Colorado Springs: I ethvert vær

Colorado Springs: I ethvert vær

som slår rundt den sørlige halvdelen av E470, sør for Aurora, ser sjåførene ofte den distinkte formen til Pikes Peak som står alene mot sør. Oppkalt etter Zebulon Pike som, som legger ut fra samløpet av Arkansas River og Fountain Creek i Pueblo, gjorde et forsøk på å topple tingen i 1806. Fyren klarte det aldri. (Få har lyktes med å klatre til toppen, om vinteren, etter ingen virkelig løype, med lite i veien for gir.)

Pikes Peak -regionen, som inkluderer Colorado Springs og Manitou Springs, vinker fremdeles til reisende. For mange nykommere er Colorado Springs det de forventet å finne i Denver – en by gjemt i foten, rett opp mot fjellene. Ut-of-Staters har forventning om at Denver bare er begravet i snø. Også her gjør Colorado Springs en bedre jobb med å montere regningen. Fjærene er høyere opp og ser nesten dobbelt så mye snø som statshovedstaden. Derfor, når du planlegger en tur til Pikes Peak -delen av staten, må du være litt mer oppmerksom på været. Med det i bakhodet har vi delt opp reiseruten vår til friluftsaktiviteter for solfylte dager og måter å unnslippe naturens vanskelige natur.

Følsom vær moro
Som de fleste av Colorado, ser kildene flere solaer enn ikke … mye mer. Selv om vinteren kan du ofte stole på solens varme for å ta den bitre chill fra luften. Utover å rusle i sentrum av Manitou Springs eller shopping i Old Colorado City, har Colorado Springs-området mer enn sin rettferdige andel av friluftsaktiviteter, mest åpen året rundt. (Ting bremser turistmessig i “utenfor sesongen”, så ring fremover før du planlegger en dag med aktiviteter rundt noe av følgende.)

Pikes Peak –

Du har kanskje hørt det gamle ordtaket, “Det er mange stier på toppen av fjellet.” Den som myntet den, kan ha hatt Pikes topp i tankene. På 14,115 fot er ingen av stiene imidlertid en lek. Mange reisende kjører til toppen på Pikes Peak Highway. Andre henger opp stien fra Colorado Springs (eller den kortere løypa fra den andre siden av fjellet). Og enda andre tar en varebil opp og så sykler på terrengsykler ned til bunnen. Min favoritt vei opp er Pikes Peak Cog Railway. Uansett hvordan du kommer dit, må du prøve en smultring ved kantinen, og vær forberedt på å begynne å savne oksygen. Det er utmattende bare å gå rundt.

Gudenes hage –

Nordvest for byen, som ligger opp mot fjellene (og ganske nær Manitou Springs), har de ruvende røde bergartene i gudene til gudene tiltrukket seg besøkende i generasjoner. Det tilstøtende besøkende og natursenteret forteller historien (geologiske, økologiske, historiske og arkeologiske) i parken. Inni i kan du kjøpe billetter til en kort HD -film på hagen, men det er bare kontekst. For å virkelig sette pris på parken, kjøre gjennom og komme ut av kjøretøyet så ofte som mulig. Mange stier er asfaltert og løkker er varierte nok til at barna ikke blir utslitte fra en liten tur. Andre stier tar deg av fortauet og høyere opp, og tilbyr flott natur for fotografier. I helgene vil du ofte finne klatrere som skalerer noen av steinene. Hold øye med den balanserte berget. Barn elsker bare å klatre rundt denne prekært perched Boulder.

North Cheyenne Cañon Park –

Sør for USA 24 (veien som fører til Manitou Springs), tilbyr North Cheyenne Canyon mer utendørs eventyr, men av en spesielt mer robust natur enn du vil finne på Garden of the Gods. Kjøreturen oppover canyon er vakker nok. Og et stopp ved Helen Hunt Falls er givende. Hvis du liker en gjøre mer enn å strekke beina, fører Columbine Trail opp canyon. Start besøket på Starsmore Discovery Center ved inngangen til parken.

Seven Falls –

I det nærliggende South Cheyenne Canyon er et annet populært turiststopp. Seven Falls er en kommersiell operasjon, og de tar en ryddig sum for å besøke dette naturlige underet. Men hvis du aldri har sett fallene før, er det verdt det. På hodet faller elven som skåret canyonen dramatisk, og skapte syv distinkte fossefall. Det er nesten umulig å få hele utsikten uten å komme i større høyde. Det er trapper som fører til stier høyere opp, men de har også en heis i canyonveggen som tar deg til de høyere visningsplattformene. På varme sommerdager er canyon kul og skyggelagt, og gjør et flott sted å stoppe og ta noen snacks i konsesjonsstil.

Cheyenne Mountain Zoo –

En av skattene i Colorado Springs er Cheyenne Mountain Zoo som ligger på siden av Cheyenne Mountain (med utsikt over det legendariske Broadmoor Hotel). Barn elsker ganske enkelt sjiraffene. Fra en plattform kan familier hånd mate sjiraffer. Det er også et fuglehus, der barna venter med agnede popsicle -pinner for småfugler å lande og fôre. Det er ikke ofte barn kan oppleve dyr så nære og personlig. Vi har alltid satt pris på de representative dyrene fra Rocky Mountains – store bjørner,nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *