En forbudsbar kryper gjennom NYC

En forbudsbar kryper gjennom NYC

Advarsel: Dette er ikke et budsjettvennlig innlegg, men det vil gjøre deg tørst!
Sist oppdatert: 01/17/2020 | 17. januar 2020

Jeg elsker 1920 -tallet – mye. Midnight in Paris er en av favorittfilmene mine. Jeg hadde en bursdagsfest på forbudstiden i tre år på rad. Jeg eier vintage klær. Jeg hører på mye jazz. Jeg svinger dans. Hvis jeg kunne leve i noen annen tid, ville jeg valgt NYC eller Paris fra 1920 -tallet. Jazzalderen og jeg er besties.

Og det er en av grunnene til at jeg elsker NYC så mye – det er mange andre mennesker her som elsker jazzalderen. Det er arrangementer som den massive jazzalderen plenfesten, svingdanseklubber, Facebook-grupper, daglige arrangementer og mange barer med forbudsstil som serverer klassiske drinker mens du pumper ut live jazz og svingmusikk.

Mens de fancy cocktailer de serverer kanskje ikke er billige ($ 12–15 USD), er jeg hekta på atmosfæren. Å gå inn i disse barene med musikken som spiller, folk som danser, og alle kledde delen transporterer meg tilbake i tid til en tid når ting var stilig, bekymringsløst og morsomt.

Og selv om du kan finne en million lister på nettet av alle taleasiene i NYC, vil jeg i dag gi deg min perfekte forbud-bar-crawl-reiserute, slik at du kan kanalisere din indre Fitzgerald eller Louis Long, drukne i deilige drinker og Charleston natten borte.

Den døde kaninen

Begynn på denne baren i Nedre Manhattan, og sørg for at du går til salongen ovenpå. Selv om de ikke er en tradisjonell speakeasy (mer en gammel pub), lager de utmerkede, utmerkede drinker fra 1800-tallet, og fokuserer tungt på mørke brennevin. Det mørke trepanelet og det klassisk kledde personalet gir en autentisk atmosfære. Baren er basert på den berømte Dead Rabbit Irish Street Gang fra 1800 -tallet (Think Gangs of New York) og menyen serveres som en tegneserie. Det er en av de beste barene i hele byen. De tilbyr en østers happy hour på $ 1 også.

30 Water St, +1 646-422-7906, deadrabbitnyc.com. Taproom er åpent fra kl. 11 til 04.00 daglig. Salongen er åpen fra 17.00 til kl.

Merk: 2. juli brant en brann ned en del av bygningen, og de er stengt inntil videre.

Apotheke

Etter å ha sluppet ned østers og drinker, kan du ta turen til denne Speakeasy -institusjonen i Chinatown. Mixologer i farmasøyt-stil klær skaper komplekse cocktailer inspirert av apotekene og absintetett fra Paris fra 1800-tallet. Det er som å gå inn i et apotek fra 1800-tallet! Definitivt få en absintdrikk her (ja, det er lovlig). Husk at kleskoden er streng, så kjole fin.

9 Doyers St, +1 212-406-0400, apothekenyc.com. Åpent 18:30 til 02:00 (MO-SA) og 20:00 til 2 am (SU).

Fig 19

Denne hemmelige kunstgallerioppføringen avslører en koselig, lysekrone-opplyst gjemmested med vakkert utsatte murvegger og et svakt lys interiør. Dette stedet har nesten alltid ventetid og vil definitivt håndheve en kleskode. Denne baren låner fra Speakeasy -temaet og er en av de mer eksklusive, sofistikerte cocktailbarene i byen.

131 Chrystie St, figurenineteen.com. Åpent kl. lukket mandager.

Det er gutten sin det

Et av de eldste stedene i byen, dette stedet er kjent for sine kreative cocktailer. Å gå inn i at du finner en mer speaky-tema salong enn noe som får deg til å føle at du har gått tilbake på 1920-tallet, men cocktailer er suverene (husk å få en gammeldags). Det er også et flott sted å gå hvis fig. 19 er fullt da det er i nærheten! (Og på vei til neste stopp!)

134 Eldridge St, Attaboy.us/nyc. Åpent hver dag fra 18.00 til 04.00.

Raines Law Room
I 1896 vedtok lovgivningen i New York State Raines Law, som forbød salg av alkohol på søndag bortsett fra på hotell. Hotell fikk lov til å servere brennevin hvis det ble servert under et måltid eller på soverommene. Så barer satte opp gardiner for å lage “rom”, hadde en sandwich som ble sendt rundt under “lunsj” og ble hotell over natten. Nå er loven udødeliggjort i det stadig populære Raines Law Room. Her ankommer du en umerket svart dør og ring en bjelle. Noen spør: “Hvor stort er festen din?” Og du får beskjed om å vente før du går inn i en swanky salong i hotellstil, hvor du ringer en bjelle på veggen hver gang du trenger en drink. Hvis de er fulle, lar de deg vente i baren til et sete er tilgjengelig.

48 W 17th St, Raineslawroom.com. Åpent 17.00-2:00 (M-TH), 17.00 til 3 (F-SA) og 17.00-1M (SU).

Bakrommet

Dette er min favoritt Speakeasy/Swing Bar i New York. Denne baren ligger på Lower East Side, og er mitt lykkelige sted. Etter å ha gått ned en umerket smug, kommer du inn i et stort rom med vintage kunst, møbler og lysekroner som henger på veggen. Jazzmusikk spiller de fleste dagene i uken, og på mandager vil du finne folk som svinger dansende natten borte. Dessuten serverer baren drikke fra tekopper (de gjorde dette i 20 -årene for å skjule det faktum at de drakk), og det er et hemmelig rom bak bokhyllen. Prøv den chippy Collins – den beste drikken de lager!

102 Norfolk St, +1 212-228-5098, backroomnyc.com. Åpent fra kl. 19.30-03:00 (M-T, Su) og (07:30 til 04:00 (F-SA).

Død og selskap

Min andre favorittbar i byen (introdusert for meg av Pauline Frommer), denne Speakeasy har en mørk, Addams -familiefølelse, med det svakt opplyste, mørke treplassen. Med en roterende liste over cocktailer, vet du aldri hva du finner, men jeg foreslår på det sterkeste at du får Martini deres (gin, rett, med en sitron vri). Det er som drikkevann. Jeg har ennå ikke funnet en bedre martini på mine reiser (og jeg drikker mye martini!). Deres gammeldagse er også veldig bra.

433 E 6th St, +1 212-388-0882, DeathandCompany.com. Åpent kl.

Liten gren
På vei inn i West Village føler du sannsynligvis alle de sterke drikkene nå, noe som er bra fordi du vil edru når du venter på linje på dette stedet. Når du sitter 12 og ikke tar noen reservasjoner, kan denne baren ha lang ventetid, men når du først er inne, blir du behandlet med live jazzmusikk, en intim setting og kreative og klassiske cocktailer. kun kontanter.

22 7th Ave S, +1 212-929-4360. Åpent fra kl.

Badekar gin

På vei opp til Chelsea, avslutter vi natten på det passende navngitte Bathtub Gin, hvor du faktisk kan sitte i et badekar i vintage-stil! Eierne legger mye vekt på autentisitet, og du kan se det i innredningen og personalets antrekk. Denne hip -speakeasy er en av de mer livlige på listen, ettersom den har god plass, dans og live musikk, og det er grunnen til at vi avslutter natten her. De serverer også deilig (men kostbar) mat.

132 Ninth Ave, +1 646-559-1671, Bathtubginnyc.com. Åpent 17.00-2:00 (Su-Th), 17.00 til 04.00 (F), 16.00 til 04.00 (SA).

Heders omtaler for andre store barer for forbudsstil går til:

Hollandske dreper

Heath på McKittrick Hotel

Richardson

Angel Share

Kjære Irving

Hva med….?
Noen av dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke inkluderte den berømte PDT (ikke fortell). Fordi jeg tror det er overvurdert. Jada, drinkene er gode, men det er også drinker overalt ellers. PDT er kul fordi du må hente en hemmelig telefon i en pølsebutikk for å komme inn, men når den er inne, er atmosfæren og drikken ikke noe veldig spesielt.

Husk følgende:

Kjole pent: Disse stedene har semi-streng kleskoder, så gutta bør gå med bukser, klessko og en fin skjorte. Noen steder aksepterer ikke deg hvis du har på deg joggesko.

Vær forberedt på å vente: Alle disse stedene er små og ikke ta reservasjoner.

Ikke prøv dette på en helg – folkemengdene blir for store!

Gå med en liten gruppe: Hvis du kommer med en stor gruppe, reduserer du sjansen for at du får et bord.

Så der har du det. Forbudsbaren min kryper gjennom NYC og tar deg til de beste taleasiene i byen som er synonymt med jazzalderen. Du vil dekke mye grunn, så for å komme deg til slutt, prøv å begrense oppholdet til en drink per sted. Du kan blande og matche så mye som mulig. Sørg for å hydrere mye!

Få en dyptgående budsjettguide til New York City!

For mer dyptgående tips om NYC, sjekk ut min 100+ sideguidebok skrevet for budsjettreisende som deg! Det kutter ut fluffen som finnes i andre guider og kommer rett til den praktiske informasjonen du trenger for å reise i byen som aldri sover. Du vil finne foreslåtte reiseruter, budsjetter, måter å spare penger, på og utenfor slående vei ting å se og gjøre, ikke-turistiske restauranter, markeder, barer, sikkerhetstips og mye mer! Klikk her for å lære mer og få kopien din i dag.

Bestill turen til New York City: Logistiske tips og triks
Bestill flyet ditt
Bruk Skyscanner eller Momondo for å finne en billig flytur. De er mine to favoritt søkemotorer fordi de søker på nettsteder og flyselskaper over hele kloden, slik at du alltid vet at ingen stein blir igjen. Begynn med Skyscanner først, men fordi de har størst rekkevidde!

Bestill innkvarteringen din
Du kan bestille vandrerhjemmet ditt med HostelWorld, da de har den største varen og de beste tilbudene. Hvis du vil bo et annet sted enn et herberge, kan du bruke booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste prisene for gjestehus og billige hoteller. Mine favorittsteder å bo er:

Hei NYC Hostel

Jazz på Columbus Circle

Pod Times Square

Hvis du leter etter flere steder å bo, her min komplette liste over favoritthjem i byen. I tillegg, hvis du lurer på hvilken del av byen du skal bo i, er her min nabolags guide til NYC!

Ikke glem reiseforsikring
Reiseforsikring vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri og kanselleringer. Det er omfattende beskyttelse i tilfelle noe går galt. Jeg drar aldri på tur uten det, da jeg har måttet bruke den mange ganger i fortiden. Mine favorittbedrifter som tilbyr den beste servicen og verdien er:

Sikkerhetsving (for alle under 70)

Forsikre turen min (for de over 70)

MedJet (for ekstra hjemsendelsesdekning)

Leter du etter de beste selskapene å spare penger med?
Sjekk ut ressurssiden min for de beste selskapene å bruke når du reiser. Jeg lister opp alle de jeg bruker for å spare penger når jeg er på vei. De vil spare deg for penger når du også reiser.

Vil ha mer informasjon on New York City?
Sørg for å besøke vår robuste destinasjonsguide på New York City for enda flere planleggingstips!

Bildepoeng: 1, 2 – The Dead Rabbit, 3 – Apotheke Mixology, 4 – Art Space, 5 – Punch Drink, 6 – The Back Room, 7 – Death and Company, 8 – Bathtub Gin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *