Sydney-baserte Goodradigbee-destilleri en rik gylden tønne-alderen gin som er ganske spesiell som heter Sweetwater Gin.

Det er noen få fat-aldrede gins rundt, men ikke mange bruker innfødt løvtre som Goodradigbee, som har laget kubelignende fat fra Ironbark Heartwood.

Det woody krydderet fra jernbarken sitter vakkert blant gin’s botanikaler av Anise Myrtle innfødte sitrus, høylandspepperbær, Batlow epler og einer. Dette er en fantastisk nippende gin – Due eller på steinene – og fungerer til og med bra i en skitten martini.

Du kan lese mer om Goodradigbees tre gins her.

For whisky -drikkeren

Jeg kunne skrive en hel historie om whiskyanbefalinger – spesielt med så mange fremragende Aussie -whiskyer der ute for øyeblikket.

Men jeg har vært tilhenger av Westward Distillery i mange år nå. Denne amerikanske single Malt Whisky Distillery (i motsetning til Bourbon eller Rye, som er mer vanlig i delstatene), kommer fra en bryggebakgrunn, som er mer vanlig i statene) har tatt whiskyen ytterligere ved å aldre den i eks-pinot noir-fat.

Du kan lese vår fulle anmeldelse på Westwards Pinot Noir Cask Single Malt her, men ta den fra meg: dette er virksomheten.

For Cognac Connoisseur

Hennesy, Remy og Courvoisier går til side. Dette er min nye favoritt vsop. Og med en arv som går tilbake til 1838, har House of Monnet en overveldet historie med å produsere noen av de fineste au-de-vie-ånder i verden.

I alderen i minimum fire år i franske eikefat fra limousinregionen, er Monnets VSOP Cognac fantastisk. Lastet med rik frukt, honning og nougat, krydder, skinn og vanilje, er denne cognacen i en egen liga.

For tequila aficionado

For å kalle tequila tequila, må det selvfølgelig lages med agave planter dyrket og destillert i Mexico. Men å ha perfekte vekstforhold for disse gigantiske piggete sukkulenter her i Australia betyr håndverksdestillatører her skaper noen fremragende iterasjoner av denne ikoniske meksikanske ånden.

Veien opp i Atherton Tablelands of Far North Queensland, har Mount onkel Distillery skapt en alderen ‘Anejo’ agave Spirit kalt Dirt Road Dark. I alderen i to år i amerikanske eikefat, har Dirt Road Dark en dyp ravfarge og silkeaktig vanilje, karamell og kokosnøtt aromaer, selv om det fremdeles er en flyktigpiff av fet agave.

Du smaker også vanilje og karamell, men det er også en nøttighet og agave ‘funk’ som begrunner denne utmerkede ånden. Nipp den pent eller bytt den inn for whisky i hvilken som helst klassisk cocktail.

Her er mer om MT Onkeles grusplass.

For romopprøret

Tatt i betraktning alt sukkerrøret som vokser her, har det aldri gitt mening for meg at rom ikke er Australias nasjonale ånd. Når det er sagt, vokser Rums popularitet igjen – spesielt siden folk oppdager at det ikke er alt Bundaberg.

Fra Mount onkel destilleri – det samme destilleriet som gjør Dirt Road Dark, Iridium Rum fra Far North Queensland er et enestående eksempel på hvor god Aussie -rom kan være.

Denne gullrommet er laget med sukkerrør sirup i stedet for mer ofte brukte melasse, i minst fem år i eks-røde vinfat-er suveren. Glatt og sprengt av fudge, kanel, urter og honning, dette er en romfanens rom.

Men hvis krydret rom er smaken på dagen, må du kaste bort kapteinen Morgan og Sailor Jerry. Stone Pine Distillery i Bathurst NSW gjør død manns gull.

Denne gullkryssede rommet er så perfekt balansert-en ekspert laget fat-aldret rom forgylt med deilige smaker av smørete ristet kokosnøtt, karamell, vanilje og kanel Myrtle.

Sjekk ut vår anmeldelse av Dead Man’s Gold her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *